Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Prica mog zivota.........tj. kompa.........:neznam:
Korisnikov avatar
By Rei
Kako mislish norton ne pomazhe? Otkrio je neshto a ne mozhe da ukloni, ili nije nashao nishta a tebi se komp chudno ponasha?

Probaj neki od online virus scanova, bitdefenderova na primer, nisam ga nikad koristio i pojma nemam kakav je, ali mozhda mozhe da koristi u ovakvoj situaciji...

http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html (otvori u internet exploreru)
Korisnikov avatar
By mili86
idi u na onaj kanal na mircu koji leci viruse :P
By superfly
skini ewido anti malware program.
Korisnikov avatar
By andjela
pa ako iskljuci racunar ne pomaze nista :)

instaliraj nod32 i skeniraj kompjuter sa njim

mada tu je najbolje resenje format c: hihihih
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Unique
zarazen mi comp virusom TROJAN i jos jednim. sta da radim? Norton ne pomaze..
nije usao Trojan vec Adenim.
Korisnikov avatar
By M M and I
omformatiraj C: ... to ti je najbolje resenje...a posle toga instaliraj F-secure ili jos bolje Mcafee...
norton je sranje (pogotovo ako je kopija)...i naruci, ako postoji kod vas ta mogucnost, i firewall i antivirus protection kod tvog provajdera...Ja imam i Mcafee antivirus i firewall, a imam i jedno i drugo kod provajdera...tako da najveci deo sranja se rascisti i pre nego sto dodje do mog kompjutera na provajderovom serveru...a ostatak zavsi lepo Mcafee...
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja koristim Kaspersky.

Da, ako je bas toliko ozbiljno formatiraj C, ja sam kod svog kompa u poslednjih 3 godine jedno 5 puta kompletno brisao C i posle punio potrebnim programima. Jeste zamorno, trebace ti dooosta vremena, ali ocistices brdo nepotrebnih stvari i posle ces ubaciti samo ono sto ces koristiti i komp ce ti raditi brze. A normalno je da prvo sredis sve (anti-virus update-ovan) pa se onda konektujes. Nikakva mustra, samo je zamorno.

Inace, ubuduce nemoj da kijas na komp.:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Slažem se sa mikijem sa dva m.

Preporučujem Kaspersky Internet Security koji sve viruse (one koje ne može da obriše) drži u karantinu tako da ne mogu da štete računaru .. mnogo fina stvar ... Inače, mi na poslu imamo Norton Corporate Edition kroz mrežu a moj šef ima zilion virusa .. Norton se pravi blesav, ne registruje ih ...

Ponavljam, samo Kaspersky IS... a čujem da je i Nod32 mnogo dobar
Korisnikov avatar
By mmiki
Nod32, ja sam imao prilike da ga ubacim ali nisam jer nisam imao poverenja (nista o n jemu nisam znao). Kaspersky me odlicno sluzi, zatajio je samo kad je usao neki crv, ali mnogo sporo radi sto mu je glavna mana. Znaci Nod32, razmislicu...
Korisnikov avatar
By Rei
Ne pomazhe nijedan antivirus i nijedan firewall ako korisnik ne zna kako da se ponasha na webu da bi izbegao napasti. :tushe:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by REI
Ne pomazhe nijedan antivirus i nijedan firewall ako korisnik ne zna kako da se ponasha na webu da bi izbegao napasti. :tushe:
O prosvetli nas O presvetli...
...kako da se ponasamo na netu da ne bismo zakacili viruse?
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by REI
Pa REI daj neki savet ako uopste postiji...
Korisnikov avatar
By Rei
Dole IE, za pochetak, koristiti sve osim njega i njegovih shellova :giljotina:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by REI
Dole IE, za pochetak, koristiti sve osim njega i njegovih shellova :giljotina:
O.k. to se podrazumeva...to smo vec apsolvirali...
Ima li sta drugo? Neki web-citac koji preporucujes umesto IE...koji je najsigurniji: FF, Mozilla, Opera, Safari?

Neki drugi savet?
Korisnikov avatar
By andjela
opera, firefox i vazno je updateovati windows posebno sa critical patch-evima, vecinu sigurnosnih rupa microsoft zakrpi pre pojave crv koji ih koriste, ali vecina ljudi ne updateuje windows (vecina ljudi je i dalje na windowsu xp sa service pack 1)
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by andjela
opera, firefox i vazno je updateovati windows posebno sa critical patch-evima, vecinu sigurnosnih rupa microsoft zakrpi pre pojave crv koji ih koriste, ali vecina ljudi ne updateuje windows (vecina ljudi je i dalje na windowsu xp sa service pack 1)
Hvala ti Andjela, meni je u poslednjih 3 godine upalo nekih 5-6 zajebanijih crva, ja tad Windows nisam uopste update-ovao vec sam odmah formatirao C. A i jos uvek, iako znam da ne treba, koristim IE.
Korisnikov avatar
By M M and I
O.K. recimo kod mene se Windows (XP home edition) update-uje sam po nekoj njegovoj semi...Kako da ga update-ujem "manualno" j. kad ja zelim?
By fazza
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By M M and I
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By andjela
jos nisam cula da je neko dobio virus preko torrenta
Korisnikov avatar
By HARP
Kako cenite Ad-Aware, nekada ga koristim za proveru upada:)

Inače šetam na Firefox :D
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by FireGox
:smeh: :smeh: :smeh:
A ko seta na FireGoxu???
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by FireGox
Kako cenite Ad-Aware, nekada ga koristim za proveru upada:)

Ad-aware...onako osrednje...nije bas potpuno efikasan...
Nemo´da lazesh! I ja setam po Firefox-u (najcesce) ali te nikad nisam sreo tamo... :lol: :smeh:

:bye:
Korisnikov avatar
By HARP
@mmiki jao kad te vidim ima da te prošetam :lol:

@M M and I Vidimo se na opciji work offline, tu nas neće videti, pa će šetamo ;)
Korisnikov avatar
By andjela
lavasoft ad-aware sluzi samo za uklanjanje spyware programa, nije antivirus program
By fazza
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!