Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By d` Winter
da,svidjao mi se jedan presladak decko,davno...dugi pogledi na odmorima...ehhh kad se samo setim:mljac:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Kiborg
Objasni kako si to izveo, imam jednog na poslu, pretpostavljam da je str8 pa bih da ga smuvam, vidim svima vama to ide od ruke, a ja to nikad nisam ni pomislio da radim.
Ako ti ne ide od ruke prirodno- mani se toga.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by odskoraBI

Mislim, ako tako gledamo i ja sam.
Pa jel jesi? :P
Korisnikov avatar
By Abyss
@Zvezdas: Ah, taj bir fest..... ;P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Abyss
@Zvezdas: Ah, taj bir fest..... ;P
Ko ti kriv kad ne znas da pijes. :P :lol:
Korisnikov avatar
By djo
u str8 muskarce ne, mada sam sa jednim flertovao :) (i da rascistimo, on je znao da sam gay)

a jesam jednom (97) u jednu str8 devojku, kratko i pod uticajem alkohola :D (i u madjarskoj)
By Soldier
Originally posted by FireGox
A kako si otkrio da nije stejt?
On i jeste str8 i dan danas, ali brate mnogo duga priča. Moraš da je nađeš i pročitaš...
a kako ja da procitam tu pricicu :(
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja sam kao desetogodisnjak bio ludo zaljubljen u jednu Jelenu K., mala, slatka, pricljiva... Jos uvek se secam kako sam jednom igrao sa njom na nekoj decijoj zurci, hteo sam da se onesvestim, bilo je to nezaboravno osecanje... Mala, uska, zelena majcica, moje ruke oko njenog strukica, njene rucice oko mog vrata... Moja prva i jedina do sada str8 ljubav...
Sada prema zenskom polu ne osecam nikakvo uzbudjenje, ali odlicno se secam mojih vrelih decijih mastarija sa njom...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ZvezdasBG

Pa ne znam... Zbunjen sam. Ako mogu da budem str8 i da imam vezu od godinu dana sa nekim tipom sto da ne. :eureka: :smilegrin:
Mada BI zvuci bas trendy. :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by ZvezdasBG

Pa ne znam... Zbunjen sam. Ako mogu da budem str8 i da imam vezu od godinu dana sa nekim tipom sto da ne. :eureka: :smilegrin:
Mada BI zvuci bas trendy. :smeh: :smeh: :smeh:

ohoho - pa dakle ti si i bukvalno - NA VEZI!

:up:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ma, jok.
Samo komentarisem Goxijev post. Ne mogu da budem sa sobom pola sata, a kamoli sa nekim godinu dana...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sorry.
U srecnoj vezi sam, zaljubljen sam do usiju i ovih dana ja jurim maticara u SLO, a moj dragi sije vencanicu... Moze tako? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By deželaš
a jeboga, ovih dana svi samo o braku pričaju... :zev1:

ma može :sweet:
By Bombina
Originally posted by hlaefdige
daaaaa! s obzirom da sam bi, bila sam zaljubljena u str8 muskarce, ali re redovno zalepim za neke str8 ribe
ma zar ti zaljbuljujes bozee
zaslepljena si od njega c c c
bolje je zene kad misle a nego muskarci uzivaju
imati dobra iskustva
ja poznanjem iskustva
Korisnikov avatar
By deželaš
toliko gramatički sjebano, da se na kraju čini da je namerno :shrug:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ne mogu da se zaljubim u str8 zenu u str8 mushkarca mozda, e sad me mrzi da objashnjavam kako i zashto.
By Bombina
uh uh inner smile znam ja ti zasto
By High Maintenance
zaljubljen ne,ali su mi se generalno do sada vise svidjali str8 muskarci (tj. oni za koje mislim da su str8 :D )...voleo bih da se to promeni,ako nista drugo,bar bi mi bilo mnougo lakse...
By жњ
ne znam vise ni da li sam se ikad iskreno zaljubljivala i u devojke
Korisnikov avatar
By EYA
kao da ja biram u koga se zaljubljujem, hemija je to :crta:

uostalom, niko nije strejt :sladoled:
By dureX
U devojke da, a u str8 momke...pa mislim da nisam, ali sad sam ludo zaljubljen u svog decka koji nije str8! :D
By Nokia
Jesam... to mi se stalno dogadja... i zbog toga ne vidjeno patim
tipp: zaobidjite str8 ljude
Korisnikov avatar
By Zibro
dopadanje , da , zaljubljivanje NE
medjutim veoma je doskutabilno koliko su zaista str8 , str8 likovi koji mi se dopadnu jer kada god mi se neko dopadne pocinjem da sumnjam ( citaj prizeljkujem ) da je gay ,
Korisnikov avatar
By marvuk
Jesam, i ranije sam čak pokušavao da ostvarim vezu sa str8 devojkama. Ali problem transseksualne populacije je što nam svi prilaze sa predrasudama, tipa na četu sam imao prilike da vidim kao i još uvek da me devojka kontaktira ali čim pročita ono trans odmah više ništa i ne piše. Niko i ne želi dublje da te upozna jer ne zna šta da očekuje.
A slično je i sa celom queer populacijom.
Ogromna većina više i ne gleda kakav si ustvari čovek, većina nema ni strpljenja.
Moja prva veza je bila sa str8 devojkom i mogu reći da sam naišao na veliko razumevanje.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Objasni kako si to izveo, imam jednog na poslu, pretpostavljam da je str8 pa bih da ga smuvam, vidim svima vama to ide od ruke, a ja to nikad nisam ni pomislio da radim.
mladost ludost. jednostavno sam mu se uvukao pod kozu i sacekao pravi trenutak posle sedam meseci da mu kazem da sam zaljubljen u njega pa on nek vidi sta dalje. srecom, on me je mnogo zavoleo ko druga pa smo se i tu nekako skontali i sad smo nerazdvojni :)
:hvala:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by mmiki
Ja sam kao desetogodisnjak bio ludo zaljubljen u jednu Jelenu K., mala, slatka, pricljiva... Jos uvek se secam kako sam jednom igrao sa njom na nekoj decijoj zurci, hteo sam da se onesvestim, bilo je to nezaboravno osecanje... Mala, uska, zelena majcica, moje ruke oko njenog strukica, njene rucice oko mog vrata... Moja prva i jedina do sada str8 ljubav...
Sada prema zenskom polu ne osecam nikakvo uzbudjenje, ali odlicno se secam mojih vrelih decijih mastarija sa njom...
Jao dete, pa ti ces nacisto zastraniti. Ti si luda, ja tebi nista ne verujem! Ocigledno ne pratis moja predavanja i ne slusas moje savete....

Moracu da zamolim neku od drugarica mi da se pozabavi tobom dok sam odsutna....

A ne, ne, ne, ne, decko, tako se ne postaje tetka..... :plavuso: :fist:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Beli Dečak
mladost ludost. jednostavno sam mu se uvukao pod kozu i sacekao pravi trenutak posle sedam meseci da mu kazem da sam zaljubljen u njega pa on nek vidi sta dalje. srecom, on me je mnogo zavoleo ko druga pa smo se i tu nekako skontali i sad smo nerazdvojni :)
:hvala:
:mazi:

... Samo, ti se još nekima uvlačiš pod kožu... :evilwait: ... sunce li ti tvoje dražesno! :spank:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!