Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Inner-Smile
Ljudi vi izgleda ako volite i ako ste zaljubljeni nemate divlji sex a ?
Pre nego shto svrshite pitate VOLISH LI ME ? Uzas bre, kakve veze ima svrshavanje bilo gde sa ljubavlju i poshtovanjem?
Pa ako se nekome svrshava po mojim okama ok, necu da mu kvarim zadovoljstvo a vala necu ni da pishtim iz kupatila dok se umivam TI MENE NE VOOOLIIIISH :rafal:
Ljubim te! :kiss: Pametnica mawishna... :mazi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Procitavsi uvodni post, kao problematicnu sam prepoznao jedino situaciju u kojoj je Sekinom drugaru ljubavnik svrsio u oko. I to samo zbog iritacije ocne jabucice, otoka i crvenila.
Sve ostalo je, po meni, OK - Promiskuitetnost kao zivotni stil je stvar izbora svakog pojedinca i ja ne bih mnogo polemisao oko te poijave, niti joj trazio uzroke u nekakvim globalnim procesima.
:nono:
Korisnikov avatar
By Paki
Dakle,
Svršavanje U Oko = Promiskuitetnost (?)

Jel tako, *deni* ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Paki
Dakle,
Svršavanje U Oko = Promiskuitetnost (?)

Jel tako, *deni* ?
Hajde, molim te, ne lepi se od sabajle za svaku rec, Paki.
Tema se u globalu bavi jednokratnim seksi susretima, tj. kres varijantama, a svrsavanje u oko kao takvo, razume se, mogu praktikovati i parovi koji su u duzoj monogamoj vezi.
Ukazao sam samo na neprijatnost u vidu iritacije i crvenila koje nastaje nakon tog svrsavanja u oko.
:yes:
Ne volim neprijatnosti, te sam s toga protiv svrsavanja u oko.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by *deni*
Hajde, molim te, ne lepi se od sabajle za svaku rec, Paki.
Moram. :D
Tema se u globalu bavi jednokratnim seksi susretima, tj. kres varijantama, a svrsavanje u oko kao takvo, razume se, mogu praktikovati i parovi koji su u duzoj monogamoj vezi.
Slažem se. Neki sigurno obožavaju da stalno svršavaju jedni drugima u oči. :radosnice:
Ukazao sam samo na neprijatnost u vidu iritacije i crvenila koje nastaje nakon tog svrsavanja u oko.
Nisi ti, nego Seka. :giggle:
Ne volim neprijatnosti, te sam s toga protiv svrsavanja u oko.
:sunce:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisi ti, nego Seka. :giggle:
Kako nisam ?
----------------------->
*deni*
Procitavsi uvodni post, kao problematicnu sam prepoznao jedino situaciju u kojoj je Sekinom drugaru ljubavnik svrsio u oko. I to samo zbog iritacije ocne jabucice, otoka i crvenila.
Korisnikov avatar
By Natalie13
zasto li je mene sve ovo asociralo na onaj stari vic o cigi i ciganki ... ne znam. al' ... elem, kresu se oni i u po' sexa kaze ciga - abe mileva, ajd nes' da promenimo. 'ajde - kaze ciganka - a sta bi ti cigo? paaaaa, 'ajd' da teeee ... da te kreseeeem pa da ti svrsim u uvo - rece ciga. 'abe cigo si lud, da ogluvim?! eeeeeeee, ce ogluvis?! nisi 'be ni omutavela! - poenira ciga.
promasih temu, a? nije uvo nego oko?! piiih.
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, zbilja ovo sve nema veze sa promiskuitetom.......ne znam ni kako dodjosmo do tog `srozavanja`, to je skroz druga tema......tj., autor je u jednoj nametnuo 2 teme, prijatnost/neprijatnost svrsavanja u oko i srozavanje blabla... :lol:

