Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGPa ne znam... Zbunjen sam. Ako mogu da budem str8 i da imam vezu od godinu dana sa nekim tipom sto da ne.Originally posted by odskoraBIPa jel jesi?
Mislim, ako tako gledamo i ja sam.![]()
Originally posted by odskoraBIOriginally posted by ZvezdasBGPa ne znam... Zbunjen sam. Ako mogu da budem str8 i da imam vezu od godinu dana sa nekim tipom sto da ne.Originally posted by odskoraBIPa jel jesi?
Mislim, ako tako gledamo i ja sam.![]()
![]()
![]()
Mada BI zvuci bas trendy.![]()
![]()
![]()
Originally posted by hlaefdigema zar ti zaljbuljujes bozee
daaaaa! s obzirom da sam bi, bila sam zaljubljena u str8 muskarce, ali re redovno zalepim za neke str8 ribe
Originally posted by Kiborgmladost ludost. jednostavno sam mu se uvukao pod kozu i sacekao pravi trenutak posle sedam meseci da mu kazem da sam zaljubljen u njega pa on nek vidi sta dalje. srecom, on me je mnogo zavoleo ko druga pa smo se i tu nekako skontali i sad smo nerazdvojni
Objasni kako si to izveo, imam jednog na poslu, pretpostavljam da je str8 pa bih da ga smuvam, vidim svima vama to ide od ruke, a ja to nikad nisam ni pomislio da radim.
Originally posted by mmikiJao dete, pa ti ces nacisto zastraniti. Ti si luda, ja tebi nista ne verujem! Ocigledno ne pratis moja predavanja i ne slusas moje savete....
Ja sam kao desetogodisnjak bio ludo zaljubljen u jednu Jelenu K., mala, slatka, pricljiva... Jos uvek se secam kako sam jednom igrao sa njom na nekoj decijoj zurci, hteo sam da se onesvestim, bilo je to nezaboravno osecanje... Mala, uska, zelena majcica, moje ruke oko njenog strukica, njene rucice oko mog vrata... Moja prva i jedina do sada str8 ljubav...
Sada prema zenskom polu ne osecam nikakvo uzbudjenje, ali odlicno se secam mojih vrelih decijih mastarija sa njom...
Originally posted by Beli DečakOriginally posted by Kiborgmladost ludost. jednostavno sam mu se uvukao pod kozu i sacekao pravi trenutak posle sedam meseci da mu kazem da sam zaljubljen u njega pa on nek vidi sta dalje. srecom, on me je mnogo zavoleo ko druga pa smo se i tu nekako skontali i sad smo nerazdvojni
Objasni kako si to izveo, imam jednog na poslu, pretpostavljam da je str8 pa bih da ga smuvam, vidim svima vama to ide od ruke, a ja to nikad nisam ni pomislio da radim.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!