- 13 Sep 2006, 12:24
Ja sam učio prepisujući knjige uglavnom. Pa kad me stisne pred kraj roka, onda batalim pisanje i samo čitam i preslišavam se. Ako sam pisao bilo mi je dovoljno da se jednom, dvaput preslišam, a ako sam samo čitao morao sam da ponovim još 4-5 puta da bih zapamtio sve kako treba. Nisam prepisivao doslovce sve, već samo one važne delove koje je trebalo naučiti, to sam kasnije koristio za preslišavanje i trebao mi je svega nekoliko dana da ponovim i velike predmete.
Muzika je bila obavezna, ali nije smelo da bude reči u njoj, to mi je onda odvlačilo koncentraciju. Takva muzika jednostavno napravi kao neku granicu između spoljnjeg sveta i mene, vremenom je više ne primećujem, ali ni ne znam šta se dešava oko mene. I to je bila poprilično glasna muzika.
Uvek sam učio sam, društvo za učenje mi nije odgovaralo.
Ukoričene knjige nikad nisam podvlačio. Uopšte manje-više sve moje knjige /ukoričene/ su ko nove
Muzika je bila obavezna, ali nije smelo da bude reči u njoj, to mi je onda odvlačilo koncentraciju. Takva muzika jednostavno napravi kao neku granicu između spoljnjeg sveta i mene, vremenom je više ne primećujem, ali ni ne znam šta se dešava oko mene. I to je bila poprilično glasna muzika.
Uvek sam učio sam, društvo za učenje mi nije odgovaralo.
Ukoričene knjige nikad nisam podvlačio. Uopšte manje-više sve moje knjige /ukoričene/ su ko nove