Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Da...mogu da mrzim...

Ja ne idem oko za oko. Zub za zub.
Vec...

Ko tebe kamenom, ti njega stenom!

Ja sam vrlo , vrlo dobra osoba...
ali, ako se osetim ugrozenim od strane nekoga koga nisam 'zakacio'....
onda ....

stay away from me

:vudu:

:rafal: :rafal: :rafal: :rafal:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne volim dosta osoba...ali da odem to granice da ucinim nekom nesto nazao da bi se osvetio,iskalio svoj bes na njemu ili tako nesto...ne nikad!
Mogu da predjem preko dosta stvari... :saint:

Ranije sam mislio da mogu drugacije...ali jebiga...svako ima pravo na gresku...ja sam se uverio da sve sto je kao bila mrznja prema nekom kod mene....nema smisla
Korisnikov avatar
By coka
treba mi mnogo vremena da nekog zamrzim al kad se to desi mrzim iz dna duse!
:flaming: :flaming:
By ~ Le Saint X ~
p.s. JA tek sada video da je pitanje u temi ljubav i seksualnost...

u tom smislu nije mi se desilo d a mrzim nekoga...
ovako, da!

:right:
Korisnikov avatar
By Zoe
Sve letim :cheer: da se objasnim!

Ko razume, razume. :lizalica:
Korisnikov avatar
By d` Winter
nisam do sada osetio bas mrznju,mozda bes,nezadovoljstvo,ljutnju,ali mrznju ne...:perezube:
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa glasao sam za DA. Ali ja inace mogu da mrzim neku osobu samo dan-dva, posle toga sam jednostavno ravnodusan, i od tada ta osoba (ako je stvarno bila losa prema meni) za mene ne postoji. Ako je bila losa, ali je stekla pogresan utisak, mogu se cak i pomiriti. Nikako nebih zeleo da sam sa nekim celog zivota u odnosu bacanja drvlja i kamenja, to nebih mogao da podnesem.
By Бреее!!!
Врло ретко се на некога и наљутим, а да мрзим заиста не могу. Оне које бих требао да мрзим, углавном - жалим !!!

:sesir: :srbin:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Sky123
naravno da mogu... vec je tu jedno ili dvoje... ali mi treba neki jak razlog. Ali kada nekoga zamrzim, onda je to do kraja zivota... :ostrisekiru: :ostrisekiru: :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Zoe
.............a tek zlopamtilo nisam :drama:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
prava mrznja je dovela do gay bashing-a,ubistva, rata, holokausta.
vi koji kazete da mozete da mrzite, da li ste sposobni za to?
Da. :sweet:

Da. :klavir:
Korisnikov avatar
By Tot
Jesam li odgovarao na ovu temu? Sledim se toliko prema osobi predmetu mržnje pa se tako i mržnja duboko zamrzava.
Korisnikov avatar
By schatzist
na ja mogu samo da volim i da manje volim... :)
mogu i da nekog ne gotivim, i da mi se ne svidja i da ga/je izbegavam....
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne... Nikada nisam dozvolila sebi da idem do tog stadijuma. Cudna je to emocija. Uzvisena. I nije pogresna. Samo mi ne treba jos jedan unutrasnji napor.
By RACABG
ne znam ni sam da li je mrznja kada vas bivshi pozove iz bolnice i kaze ja sam u bolnici znas da nemam nikoga ovde ko bi me obishao ostao sam bez cigareta a i klopa je uzasno losha i jako male porcije .. na to izlaganje sledi moje pitanje sto si u bolnici on kaze ranjen sam pucali su u mene ..ja se kao sablaznim i pitam pa ko je pucao bre ...on kaze nije bitno ...ja kazem bitno je ... on kaze zasto je bitno ...ja kazem pa da ga vodim na pice ..........onda on spusti slushalicu jebi ga da li je ovo mrznja ne znam da procenim :andjeo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iskreno receno, ne mogu da mrzim.

