Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li su mladja braca cesce homosexualna od starijih

Imam starijeg brata
12
67%
Imam mladjeg brata
6
33%
Dobio sam blagonameran savet posle jednog posta na temu: "Odnos broja pedera i lezbejki" da postavim ovo pitanje u anketi. Nadam se da nisam promasio podforum

Ehm, postoji mogucnost da je br. homosexualaca zaista veci od br. lezbejki, a razlog lezi u tome sto su lezbejke istog roda kao i njihove majke. Stvar je u tome sto muski fetus tokom trudnoce oslobadja velike kolicine testosterona sto tera majcin organizam da se tome adekvatno suprotstavi. Sa svakom novom trudnocom (tacnije sa svakim novim sinom) majcin hormonalni odgovor je sve ostriji. Rezultat ovog "rata" izmedju majke i muskog fetusa je da svaki sledeci sin ima vecu verovatnocu da postane gay, sto za cerke ne vazi! Verujem da razlika u verovatnoci nije drasticna ali dovoljna da se utvrdi nekom studijom na dovoljno velikom uzorku.

Takodje postoji i jedan razlog vezan za stres, ali o tome drugom prilikom.

Sve ovo pisem kao poprilican laik i preporucujem svima knjigu "Crvena kraljica - uticaj seksa na evoluciju ljudske vrste" :-)

Dakle hajde da napravimo anketu. Da li vise vas koji ste gay ima mladjeg ili starijeg brata?

Vazna napomena: AKO STE PAZLJIVIJE CITALI TEKST PRIMETICETE DA PITANJE VAZI SAMO ZA MUSKARCE KOJI IMAJU BRATA ILI BRACU, ALI NE I ZA ZENE ILI ZA ONE KOJI IMAJU SAMO SESTRU ILI SAMO SESTRE. NIJE U PITANJU DISKRIMINACIJA VEC PRIRODA SAME TEORIJE :-)
Korisnikov avatar
By tramp
da li bi zene trebale da ne odgovaraju na ovoj temi? kao i str8 muskarci? odnosno da li bi to "pomelo" rezultate?
Korisnikov avatar
By Deksi
Evo ja! Imam starijeg brata...ne znam sad....da li to ima bilo kakve veze :nerd:
Korisnikov avatar
By spliff
i ja imam starijeg brata, koji je str8 kao pushka
By ~ Le Saint X ~
U porodici gde postoje tri brata...
najmladji je u 99% slucajeva gay orijentisan!

to sam citao u jednoj studiji u Francuskoj...

:kasalj:
Korisnikov avatar
By blenta
a u porodici gde je 4 brata??? :rock:
Korisnikov avatar
By Zibro
moze se reci da je tvoje razmislanje logicno , ukoliko bi raspolagao sa malo vise medicinskih cinjenica vodjen istom tom logikom i sam bi shvatio da ova hormonska "RAT" teorija nema savrseno nikakvog smisla
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Renoir
Sumnjam u svaki izvestaj u kome dominira brojka od 99%, pa i u ovaj.

„...kad si srecan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si srecan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
Korisnikov avatar
By HARP
To nema veze sa starinstvom, ali ima veze koji je više privržen majci i ona njemu...
Korisnikov avatar
By Paki
Ja sam bio jedinac do svoje 14. godine (dobio sestru tada), a u 12-oj ukapirao da sam bi ... :saksofon:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja

Ja sam cuo da je srednje dete najsklonije homosexualnosti...
Ja mladji, podrzavam teoriju teme :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Mr.Ja
... homosexualizmu...
Aaaaaa, menjaj ovo! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Originally posted by tramp
da li bi zene trebale da ne odgovaraju na ovoj temi? kao i str8 muskarci? odnosno da li bi to "pomelo" rezultate?

Da, na zalost to bi pomelo rezultate.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm tek sad sam skontao da jos neko ima munje na avataru :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mr.Ja
Sho? :smiling:
I meni je bilo tesko da naucim razliku. Onda se setim primera ALKOHOLIZMA koji je BOLEST.
A ovo nase taman posla da je bolest, pa zato mnogi vole da koriste termin - homoseksualnost.

