Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By djo
slusaj, ti si simpa decko, ali prouci pravilnik: NE SMES DA IZNOSIS NIKAKVE PODATKE O OSTALIM FORUMASIMA NA PUBLICU, pa cak ni to da li imam probusenu obrvu....
ja to ne krijem i pisem i o mnogo intimnijim stvarima ali onda kad i onako kako ja odaberem :)
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by mladunac
shta si se mmik za mladunca uverio???
inache pantljicara samo po sebi nije problem
frka je shto je i ona dobila crve pa treba to sve na'raniti :D
Zderes, bre mnogo...
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by bojandjo
slusaj, ti si simpa decko, ali prouci pravilnik: NE SMES DA IZNOSIS NIKAKVE PODATKE O OSTALIM FORUMASIMA NA PUBLICU, pa cak ni to da li imam probusenu obrvu....
ja to ne krijem i pisem i o mnogo intimnijim stvarima ali onda kad i onako kako ja odaberem :)
Pa sad ces da me nateras da premenim post zbog glupih mindjusica koje ti jako lepo stoje... Bez veze...
Korisnikov avatar
By HARP
Doručak je najvažniji, mada treba jesti što više u toku dana po malo, tada smo zdravi, ne osećamo glad i lepo izgledamo
Kao što reče jedan čiča:"Doručak pojedi sam, ručak podeli sa prijateljem, a večeru daj neprijatelju"
E, sad urbanizam života nam je pomerio sat obedovanja.
Ja jedem dosta, a i dalje se ne gojim, valjda brz metabolizam.
Jedem kada sam gladan, nemam određeno, bitno je da u obroku ima vitamina za moje male ćelije koje ih vole :)
Korisnikov avatar
By coka
ma 3 maximum mada sam ranije mogla i bez ijednog ali zato mi daj vode mnoooogo vooode
Korisnikov avatar
By blenta

jeste i shodno tome ne smesh da kazesh da je mladunche prashchitj :njami:
ae sad menjaj postove
Korisnikov avatar
By mmiki

jeste i shodno tome ne smesh da kazesh da je mladunche prashchitj :njami:
ae sad menjaj postove
:lol: :lol: :lol:
Ma nisi ti prascic, nego imas prasce od pantljicare u stomaku.:lol:
Korisnikov avatar
By mmiki
:prst2: :prst2: :prst2:

:alexis:
Ma sta se ljutis bre???
Evo poljubim te u pantljicaru...:lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa 3 glavna obroka dnevno i stalno nešto grickam, majka mi kaže da sam kao termit kad god se pojavim u kuhinji. A gojim se. Zato moram da vozim biciklu ko manijak da bih se održavao na kakvoj-takvoj pristojnoj kilaži. I trudim se da uveče ne jedem hleb.
By ~ Le Saint X ~
3 do 5 puta...
jao, ja u poslednje vreme se bacio na Dorine cokolade sa ledenim punjenjem!!!! :P
svaki dan pojedem 2!!!!
a finansije....uzas!
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja sam u poslednjih 2 meseca pojeo ukupno stanglicu cokolade... I ne nedostaje mi mnogo od kad sam cvrsto resio da promenim ishranu.
By ~ Le Saint X ~
jao.......
a tu jos i kikiriki ...
sto je po 600 kalorija plus!

:lizalica:
Korisnikov avatar
By gari
Nešto se mislim u vezi Marsovog posta na str. 1. Zar Voki Kostić nije umro? Mislim, sve u vezi sa pravilnom ishranom jer ko će još da misli kad jede? Sve je to isuviše komplikovano.

Eto, naši preci tj homo erctus su jeli kad su stigli mamuta a što se retko dešavalo i sve ređe pa nisu umrli od gladi. Zato su prešli na kokice.

:snob: :cvetduga: :pas:
Korisnikov avatar
By Mars
Nemam pojma. Na premijeri "Ko To Tamo Peva?" u Narodnom je bio u kolicima.

