Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znaci, bigirl je samo zelela da se jebe i uci, odjednom su poceli da joj salju slike zrtava iz zgrade RTS-a, i to je znacajno uticalo na njen libido i koncentraciju. Pa ko normalan ne bi pobesneo? :D
By Ulix
Otkud, bre, znam sta si ti radila sa sesnaest godina, i otkud znam na kakve si budale naletala na internetu. Ja ti kazem, iz svog iskustva, a ziveci tamo sam sreo kud i kamo vise obicnih, prosecnih Amerikana, i kazem ti, lepo, da vecina njih ne samo da nije znala za bombardovanje, vec nije znala ni gde je Srbija. I nije ih zanimalo.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kiwi
Originally posted by bigirl
A još treba i da poverujem da u trenutku dok se ruši zgrada na njih oni deklamuju "oče naš"... Božžžeeeeeeeee...
Ne bi' da sipam ulje na vatru .. ali ... to se zaista desilo ...

Sećam se da je bio jedan kamerman u susednom kvartu i da je jedna izuzetno debela crnkinja govorila oče naš ( i povremeno vrištala) dok se zgrada rušila.. imala je uredno počupane obrve i naočare.. kosu vezanu u punđu.. to neću zaboraviti dok sam živ ... kad se tad nisam usrao, znam da nikad neću :)
Možda je to deklamovala ta što je stajala napolju i gledala od spolja... Ali, zar stvarno misliš da je neko unutra u trenutku dok mu cigla pada na glavu trabunjao tako nešto???

Znači, stavimo se u tu poziciju... Sediš u kancelariji i vidiš kako ti se približava avion. I ti izgovaraš "oče naš" ili "recite mojoj devojci da je volim". Yeah, right. U tom trenutku bi mislio kako da spaseš živu glavu, a ne dušu.

Ta foliranja, "učinimo ga pravim herojem, pobožnim čovekom, uzornim ocem, poštenim čovekom koji bi život dao za zemlju" su me oduvek iritirala u filmovima.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Ulix
Otkud, bre, znam sta si ti radila sa sesnaest godina, i otkud znam na kakve si budale naletala na internetu. Ja ti kazem, iz svog iskustva, a ziveci tamo sam sreo kud i kamo vise obicnih, prosecnih Amerikana, i kazem ti, lepo, da vecina njih ne samo da nije znala za bombardovanje, vec nije znala ni gde je Srbija. I nije ih zanimalo.
Pa ja tebi opet kažem da ti koje si ti sreo nisu nikakav reper za poređenje jer Amerika ima mnogo više stanovnika sa različitim opštim obrazovanjem i političkim opredeljenjima od tvojih poznanika.

Uostalom, o čemi mi ovde uopšte raspravljamo? Ako je stvarno tako... Ako oni ne misle da je to u redu ili šta već... Ne vidim nešto da se Amerika digla zbog toga što su preorali Avganistan ili Irak... Već slave te vojnike kao nacionalne heroje.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by gorilica

A ti ako zelis efekte obrati se filmskom dnu poput Spilberga.
Izvini, ali čovek koji je režirao Šindlerovu listu i Boju purpura, svakako ne moše biti dno, ili ti hoćeš da kažeš da su ova, Oskarom ovenčana dela, koja su dotakla mnoga srca sranje???! :nokti:
Vala baš.

Kontam ja da neko ima drugačiji ukus za filmove od mog, ali da me ubeđuje kako sam ja, zbg, debil jer nisam uvidela dubinu nekog (po mom mišljenju, a boga mi i mišljenju većine) sranje-filma... To ne da nije nepoštovanje tuđeg mišljenja već drskost i bezobrazluk.
Korisnikov avatar
By KiWi
Možda je to deklamovala ta što je stajala napolju i gledala od spolja... Ali, zar stvarno misliš da je neko unutra u trenutku dok mu cigla pada na glavu trabunjao tako nešto???
Ne verujem ...
Korisnikov avatar
By gorilica
Nije poenta u tome.
Ok, recimo da je Oliver Stone želeo da napravi umetnički film (budući da se 90% radnje odigrava u ruševinama, i predstavlja dijalog dvojice preživelih, gle čuda, spasilaca, koji čekaju da ih neko izvuče), i da je hteo da udari na Američki patriotizam i opsednutost religijom, ali, uz prenaglašenu glumu Nicolas Cagea (koji do obrušavanja kula, u prvih 5'6 minuta ne skida sa face izraz a la- dete kad se uneredi )i zaista očajne dijaloge, uz totalno nerazjašnjene i sumnjive motive ex marinca, koji odluči da se pridruži spasilačkoj ekipi (čija je pojava totalno ne razrađena i suvišna u filmu), i patetičnog svetla kome stremi umirući latinos (još jedan stereotip), mislim, zaista ne mogu da izazovu nikakvu emociju, osim možda odbojnosti.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ne dirajte svetu Ameriku
Mili gospode bože i svi sveci.
Ne dao bog da mi (ili neko drugi) snimimo sličan film.
u trenutku dok se ruši zgrada na njih oni deklamuju "oče naš"... Božžžeeeeeeeee...
i bog te pita šta
i bog-te-pita-šta me stvarno nije interesovalo...
kako da spaseš živu glavu, a ne dušu
Ta foliranja, "učinimo ga pravim herojem, pobožnim čovekom
po mom mišljenju, a boga mi i mišljenju većine
(Predlazem da se tema prebaci u filozofiju i religiju.) Ti si bas neka pobozna devojka? :) :opatica:

Uvodni post uoooopste nije politicki obojen. Nikako.

