Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By d` Winter
Cyclical Non-Uterine Dysmenorrhea
Ciklicna neuterusna dismenoreja

Simptomi odgovaraju menstrualnim bolovima.Prisutan je osecaj tezine u donjem abdomenu koji se siri u lumbalni deo,a nekada dostize i predeo perineuma(medjice).
Cesto se pogresno tumaci kao problem sa varenjem, gasovi, nadutost stomaka.
Ne zna se uzrok ovog problema,zbog cega se jos uvek traga za nacinom lecenja.Oni koji pate od ovog stanja cesto to povezuju sa nedostatkom svoje muskosti,jer smatraju to "zenskim problemom",pa pribegavaju hormonskoj terapiji i "muskim" aktivnostima-sport itd.

Postoje grcevi misica koji su posledica upalnih procesa u toj regiji,posebno se to odnosi na upalu prostate,ali oni nisu ciklicnog karaktera...tako da ostaje da se vidi o cemu je zapravo rec.Posto je ciklicnog karaktera,verovatno da ima veze sa hormonskom aktivnoscu,sto opet posredno(limbicki sistem)moze da ima veze sa psihom...

:pas:
Korisnikov avatar
By Mars
Pazi, pazi. Nisam znao da postoji. Vidis ti to...Hvala na odgovoru.

Eto, to je navodno sprecilo Napoleona da pokori ceo svet (to me je i privuklo da kliknem, rekoh, de bas da vidim sta savremena istorija ima da kaze o tome). Kad ono-medicina...

Pa jos ciklicno.

Sta je perineum (medjica)?
Korisnikov avatar
By d` Winter
Perineum-deo izmedju testisa i analnog otvora.
Korisnikov avatar
By Mars
Ok.

Svaceg ima, hormoni su cudo. Ja juce upoznao devojku/zenu koja je u svojih 30 godina usla u klimakterijum. Neki tamo nalaz joj je kao u zene od 50 godina... Brrr.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!