Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by hlaefdige
dobro onda!!! vazi!! pola dvanaest
ponovo skupljam sve koji hoce da idemo na gomili, jako mi se dopalo prosli put...
u nedostatku leptir masne, clanovi druzine mogu da zamene zvanicnu garderobu varijacijom br. 2 a to je kozna jakna na golo telo... crveni karmin je obavezan u tom slucaju, ali na usnama!!! molim lepo....
slobodno pocnite sa prijavama da znam koga sve da cekam....
..p.s. kolorado i dalje odgriza glave svima koji kasne
Originally posted by colonia_boyHm, a zasto se mi ne nalazimo sa vama?
mozes sa nama baby, samo shibni u2u da se dogovorimo. biti ce Paki, Renoir, Beli Decak & his sweetheart i moja malenkost. moguce da ide jos neko ali sam zaboravio
Originally posted by KissQueenMoze li i moja malenkost da se prikljuci nekom od ovih tabora ukoliko se ne ujedinite?Originally posted by colonia_boyHm, a zasto se mi ne nalazimo sa vama?
mozes sa nama baby, samo shibni u2u da se dogovorimo. biti ce Paki, Renoir, Beli Decak & his sweetheart i moja malenkost. moguce da ide jos neko ali sam zaboravio
Sta je ovo - stranka Hlaefdige i stranka Paki?!![]()
Ja glasam za ujedinjenje!![]()
Originally posted by KissQueenPa to je samo fora, ali ne brini, colorado će biti faktor ujedinjenja...Originally posted by colonia_boyHm, a zasto se mi ne nalazimo sa vama?
Originally posted by DeleteI sama znaš da možeš...Originally posted by KissQueenMoze li i moja malenkost da se prikljuci nekom od ovih tabora ukoliko se ne ujedinite?Originally posted by colonia_boyHm, a zasto se mi ne nalazimo sa vama?
Originally posted by KissQueenOriginally posted by colonia_boyHm, a zasto se mi ne nalazimo sa vama?
Originally posted by coloradoDa, da... Ja prosli put dosao u 11 a oni svi za pola sata, posle ispalo da ja nisam nogao da docekam i da sam dosao 2 sata ranije a samo sam dosao na vreme...
posle po 12 ne dolazi u obzir sto se mene tice. no, ne obazirite se. meni makar nije problem da odem sam.
Originally posted by hlaefdigeKako Hlaefdige samo voli dobru pivu, prosto zacudjujuce...
ako pakijeva stranka ide u park da se napije, ja abdiciram i pridruzujem se njima!!!! ehheheehheh
u svakom slucaju dolazim na taj cosak u pola 12 po one koji nece da klosare u parku...
Originally posted by avalonMoracemo da prodisktujemo drskost koju si citirao...Originally posted by PakiOriginally posted by mmikiOni, tj. ON (
... Samo da pitam Avalona sta ce se sa njim desavati i njegovom skupinom, Bojandjoom i Unic0rnom.) će kasniti, budi uveren u to...
![]()
Ja (tj. MI) nikada ne kasnimo... Vi samo dolazite prerano![]()
Originally posted by unic0rnOriginally posted by avalonMoracemo da prodisktujemo drskost koju si citirao...Originally posted by PakiOriginally posted by mmikiOni, tj. ON (
... Samo da pitam Avalona sta ce se sa njim desavati i njegovom skupinom, Bojandjoom i Unic0rnom.) će kasniti, budi uveren u to...
![]()
Originally posted by avalonOriginally posted by unic0rnOriginally posted by avalonMoracemo da prodisktujemo drskost koju si citirao...Originally posted by PakiOriginally posted by mmikiOni, tj. ON (
![]()
Kakva drskost? Vidis da nam se obratio kao da smo paori, a ne royal family... Jel se to bese zove veleizdaja?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!