Sve u svemu, i da je umro, poziveo je mnogo zdravih godina posto je skinuo 60kg. Inace bi najverovatnije otisao i ranije.

Sve lepo pise u njegovom Gastronomskom Dnevniku i u Kako Sam Pojeo Sebe.

"...the attraction, the tension, don't you see baby, this is perfection"
(kolumbijska narodna pesma o Marsovom dupetu)

http://fun-with-words.com/
Korisnikov avatar
By gari
Da, on je baš bukvalno pojeo samoga sebe, osim onoga što i nije bio on. Čuveno je ono njegovo: mmmmmmmmmm, fantastićnoooo za svako jelo koje bi probao.Baš je uživao u hrani /a možda još uživa/. Meni svejedno, neki put i ne gledam šta jedem. Šta mi žena da to i jedem. Nadam se da jednoga dana neće da me zajebe i servira mi nešto nejestivo.

:avion: :spin: :kakodane:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kad vec spomenuste Vojislava - Vokija Kostica, moja mama je kupila njegovu knjigu recepata i sad je ispalo da iz nje vise jela pripremam ja nego ona.
Corbice i salatice su mu neprevazidjene. Posebno salata od paradajza i pecenih paprika.
Paradajz se isece na kolutove, a pecene paprike po duzini na froncle.
Stavlja se u ciniju red paradajza, red paprika, a izmedju beli luk. Sve se zalije maslinovim uljem, posoli i pospe persunom.
:mljac:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mmiki
Ja sam u poslednjih 2 meseca pojeo ukupno stanglicu cokolade... I ne nedostaje mi mnogo od kad sam cvrsto resio da promenim ishranu.
Tako je i meni bilo oko dve godine... onda sam slučajno pojeo sendvič sa paradajzom i opet počeo da jedem beli hleb...
Korisnikov avatar
By Dirrty
kada sam gladan ja jedem, a to je najmanje 5-6 puta dnevno :)
ali u malnjim kolicinama
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Dva 'velika' obroka, dorucak i rucak. Dorucak oko 10 sati, a rucak oko 16. Obzirom da rucam prilicno kasno, nemam potrebu za hranom uvece i nocu, a i nocno hranjenje ne odgovara mom ritmu aktivnosti (ne smem da se najedem pre aerobika, i izbegavam da se hranim van kuce), plus uzine tipa slatkisa ili voca koje se ukombnuju pre dorucka ili posle rucka. Takav rezim ishrane ne utice na moju liniju (koja je prilicno obla :dance: ), a ako zelim na dijetu onda moram da unesem odredjene prepravke.
Korisnikov avatar
By Dirrty
kako si tacnai precizna, svaka cast, ali smanji sa velikim obrocima :) nisu zdravi
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Dnevno izmedju 5 i 7 obroka...u sta ne racunam slatkise :)

me too :)
Korisnikov avatar
By gari
I ja jedem kada sam gladan ali ponekada i kada nisam, čisto iz dosade, tek onako da mi prođe vreme.

:smeh: :lood: :beba:
By Бреее!!!
Обожавам да стално нешто грицкам ... !!!

:srbin: :eu:

:zastava: :zastava: :zastava:
By SUNNY B
kad stignemi sta stignem....ne biram. zato sam ovolika. aili mislim da je moja zena apsolutni rekorder - jede bez izuzetka 8 puta dnevno.naravno,spada u kategoriju onih odvratnih zena sto jedu sve sto hoce i koliko god hoce ali se to n a njima i dalje ama bas ni malo ne primecuje....
Korisnikov avatar
By Kiborg
na svakih 10 minuta, pa vi proračunajte koliko je to ako sam u proseku budan 16h dnevno.
Korisnikov avatar
By Trilian
nekad imam jedan obrok, nekad pet i užine između... zavisi... generalno, ješna sam :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!