Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
"Џамп" је следећи сингл...

надам се да ће спот бити бољи од овог несретног за "Гет тугедр"...
:cupakosu:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
"Jump" will be the fourth and final single from Madonna's latest album, Confessions on a Dance Floor. [1] [2] The song was written by Madonna, Joe Henry and Stuart Price.

The song was featured in the motion picture adaptation of The Devil Wears Prada. It was widely expected that "Jump" would be on the film's soundtrack but the song was not included; instead, "Vogue" was added.

The expected U.S. release date is October 10, 2006 (released to U.S. radio on September 11th) [3] with a UK release set for November 6, 2006 [4].

The video will be shot in Japan by long time Madonna video director Jonas Akerlund [5].

Official versions

1. "Album Version 1 (Continuous Mix)" - 3:46
2. "Album Version 2 (Unmixed)" - 3:58
3. "Radio Mix" - 3:36
4. "Axwell's Live Set "Leak" - 5:31
5. "Axwell Club Mix" - 6:36
6. "Junior Sanchez Remix"

credits to WIKIPEDIA
Korisnikov avatar
By Seaman
Pih, ja sam ocekivao FORBIDDEN LOVE. :)
Korisnikov avatar
By colorado
Sinoc sam slusao Skin, i jos jednom potvrdio da je to njena najbolja pesma ikad snimljena! Cak i kad sam kao tinejdzer bio njen najveci fan sve su mi njene pesme u nekim periodima bile dosadne. Ova nikad! I tako vec godinama. Svaki put me na neki elektro-magnetski nacin usisa u neku drugu stvarnost.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by colorado
Sinoc sam slusao Skin, i jos jednom potvrdio da je to njena najbolja pesma ikad snimljena! Cak i kad sam kao tinejdzer bio njen najveci fan sve su mi njene pesme u nekim periodima bile dosadne. Ova nikad! I tako vec godinama. Svaki put me na neki elektro-magnetski nacin usisa u neku drugu stvarnost.
:up: :up: :up:

:hail2: @ SKIN
Korisnikov avatar
By ogi_ns
тек сад сам у сопственом посту прочитао да је ЏАМП последњи сингл са овог албума
:( :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Super, samo sto se ja ne snalazim sa tim linkovima.Uvijek me odvuce na pogresan put.:D
Korisnikov avatar
By decay81
кожа ја савршена песма, обожавам јееееее
Korisnikov avatar
By decay81
е да и смтрам да је последњи спот савршен!!
баш ми је екстра
гет тогетхер, људииии!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Seaman
Veceras nastupa u Moskvi, a dobila je prijetnje ruske mafije da ne odrzava taj koncert.Nadam se da ce sve ispasti dobro.Plasim se. :maca:
Korisnikov avatar
By Stanley
Madonna kad je bila u Pragu onda je nastupala dva puta iza sebe i svaki put u najmodernijoj ceskoj Areni..SAZKA ARENA..dje je bilo 20 000 ljudi...ukupno 40 000

A koncerti u Pragu su trajali najduze iz cele Tour...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Seaman
Veceras nastupa u Moskvi, a dobila je prijetnje ruske mafije da ne odrzava taj koncert.Nadam se da ce sve ispasti dobro.Plasim se. :maca:
I kako je prošlo? Jel stavila krst na binu ili nije?
Korisnikov avatar
By Seaman
Naravno da je stavila.:D
Korisnikov avatar
By Seaman
Ruski parlament odbio je Madoninu molbu da otputuje na međunarodnu svemirsku stanicu, iako je za ovu svoju želju imala, osim 20 miliona dolara, i podršku Alekseja Mitrofanova, člana ruskog parlamenta.

Madona je trebalo da putuje 2008. a Mitrofanov je naglasio kako bi, s obzirom na mogućnosti televizije, to bio jedan vrlo ozbiljan događaj u izbornoj godini u SAD-u i Rusiji.

Portparol svemirske agencije Igor Panarin rekao je da nema mjesta za 2008. nego je prvi slobodan let moguć 2009. godine.

Madonu je nazivao njenim pravim imenom Luiz Čikone, navodno iz obzira prema Ruskoj pravoslavnoj crkvi, kojoj smeta njeno korišćenje hrišćanskih simbola na koncertima.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
e jos ako otputuje u svemir...

jao kad sam bio manji gledao sam crtani Barbie u svemiru
a prvi deo istog se zvao Barbi rock zvezda ili tako nesto, uglavnom ona peva i drzi koncerte po celom svetu i naravno svi je obozavaju i na kraju kao VRHunac odluci da emituje koncert iz svemira...

sad znamo ko je uzor madoni :roflmao:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by ogi_ns
"Џамп" је следећи сингл...

надам се да ће спот бити бољи од овог несретног за "Гет тугедр"...
:cupakosu:
meni je Get Together odlican spot! bas je u skladu sa pesmom (koja mi je najomiljenija na albumu)...

sto se tice novog singla, nije mogla bolju pesmu da izabere od Jump! jedva cekam da vidim spot! :B

inace, kako blic pise, Madonina turneja „Confessions on a dance floor“, koja se u četvrtak završila nastupom u Tokiju, postala je najprofitabilnija turneja u istoriji kada je reč o ženskim izvođačima, budući da je, prema procenama magazina „Bilbord“, Madona od prodaje karata zaradila oko 194 miliona dolara! Kraljica popa je održala 60 koncerata na kojima je bilo 1,2 miliona posetilaca...
By us3r_101
Madonnaaaaaaaa......... :mljac: Obozavam je! Omiljeni spotovi - Justify My Love i Erotica, naravno necenzurisani... Omiljene pesme - hm...sve...? O da! Ako nesto dolazi od nje - ne moze biti lose!!!
Korisnikov avatar
By gorilica
Odličan, ali odličan spot!
Upravo ga skinuo sa neta, pri prvim kadrovima pomislio da je jeftin, kad ono, Madonna, totalno prilagodjena izgledom i pokretima u igri , novoj generaciji! :love:
Slika
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by demian

meni je Get Together odlican spot! bas je u skladu sa pesmom (koja mi je najomiljenija na albumu)...
i meni je pesma najbolja na albumu, ali mi je spot jako niskobudzetni, kao i za "Love profusion" nekako su mi oba amaterski, i snimljeni za malo para za jedno popodne... tj za GT ga nije ni snimala specijalno, nego su samo preradili neke od snimaka sa turneje...

al ok, onda cu biti usamljen u mojoj netrepeljivosti prema tom spotu ... :smiling:
Korisnikov avatar
By nEne
spot za 'love profusion' je stvarno bezveze, iako ga je rezirao cuveni Luc Besson...
Korisnikov avatar
By gorilica
Stvar ukusa.
Meni je Love Profusion baš super spotić, i ona mi je u njemu preslatka.
By us3r_101
Slazem se da je Love Profusion mogao i malo bolje da se uradi, a upravo sam pogledala deo Jump-a i dzasvi mi se. Sacu da ga skinem! :)
MADONNA :hail:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ovo sto sam vidio od spota za pjesmu JUMP mi je superiska.:jumphug:
Korisnikov avatar
By Seaman
Usvojila nam Madonica bebu. :D Neka je srecno!! :D
By superfly
Originally posted by demian
spot za 'love profusion' je stvarno bezveze, iako ga je rezirao cuveni Luc Besson...
uze mi rec iz usta. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!