Originally posted by odskoraBI
Znaci, bigirl je samo zelela da se jebe i uci, odjednom su poceli da joj salju slike zrtava iz zgrade RTS-a, i to je znacajno uticalo na njen libido i koncentraciju. Pa ko normalan ne bi pobesneo? :D
:pokazuje:
Slazem se.
:pms:
Korisnikov avatar
By KiWi
Lunjoslave, ne zameri bigirl ... verovatno je bila suviše napeta zbog ispitnog roka da bi sagledala film kao ostali ... ona je jedna osećana curica :kiss: ... a možda joj se ne sviđa režija dotičnog gospodina.. Pobogu, pa to nije greh! :kiss:

Lunjo, daj da uđemo u offtopic.. čitao sam u novimama (mislim da je kurir) da tamo piše da ovaj Papa nije nevin i da je kao mlad bio veoma raskalašan ... imaš li ti takve informacije (nadam se ne od istog/sličnog izvora)
Korisnikov avatar
By Lunja
Kad je off nek' je offtopic!

Koliko sam obavesten, Benedikt je bio Jovanova desna ruka za obracunavanje sa neistomisljenicima, sto je sasvim dovoljan podatak o njegovoj proslosti. Inace, Kuriru bas i ne verujem..., sto ne znaci da ne verujem za papinu raskalasnu mladost.
By жњ
hahah, zavrishtala sam glasno na smajli koji prati naslov ove teme :barf:

sve je objasnio

:hail:
Korisnikov avatar
By crawen
znao sam...
zbog toga nisam ni hteo da gledam film... :tenis:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne ne ne... Gledajte ga ljudi, da ga zajedno pljujemo i otvorimo Ulixu oči. :giggle:
By Ulix
Ne ne ne... Gledajte ga ljudi, da ga zajedno pljujemo i otvorimo Ulixu oči. :giggle:
Sta imas da mi otvaras oci, ako pazljivo procitas, negde sam vec napisao da ne mislim da je ovo narocito dobar film, samo, dakako, nije toliko sranje kakvim si ga ti opisala.
Korisnikov avatar
By Mars
Nijedan post na ovu temu nisam procitao - samo hocu da kazem da je bigrl definitivno 'completely british girl', cim je rec centar napisala u britanskoj a ne americkoj verziji engleskog...

„Ja sam mali postar, kurac mi je ostar,
Bez’te, bez’te zene, bicete jebene!“

Marsova riznica pesama za decu, str8 ciklus

WebMuseum: Famous Paintings
Korisnikov avatar
By tinkerbell
dok je trajalo bombardovanje, internet je bio free (tj. mogao si da uđeš u minus do mile volje)
Ne seeeri! :shok2:
Eh..da sam tada imala komp... :sigh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by tinkerbell
dok je trajalo bombardovanje, internet je bio free (tj. mogao si da uđeš u minus do mile volje)
Ne seeeri! :shok2:
Eh..da sam tada imala komp... :sigh:
Eee... I onda posle odem ja s ćaletom na Obilićev venac da uplati net... Kaže on username, a ona riba doda:"...bla bla bla... u minusu ste 92 sata, 17 min i bog-te-pita koliko sekundi...". Znači... Samo me pogledao. A ja :shok:
By fazza
Ja sinoc gledao "United 93", kapiram da ce sad napraviti na desetine filmova
sa istom tematikom, ali iz razlichitih uglova i perspektiva. :)

Nisam se odushevio ovim filmom, jer je jedan od onih koji se pogleda jednom
i nikad vishe. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gorilica
Gledao ga i ja, samo što je za razliku od WTC, totalno ne pretenciozan i kud i kamo gledljiviji.
Korisnikov avatar
By anche
Samo Dzon Smit ne slavi kada bombarduju Srbiju jer Dzon Smita to ne zanima
A ti to 100% to znaš, je l'???

