Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By tennis maniac
ma sta se gubite,sudija ja isti onaj kreten koji je vodio protiv enan arden na us openu kad je jeci ukrao odlucujuce poene bas kao i danas,na kraju se rukovala sa njim,ja bi mu je odseko,nije imala srece,za utehu od ponedeljka skace sa 14 na 12 mesto,steta za danas,bas sam se iznervirao,meni uvek tesko pada kad ana i jelena gube,pogotovu dobijen mec,jeca je dokazala da je za prvih 10,to ce dokazati i na papiru jer sledece godine prvih par meseci ne brani poene
By tennis maniac
jese ona svadjalica ali ono danas je zaista bilo ne za svadjanje ja bi onog majmuna karlosa ramosa gadjao reketom,nole vodi 4:2 u trecem setu,blago tebi kupper ti gledas nadam se mec
By tennis maniac
nole dobio 1:6 7:5 6:3,svaka mu cast,marej je odlican teniser,juce dobio ljubicica,sytra protiv gonzalesa oko 22h direktno na sportklubu,ziki/santoro sytra protiv brace brajan u 11:30,srecno svima
By tennis maniac
ana bi trebala da bude 5,jelena 6 nosioc u lincu ako sve ostane kako je sada
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by tennis maniac
ma sta se gubite
Ko se gubi? Talk to the :hand: .
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by tennis maniac
ana bi trebala da bude 5,jelena 6 nosioc u lincu ako sve ostane kako je sada
pa nece sve ostati kao sto je sada,jelena ce preci anu na wta listi nazalost:rida: znaci situacija je obrnuta
Korisnikov avatar
By spliff
nije obrnuta situacija jer se kostur pravi ove nedelje, dok je ana josh bolje plasirana od jelene.
ali pitanje je da li cce ana uopshte da igra u lincu zbog povrede

nole svaka chast majstore!!! vecheras protiv gonzalesa :fige:
Korisnikov avatar
By Kupper
A ove godine je vec pobedio tog dobrog tipa. Na kladionici 1.85 na Gonza, 1.75 na Novaka. Ok, 1/4 finala, mada, da je imao malo vise srece, sreo bi se sa Berd(?)ihom, tako nesto.

A sto se JJ tice, t.manijace, jeste sudija, ali poslednje sto treba da radi je da ispravlja krive Drine makar i kad su prave. Ode koncentracija na sudiju:) a tad se gubi, po pravilu.
Korisnikov avatar
By spliff
tukao ga je u wimbledonu, i ako se ne varam, josh jedanput pre toga. nadam se samo da se nije previshe umorio juche jurecci rezultat
By tennis maniac
bice tesko protiv gonzalesovog forhenda,imao je i dan odmora,nole jos uvek fizivki nije na vrhunskom nivou,kupper gledaj mec pa nam javi kako je nole igrao
Korisnikov avatar
By spliff
jbg. servirao je za set (i mech) i nishta. nadam se da cce sledecci put to bolje da uradi....
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma odlican je. Ej, 19, Gonzales ima ovakve turnire u nogama odavno. Zao mi je ali vidi se da je za sezonu-dve jedan od najboljih.
By tennis maniac
nole vodio 5:2 u trecem setu,steta mogo je u finale,gonzales razbio berdiha 6:3 6:1
By tennis maniac
Main Draw:

Maria Sharapova RUS [1] has a Bye
Chanda Rubin USA vs. Qualifier
Anna-Lena Grönefeld GER vs. Qualifier
Michaëlla Krajicek NED vs. ANA IVANOVIC SCG [5]

Patty Schnyder SUI [3] has a Bye
Nathalie Dechy FRA [WC] vs. Tamira Paszek AUT [WC]
Mary Pierce FRA vs. Ai Sugiyama JPN
Vera Zvonareva RUS vs. Francesca Schiavone ITA [8]

JELENA JANKOVIC SCG [6] vs. Sybille Bammer AUT [WC]
Daniela Hantuchova SVK vs. Qualifier
Qualifier vs. Mara Santangelo ITA
Nicole Vaidisova CZE [4] has a Bye

Anna Chakvetadze RUS [7] vs. Katarina Srebotnik SLO
Samantha Stosur AUS vs. Maria Kirilenko RUS
Shahar Peer ISR vs. Marion Bartoli FRA
Nadia Petrova RUS [2] has a Bye

ZREB ZA LINC
By tennis maniac
ja ne podnosim sarapovu,uzasna mi je sa onim njenim pikovima,kad krene da se gubi sa stisnutom pesnicom,fuj
janko izgubio 7:5 6:2 od nieminena,jankovic/krizan dobile u dublu 7:5 5:7 6:2,obe nase igraju singl u sredu
Korisnikov avatar
By spliff
:up:

vishe volem jedino jecu i anchi :love:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
zna li neko protiv koga ce jelena i ana igrati sutra u lincu?:tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
jelena igra protiv s bammer (wc)

ana protiv m kraichek

oba mecha se igraju sutra :tenis:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by spliff
jelena igra protiv s bammer (wc)

ana protiv m kraichek

oba mecha se igraju sutra :tenis:
hvala za informaciju spliff :kiss:protivnice su im stvarno lake,jelena prolazi sigurno osim ako se ne bude svadjala sa sudijom:lol:dok se kod ane nikad ne zna,nepredvidiva je
By tennis maniac
ana direktno na eurosportu u 12h,jelena igra oko 20:15 mislim da nece biti prenosa,ziki protiv hasa oko 14:30,srecno svima,gledamo anu,pozdrav svima
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!