Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
šta je šodanka?
Korisnikov avatar
By Rei
Shodanka je Shodan, tako joj tepam :d

Slika

Naravno ne bi bila ovako detaljna, lice bi bilo crno belo a ovi kraci bi ostali zeleni :love:
Korisnikov avatar
By Rei
elem statuse da ti kazhem meni se najvishe svidja T051, ali to mi nekako nije za rame. Rame je meni u stvari bzvz mesto za tetovazhu, ali nebitno, bitno da se tebi svidja. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ako ces ovakvo nesto da stavljas na rame, onda preporucujem tetovaze koje su simetricne, mada u principu ovakve tetovaze i nisu bas za rame, a kada bih radila nesto od ovog moj izbor bi bio
TO47
T067
ili T046 (fina slicica, ali ne za rame)
Korisnikov avatar
By gorilica
Jedno je sigurno:
Tet se nosi celog života, tako da vodi računa. Stavi ono što misliš da će ti se sviđati i za 20 godina, i da se tada nećeš kajati i prikrivati ga.
Korisnikov avatar
By Rei
Ma za 20 godina bi valjda trebali da izmisle neshto chime bi je uklonili. :D
Korisnikov avatar
By andjela
ja sam moj tribal izabrala jos u srednjoj skoli i nisam se pokajala, niti cu ikad
By Swanheart
Stavi ono sto mislis da tebi odgovara,a ne da pitas druge...na pr.sta ako ti se za par godina ne svidi tattoo i onda ti neko drugi bude kriv...
Korisnikov avatar
By Kupper
T043 ali stavi ti delfina, nema da masis:)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Listu "Greatest (S)hits" prve dame Srbije.
Korisnikov avatar
By djo
smisli svoj dizajn :salut:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bojandjo
Najbolja ideja :)
Ja sam nedavno napokon uradila tetovazu, a jako dugo sam isla od studija do studija da izaberem odgovarajucu sliku, i na kraju sam iskombinovala 3 slike i dobila tet koji sam i tetovirala, a moj savet ti je da ako nisi siguran da je to ono sto zaista zelis, nemoj ni da uradis, trazi ako treba i god. dana dok ne pronadjes nesto sto se tebi svidja.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by bojandjo
:up:
By жњ
tesko tebi ako ces tetovazu da odaberes iz kataloga
By dureX
t039 - slicnu planiram i ja uskoro da uradim :)
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by xyz
tesko tebi ako ces tetovazu da odaberes iz kataloga
nece on, mi cemo :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Jos gore :doh:
Zbilja mislim da to treba da bude nesto samo tvoje, tebi lepo i znacajno...........Osim ako to ne radis iz cistog pomodarstva?! :lukavi:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne znam....nisam neki zaljubljenik u tatoo ,tako da ne znam sta da kazem.....
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ne mora svaka tetovazha da ima neko posebno znachenje. To je so last year. :deda: Shto ne bi mogla biti samo estetski detalj?
Korisnikov avatar
By one of the people
tetovaze tako izlaze iz mode, setite se samo onih gotskih slova, pa onda one bodljikave zice oko ruke koju je bas svako imao (cak je i Pamela Andersson smila film na temu) onda onih kineskih slova koja nekad imaju pogresno znacenje, setite se onih GnR zatvorenickih tetovaza ...
ne bih nikad. dobro mozda onu 058 ili 048 ogromnu sa strane preko butine i guze, hehe
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by cha1nedgunner
GnR tetovaze su zakon :nokti:
Jao jesu, sad ste mi dali ideju za novi tet! I tacno je da vazi ono vezano za tetovaze, kad uradis prvu uvek zelis jos jos jos...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Uf pirs mi je tako mmmmm :D Super je kad je na obrvi i kad je obrva super naravno. No ipak moj favorit je jezik ( it helps oral satisfaction) :D Nazalost nemam ga ali znam da bi mi super stajao (recept - malo parche folije smotati u kuglicu, staviti na jezik, izbekeljiti se i uslikati pa svima pokazivati sliku sa prichom - eee kad sam ja stavio pirss) :D uostalom slika je na mom profilu na romeu
A shto se tatoo-a tiche to mi stvarno glupo - mislim da bi mi jedna slika brzo dosadila ovako sam crtam po sebi i svaki dan neshto novo ;)
By Swanheart
:yay: jos jedan tattoo...i nemoj neko da kaze da ne boli kada se tetovira stomak :nono:
Korisnikov avatar
By Deksi
Jao ja u toku prosle nedelje morao da menjam i namestam pirsing koji mi ortakinja ima na djani....
Jao ljudi to je tako grozno...zivot mi se zgadio a morao sam dva puta to da uradim.....Bljak! :shocked:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!