Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Zanima me da li je moguce da se gay/bi decko zaljubi u nekoga ko je str8? Isto pitanje i za devjke, normalno. Da li postoji nesto sto nas odbija od strejtera, ili sto nas privlaci samo seksualno, a ne emotivno? I ne mozete me ubediti da imate gaydar koji nikad ne gresi. To jest, bolje da preformulisem onda pitanje. Da li ste se ikada zaljubili u nekoga za koga mislite je str8?
Korisnikov avatar
By HARP
Jesam :)
I sa njim sam bio u vezi godinu dana, čak smo i na more išli zajedno.
Moguće je, kada se neko zaljubi u osobu, a ne u pol.
Eto, to se desilo meni :)

Inače to mi je i prva ljubav... :love:
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by FireGox
Jesam :)
Moguće je, kada se neko zaljubi u osobu, a ne u pol.
:D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam par puta bila zaljubljena u gay muskarce :love: Danas bas pricam sa nekim str8 muskarcima i sve je to lepo i simpaticno ali da su bar malo kao oni gay :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
:smeh: Bombi, znam ja to... ali sta cu - iz svoje se koze ne moze :D
By Bombina
Originally posted by Dina
:smeh: Bombi, znam ja to... ali sta cu iz svoje se koze ne moze :D
aha :lukavi:
veoma zabavno i sigurno
Korisnikov avatar
By deželaš
da li je moguće?

pa ja sam mislio da je tako nešto
standardna opsesija :roflmao:

ali stvarno. :hypno:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jesam u devojčure .. mnogo puta .. samo su dve ljubavi su bile uzvraćene ... može se i treća računati kao uzvraćena, ali se ona zagrejala za mene kada sam se ja posve ohladio...

Od tada preferiram dečke, jer su oni ''sigurica'' ... kao fiks u kladionici :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A otkud ja znam sta je standardna opsesija nekome?
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by odskoraBI
A kako si otkrio da nije stejt?
On i jeste str8 i dan danas, ali brate mnogo duga priča. Moraš da je nađeš i pročitaš...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, sve se saplice koliko je str8...
Mislim, ako tako gledamo i ja sam.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Od tada preferiram dečke, jer su oni ''sigurica'' ... kao fiks u kladionici :) "

Sigurica su ak0o znas da su bi/gay. A sta ako ne znas?
Korisnikov avatar
By deželaš
"Od tada preferiram dečke, jer su oni ''sigurica'' ... kao fiks u kladionici :) "

pa ništa, probaš... u najgorem slučaju može biti zajebano.... no šta da se radi :)

mislim da mene kod deklarisano gej momaka (bilo da je to deklarisanje skroz otvoreno i javno ili ne) pomalo (više) spušta baš ta "sigurica". debil, palim se na tripovanja :)
naravno, strejt momci su (za momke) komplikovaniji zbog hiljadu i jednog razloga, ali bar cela borba bude uzbudljivija :kuvar:

joooj, al mi se sad muva :opacupa:
Korisnikov avatar
By KiWi

hm .. o toj opciji nisam razmišljao .. pa onda nema pravih ''sigurica''

stigla me je surova istina ...
Korisnikov avatar
By ::fy::
20 godina sam bio zaljubljen u str8 muškarce (naravno, oni to nisu znali), jer jednostavno do pre 10 meseci nisam poznavao nekoga ko je gay....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
daaaaa! s obzirom da sam bi, bila sam zaljubljena u str8 muskarce, ali re redovno zalepim za neke str8 ribe
Korisnikov avatar
By hlaefdige
gori....hmmmmmm....... sa tipovima mi je bilo lakse jer sam bar uvek znala na cemu sam.... te str8 ribe se uvek nesto cackaju oko mene, tako da je svima jasno da se tu nesto desava ali one i dalje tvrde da ih zene ne privlace...... malo se tu nadjem u nebranom grozdju jer sam jako odlucna da postujem to kad mi neko kaze da je str8 i da ga to ne zanima, a i budali je jasno da u stvari zele da ih startujem (ponekad zbog experimenta, ponekad jer prosto vole da se neko lozi na njih, a neke i da bi mogle da kazu da ih je muvala devojka) stavise, budu i napadne, sve u svemu..... kad bih mogla da se odlucim ko je "gori" ne bih vise bila bi hehehehehe
Korisnikov avatar
By Mr Dee
jesam. hiljadu puta. tj, ako pod zaljubljivanjem podrazumevas opsesiranje.

mislim, nekako mi je prirodno da se prvo 'zaljubim' pa da se tek onda pitam da li je gay ili ne.

uostalom, lepo kaze zeljko joksimovic: 'ima nesto u tom sto me neces' :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mr Dee
...uostalom, lepo kaze zeljko joksimovic: 'ima nesto u tom sto me neces' :D
da, ima toga... i onaj drugi deo koji valjda ide "i u tome sto ja tebe necu"...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
jeste, ide tako. samo sto ja ne umem da odradim taj deo. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja to ovako shvatam: on nju nece jer je on gay, a ona njega nece jer zna da joj ta ljubav, opsesija sta li vec donosi samo patnju... primenjuje se i za sve druge slicne situacije :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Objasni kako si to izveo, imam jednog na poslu, pretpostavljam da je str8 pa bih da ga smuvam, vidim svima vama to ide od ruke, a ja to nikad nisam ni pomislio da radim.
Korisnikov avatar
By Delete
Da, mnogo puta. I samo jedna str8 osoba je saznala da sam zaljubljena u nju, pa mi se nije svidela njena reakcija, tako da sam odustala od izjavljivanja ljubavi str8 curama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!