Ja mislim da je krajnje neprijatno to svrsavanje u oko, a drugo, ko hoce da se promiskuitetise, to treba i da uradi :sesir:
Ja cem prva da pokusam :njanja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
Da, zbilja ovo sve nema veze sa promiskuitetom.......ne znam ni kako dodjosmo do tog `srozavanja`, to je skroz druga tema......tj., autor je u jednoj nametnuo 2 teme, prijatnost/neprijatnost svrsavanja u oko i srozavanje blabla... :lol: ...
Ma, Sekina posla...Mani je...
:novine:
Originally posted by Zoe
...Ja mislim da je krajnje neprijatno to svrsavanje u oko..
I ja sam taj detalj apostrofirao.
Sve, sve, ali svrsavanje u oko - NE !!!
:sweet: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
:lol: ... Joooj, kako vas volim! :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Cak i ako izrazimo zelju da ti svrsimo u oko?
:sweet:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zoe
Da, zbilja ovo sve nema veze sa promiskuitetom.......ne znam ni kako dodjosmo do tog `srozavanja`, to je skroz druga tema......tj., autor je u jednoj nametnuo 2 teme, prijatnost/neprijatnost svrsavanja u oko i srozavanje blabla... :lol: ...
Ma, Sekina posla...Mani je...
:novine:
Originally posted by Zoe
...Ja mislim da je krajnje neprijatno to svrsavanje u oko..
I ja sam taj detalj apostrofirao.
Sve, sve, ali svrsavanje u oko - NE !!!
:sweet: :lol: :smeh:

:smeh: :smeh: :smeh:
By Bombina
Originally posted by Seka Sabljak
Neozbiljnost i javasluk u diskusiji!
:mad:
ma pusti nad njih
imas ti mene :hiphip:
sekoo,ma one pecene cure :smeh:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Bombi
ma pusti nad njih
imas ti mene :hiphip:
sekoo,ma one pecene cure :smeh:
Jasna Kocijasevic bi to u pesmi rekla ovako:

"Neka te ne brinu godine lude
Nekaaaaa bude sta bude

Ako ti ikad nizbrdo krene
ne boj se, imas meeeeneeee...."

:zen: :kiss: :moby:
Korisnikov avatar
By Paki
Cak i ako izrazimo zelju da ti svrsimo u oko?
:sweet:
Neka, neka, ne bih se ljutio zbog želja. :P Realizacija bi bila nemoguća, jednom mi se dogodilo i nikad više! :iskolacen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Zoe
Moze, moze sporazumni seks, za one koji to vole...........but not me :neznam: Ja bih najvise na svetu volela da mogu da uzmem taj seks i da odem, neopterecena, ali...........bojim se da sam ja veoma, veoma zaostala...........jos nisam dostigla taj stadijum.....
A i ne volim da razmenjujem telesne tecnosti bas tako.......
Sva sam komplikovana :placko:
Aighrnivmk... Priča mog života.
Originally posted by Zoe
A ne znam ni sta su lazne ljubavi........ja za svaku mislila da je ona prava........ :doh:
I to... Da nisam verovala za svaku da je "ona prava" ne bih davala sebe, a da bidnem s nekim, a da ne dajem sebe... :neto: It ain't gonna happen... Samo vreme može pokazati da li je neka ljubav "prava" ili ne (lažna?!).

Što se teme tiče. Kontam ja da tamo negde postoji neko kome je draža sex varijanta nego prava veza (što reče jedna moja drugarica nekom prilikom, "bolje i dobra kres kombinacija nego loša veza"), ali... Ipak mislim da je to na neki način srozavanje ljubavi, srozavanje predivnog sexualnog čina između dve osobe koje su u vezi, koje se vole i dele mnoge stvari među sobom (a ne puko "razmenjivanje tečnosti", tj. životinjsko zadovoljenje strasti).

Valjda se zbog te sposobnosti da volimo, da pružimo partneru više, u samom startu i razlikujemo od životinja (koje se, u većini slučajeva, "nose" samo instinktom za razmnožavanje)...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Ja nekako kontam da je situacija svrsavanja u oko tokom gay seksa identicna situaciji u kojoj bi mi riba prdnula pod nos dok je oralno zadovoljavam.
Bruka.
:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Paki
Stanislavka, preterano sereš! :merlinka:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Seka Sabljak
Ja nekako kontam da je situacija svrsavanja u oko tokom gay seksa identicna situaciji u kojoj bi mi riba prdnula pod nos dok je oralno zadovoljavam.
Bruka.
:mirnatetko:

Prirodnoooo...to beshe neka pesma? Misliiim... Pustite ljude da uzhivaju! :kolo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Seko u pravu si... ali mnogi se i ne pale vise na erotiku...

ja licno sam nezan i volim neznosti da dajem i da primam :)

ali iskreno kada dodje do sexa volim ipak malo grublje :)

a sto se tice sperme, ne volim je ni na ruci ni na faci ni nigde!
mislim to sto sam pasivan... ne znaci da volim spermu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!