„...kad si srecan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si srecan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
Korisnikov avatar
By avalon
Tema prebacena iz "Scene" u "Ljubav i seksualnost".
Avalon, A :lizalica:
Korisnikov avatar
By HARP

Onda bi moj ćale trebao da bude gay :lol:

Čovek je str8 100%
By ~ Le Saint X ~
U never know!
a i ...
studija je rodjenja posle rodjenja tvog oca :smeh:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Verujem da razlika u procentima nije drasticna, samo se kod muske dece vidi trend da je verovatnoca sve veca sa svakim sledecim sinom da bude gay, sto nije uoceno kod cerki (da je verovatnije da ce svaka sledeca biti lezbejka).

Verovatnoca od 99% koju je neko pomenuo je svakako nerealna.

Sto se medicinskih razloga tice, mozak svakog muskarca biva izlozen velikoj kolicini testosterona 2 puta u zivotu. Prvi put tokom trudnoce dok je jos fetus, drugi put u pubertetu. Ako u tokom trudnoce ne bude izlozen dovoljnoj kolicini testosterona, kada udje u pubertet ne moze adekvatno da odreaguje na novi nalet testosterona koji pocinje da luci i da se formira kao tipican stejt muskarac.

Ova prica samo objasnjava gorepomenuti trend kod muske dece, a na razvitak homo orijentacije verovatno uticu i mnogi drugi faktori!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja imam jednog mlađeg brata i on je str8.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Kiborg
on je str8
dok s e ne pokaze suprotno! :D
By Ulix
Originally posted by Zibro
moze se reci da je tvoje razmislanje logicno , ukoliko bi raspolagao sa malo vise medicinskih cinjenica vodjen istom tom logikom i sam bi shvatio da ova hormonska "RAT" teorija nema savrseno nikakvog smisla
Pa postoji ona imunoloska teorija o kojoj smo ranije pisali na forumu, a koja je izuzetno diskutabilna, i koja kaze da je verovatnoca za svaki sledeci brat bude gej raste za nekih 30%. Ima na pubmed-u o tome, potrazi ako te zanima. :sise:
By dureX
Hmm...ja imam starijeg brata koji je str8 mada mislim da to nije uticalo na mene niti ima ikakve veze sa mojim sexualnim opredeljenjem... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Paki
Da dodam da moj ex-boyfriend ima mlađeg hetero brata, a drugi ex-boyfriend ima mlađu hetero sestru... :nokti:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Ulix
Originally posted by Zibro
Pa postoji ona imunoloska teorija o kojoj smo ranije pisali na forumu, a koja je izuzetno diskutabilna, i koja kaze da je verovatnoca za svaki sledeci brat bude gej raste za nekih 30%. Ima na pubmed-u o tome, potrazi ako te zanima. :sise:

hm ? ne znam nasta tacno mislis , jel moze neki link ili nesto ?

inace
sve ovo mnogo podseca na pricu o rh faktoru samo zaboravljamo da testosteron nije nista strano za zenski organizam , tj da se normalno luci i kod osoba zenskog pola i da nije imunogen .....
tj ne pada mi na pametni jedno objasnjenje kako bi se to organizam majke borio protiv istog

diferencijacija struktura fetusa direktno zavisi od hormonalne stimulacije.
Da bi se rodio decak cela prica sa testosteronom mora funkcionisati adekvatno
sa druge strane da bi se rodlia devojcica nije potrebno nista ,
tj svaki fetus razvija se u pravcu zenskog pola ukoliko je bilo sta na nivou lucenja testosterona ili njegovog delovanja na nivou receptora poremeceno .
jednostavno ne bi se rodio gay muskarac nego fenotipska devojcica

i na kraju imamo izuzetno androgene muskarce koji su gay , takodje ogromne doze testosterona ne mogu da promene nista sto se sexualnog opredeljenja tice ?
Korisnikov avatar
By deželaš
ja šam štariji :D
Da bi se rodio decak cela prica sa testosteronom mora funkcionisati adekvatno
sa druge strane da bi se rodlia devojcica nije potrebno nista ,
tj svaki fetus razvija se u pravcu zenskog pola ukoliko je bilo sta na nivou lucenja testosterona ili njegovog delovanja na nivou receptora poremeceno .
?
stvarno???

pa tek je ovo za poseban topic jbte... :puzzle:
By Dragonite
Originally posted by Kiborg
Isto, samo sto ja imam i mladju sestru, takodje str8. Do sada nisam primetio ikakvu korelaciju izmedju ovih faktora. Vecina ljudi koje znam su jedinci:). Ono sto mogu da kazem je da su, u vecini slucajeva, sva deca posle prvog malo razmazena:) :smokin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!