Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Eto vidish, ni malo me ne poznajesh. Ne pijem alkohol. :placko:

A shto se tice veze....da, pricamo o godishnjici veze. Nego, kod tebe se ne uklapa, racunajuci da si u svojoj temi rekla pre dva meseca da nisi u vezi...pa zbog toga upitah. :drama:

Bilo kako bilo, hvala za tortu, ukoliko je prava. :mljac:
Korisnikov avatar
By tramp
e sto me navlacis na off topic :smeh: dakle pre dva meseca raskinula i sastavila sve u par dana sto se valjda ne racuna ... elem ne mogu sve ljubavi biti prave ko vasa .. ima i onih manje stabilnih ;)

nego ... sampanjac jer si se zalila da pivo nije dovoljno fino ... a ako ti ne pijes naci ce se vec neko od gostiju da popije a tebi cemo naci nesto drugo... ajde .. koji ti je omiljeni sok?
Korisnikov avatar
By Val
Ne pijem ni sokove. Samo vodu. Jbg, dosada sam ja inace. ;)

A ti onda lepo odbij te mesece raskida pa slavi kad treba da se slavi! :P Mada, bilo bi lepo kad bi sve ljubavi bile kao moja. :love: No, to svakako nije za tebe. Ti ipak vishe volish slobodu i poligamiju... :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
e sto me navlacis na off topic :smeh:

Ovde se sve sme. To nashoj ljubavi ne shkodi. ;)
Korisnikov avatar
By tramp
a pa evo i vode ... Slika

e vidis ja tih 2-3 dana ne nameravam da odbijam nego nameravam da (u privatnosti doma verovatno njenog jer ja imam pun stan ovih dana) proslavim

tudjim ljubavima ne zavidim nego im cestitam, svako nek uziva u onome sto mu odgovara pa tako i u vrsti ljubavi koja mu/joj odgovara
Korisnikov avatar
By Val
Upravo. Ajde onda da i tebi cestitam tih 10 meseci i 4 dana unapred i da mi lepo proslavite. Tortu cu sutra da pravim. Nadam se da nece biti prekasno. :D
Korisnikov avatar
By tramp
:puzzle: stvarno nema smisla da se natezem sa tobom oko toga koliko dana sam ja sa svojom devojkom na temi koja je posvecena vasoj godisnjici tako da odustajem i zahvaljujem na cestitkama
Korisnikov avatar
By Val
Eto, opet se ljuti. Zeno, imash skroz slabe zivce. :placko: Zaista nemam nameru da te ljutim. Jednostavno pricam o ljubavi i citajuci tvoje postove doshla sam do takvih zakljucaka. Jbg...

Ajde vrci se da popijemo kafu. :friends: Ovo je internet, virtuelan svet. Zashto zbog toga gubiti zivce? :)
Korisnikov avatar
By tramp
ne ljutim se (a da zivci su mi definitivno oslabljeni pod migrenom jos kad moram da radim takva :meduza: ... :smeh: )

a inace nisam ja anti-ljubavna samo sto mi neki dan prijateljica rece ... kad pecas mozes da upecas ogranicen broj velikih riba ... vrlo je vrlo tesko odrzati i stabilne veze i karijeru, jos ako juris paralelne karijere to se sve zakomplikuje i nesto mora da pukne ili plati ... e sad to sto se ja nadam da ce sve jednom poslagati pa da to sve moze to je vec moj idealizam :D

no, ajte cure slavite ... dosta je ozbiljnosti nego ajmo svi u kolo ... :hiphip:
Korisnikov avatar
By Val
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika Maco, a kako ti svirash jednom rukom? :smeh:

A ti tramp, cuvaj zivce za karijeru. Ovo ovde nije vredno zivaca. Forum je samo za Slika i Slika!
Korisnikov avatar
By Kitee
Cestitam vam... Lepo je videti ljubav za primer... Ja mu nesto nisam u tom fazonu skrasavanja... Volim svoju slobodu i samo svoje stvari u ormaru! :freddy:
Korisnikov avatar
By Val
Volela ih i ja do pre par godina. Ali u poslednje vreme (posebno od pre godinu dana) obozavam njene stvari u nashem ormaru. :D

:love:
Korisnikov avatar
By Draco
Meni je net bio retardiran u poslednje vreme tako da sam tek sad uopste i videla temu.. Cestitam, devojke!
Korisnikov avatar
By Kitee
Originally posted by Val
Volela ih i ja do pre par godina. Ali u poslednje vreme (posebno od pre godinu dana) obozavam njene stvari u nashem ormaru. :D

:love:
E vidis, kod mene je obrnut slucaj; ja sam volela necije stvari u nasem ormaru (posebno do pre godinu i po dana), a sada... Ma, panika me uhvati kad treba da se probudim u necijem krevetu ujutru ili da se neko budi u mom krevetu :shok:
Zato je najbolje da kada sve lepo "zavrsimo", :bye: svaka svojoj kuci, stanu, krevetu, whatever...
By Tea
Originally posted by Draco
Meni je net bio retardiran u poslednje vreme tako da sam tek sad uopste i videla temu.. Cestitam, devojke!
Tnx, zen...:kiss:
By Tea
Originally posted by Bombi
:moby:
:palacinke:
Korisnikov avatar
By Val
Joj daaa...idemo na palacinke uskoro. :lol:
By Bombina
:)))))
vidi vid napanjene ste na mene zbog palacinjaka
:gitara:
a tea ce uskoro da :mete:
A Val mora icic :cekam: :komp:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:up:Cestitam VAL,cestitam ali ti i zavidim(onako drugarski):setnja:
Korisnikov avatar
By Val
Hvala Lakiboy. Ali, nemash razlog da mi zavidish. Meni je 35 godina trebalo da nadjem srodnu dushu i nekoga s kim zelim provesti ostatak svog zivota. Neki je ne nadju nikada, a neki mnogo ranije. Zato...samo polako, nigde ne zuri. :setnja:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Jos nismo usli u prvu godinu ali smo na dobrom putu...ostalo je jos nekih dva meseca...tako da cu kada se navrsi godina reci sta imam da kazem....taman da sve lepo sumiram
Korisnikov avatar
By Val
:yay: I vama skoro godina? :up:
By Tea
Aha, uskoro ce i na bracno putovanje u Adam. :joint:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!