E pa vidiš, dok je trajalo bombardovanje, internet je bio free (tj. mogao si da uđeš u minus do mile volje), pa sam visila non-stop na icq-u i primala poruke od raznih Amera i Italijana (!!!!) koji su mi preko neta jebali kevu terorističku, slali slike jadnih malih Albanaca koje sam verovatno ja sama pobila i prosto uživali u slikama žrtava iz zgrade RTS-a (slali mi fotku onog jadnička koji mrtav visi iz onih ruševina sa raznim crtama i komentarima).

pa ne ti sama... ali zar tvoj tatko nije nesto slicno radio po bosni/hrvatskoj/kosovu?
lepo narod kaze: ne pada iver daleko od klade. (da pojasnim: klada = tatko, iver = biseksualna 'cera... sve lepse od lepseg!)

i da. nisam gledala film :saint2:
Korisnikov avatar
By bigirl
:klap:
Prosto su mi smešne ovakve provokacije.
:cheer: :cheer: :cheer:

:sweet:

Jbt, koliko sam ja oguglala na budale zahvaljujući ovom forumu... Hail to forum! :hail:
Korisnikov avatar
By M M and I
jao koliko oni ilozofiraju i polemisu o jednom losem filmu....

film je onako prilicno los-stop-umetnicke vrednosti zapostavljene-stop-prilican overdose americkog newpatriotizma-stop-propaganda dosta prisutna-stop-patetika prisutna tokom celog filma-stop-patetika na trenutke prelazi granice pristojnosti-stop.

o je sve sto o tom filmu imam da kazem...i da, srecom nisam platio kartu vec sam bio "vodjen" u bioskop...inache ne bih si oprostio tih 10-tak eura koliko kosta karta....
Korisnikov avatar
By Mars
Ali pazite kad mi ne bi palo na pamet da pogledam to.
Pa da li je iko mogao da ocekuje da ce film da bude drugaciji?!

„...kad si sretan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si sretan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
By SUNNY B
Sranje sranje sranje.

Film je uvreda za:
1) kinematografiju - what the hell is wrong with Oliver Stone??? Posle onog bednog Aleksandra poslednje što mu je trebalo je ovaj shit sa katastrofalnim dijalozima i jednim jedinim efektom tokom ceeeeeeelog filma
2) sve žrtve Hirošime i Nagasakija - šta, da nije trebalo da plačem jer je poginulo njih 14000??? Zabole me. Sve su se oni nešto potresli kad su sjebali milione Japanaca...

Film je sranje na kub.
Nemojte džabe bacati pare. Drugarica je dobila karte za tonight, inače, da sam dala 250 din na onu blamažu, pa tačno bih se ubila, ili bih ubila nekog pokušavajući da povratim uzaludno bačen novac.

Ono je Amerima užas??? Eeee... Da su njih bombardovali 77 dana...

A da ne spomenem što se film završava sa nekim kretenom ex-marincem koji priča mobom i kaže "ne ne... ostajem... trebaće im ljudi da bi se osvetili za ovo...".

Gluma - Nikolas Kejdž... Tralalala. Užas.

Efekti - samo trenutak rušenja, iznutra, daklem, ne vidi se ništa, samo se zemlja trese i čuje se krkrkrkrkrrkrrkrkrkrtrassssssss...

'bem ti film.
e ovde se 100% slazem sa tobom.

nisu ga dobro odradili ni kao istorijski,ni kao politicki, ni kao teroristicki dogadjaj a ni kao drzavnu,nacionalnu niti privatnu katastrofu. a sve to su hteli da ubace u sat i po vremena.

zaista,mnogo buke ni oko cega...

recimo,ja sam poletela da ga pogledam jer sam mislila da ce imati malo vise veze sa terorizmom,da ce se bolje videti scene uzasnutih lica ili da ce agonija zatrpanih biti vernija, kad ono - ceo film u mraku...i mlako odglumljena patnja....

11/9 je mnogo ozbiljnija stvar nego sto je prikazana...
By жњ
E da (kako to zaboravih)... VRH filma je scena kad lik kao umire (kažem kao jer umire pola filma i više) i vidi vidi... SVETLOST... I iz svetlosti izlazi ISUS!!! Mislimmmmmmmm... daaaaaaaaj...

Onda marinac koji odvaljuje "...kao da je bog spustio ovu dimnu zavesu da se ne vide užasi...".

hahahahah koji si ti liiiiik :D

moram da vidim tu scenu :iskolacen:

offtopic: neko je spomenuo aleksandra i njegove "nezne scene" sa Hefastionom. joujjj!! ravno patetici shpanske serije. :shrug:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by xyz
E da (kako to zaboravih)... VRH filma je scena kad lik kao umire (kažem kao jer umire pola filma i više) i vidi vidi... SVETLOST... I iz svetlosti izlazi ISUS!!! Mislimmmmmmmm... daaaaaaaaj...

Onda marinac koji odvaljuje "...kao da je bog spustio ovu dimnu zavesu da se ne vide užasi...".

hahahahah koji si ti liiiiik :D

moram da vidim tu scenu :iskolacen:
Ali pazi! Isus sa MINERALNOM VODOM! Koju naš glumac ipak nije popio, a strašno je žedan...
Korisnikov avatar
By bigirl
:lol: :lol: :lol:

Pričam devojci o filmu, pa smo iskopale temu. :lol:

Sad ću da ga downloadujem, moram da vidim ovu komediju još jednom! Skroz sam zaboravila Isus-sa-mineralnom-vodom fore! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ja jos uvek nemam zivaca da gledam takve "opravdanje za Afganistan/Irak/Iran" filmove :bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!