Mnogo puta su se ljudi ogresili o mene, i naljutim se, i oteram ih u PM!
Ali uvek se posle pokajem, i oprostim im, pa makar i ne ostali u kontaktu.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Odgovorio sam sa da, mada to i nije full tacan odgovor.
Mogao sam da mrzim, i mrzeo sam...
Onda sam shvatio neke stvari i poceo da se menjam...
ne mrzim vec duze nikog, osecam samo prazninu a to je veca kazna
ne obracam paznju.....
By Snow_Crystal
Umem da mrzim ali vremenom to predje samo u jedno ravnodusno stanje... na kraju mi bude zao te osobe...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Snow_Crystal
Umem da mrzim ali vremenom to predje samo u jedno ravnodusno stanje... na kraju mi bude zao te osobe...
to sam zeleo reci, bravo :klap:
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Uh....itekako mogu da mrzim, a kad mrzim..........onda sam u fazonu 'voleo bih da te gledam kako u najgorim mukama umiresh od raka i ja sedim pored i polako ti smanjujem dovod analgetika' :sekirica: .........No to plemenito osecanje zasluzhuju samo oni koji daju jako dobar razlog za to (onaj primer profesorke koja se izhivljava nad studentima na ispitu npr :D ), a traje..........nekad i ne prestaje. Medjutim, ipak je to izuzetno losha emocija, i istina je kad se kazhe da mrzhnja najvishe povredjuje onog koji mrzi. Treba pokushati i oprostiti nekad, moram priznati da mi u poslednje vreme nekako ide od ruke (sometimes). No,takve smo mi shkorpije, naprosto VOLIMO da MRZIMO, ali ne treba se ni sav prepustiti tome.
BTW zakljuchio sam da je mrzhnja mozhda najinfantilnija osobina (osim mozhda straha). Znate ono kad malom detetu uchinite nepravdu (tipa poshaljete ga u coshak :) ), kako vas ono u tom trenutku mrzi iz dna svoje dushe i sve snage, da mozhe, najradije bi vam skochilo za vrat i ischupalo grkljan. Kod nekih ljudi (svetli primer shkorpija), tako ume da ostane i nakon shto odrastu, negativne emocije tipa mrzhnje chak i za sitnu nepravdu umeju da ostanu, oni su onda kao ti klinci koji su poslati u chosak :rock:
Korisnikov avatar
By m..
Jok, mrzi me da mrzim. Mrzela sam jednog idiota sto mi je stalkovao najbolju prijateljicu godinama (i pretio kako ce me ubiti u shumi izmedju ostalog) a onda sam skontala da ga ionako mrzim samo kad ga vidim...
Korisnikov avatar
By decko
Neko vec rece...prestao sam da mrzim. Jednostavno postanem ravnodusan prema onima koji zele da ih mrzim... :zeva:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sto rece m.. - mrzi me da mrzim.

Nekako mi mrznja, u onom nepatvorenom obliku, deluje kao suvise artikulisana (skoro pa artificijelna emocija), tj. cini mi se da iziskuje posvecenost, da ne kazem negu i odrzavanje. :lol:

Ili je to samo u mom slucaju nesto oko cega je potrebno truditi se... don't know. Stvarno sam operisana.

Naterujem se, doduse, s vremena na vreme, i u izvesnim slucajevima, da budem zlopamtilo, tek toliko da ne bih ispala oFca. :cobanica:

Recimo da bi mi bio potreban jedan kurs mnemonicke usredsredjenosti na sva prozivljena zla i neprilike.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne mogu da mrzim, tj. niko mi do sada nije uradio nešto da bih ga zamrzeo, tako da teoretski opciju mržnje i dalje ostavljam otvorenom. Kada shvatim da je neko inferiorna životna forma u odnosu na homo sapiensa, a provlači se nekako u tom obliku, najzgodnije mi je prezrenje. Ima nekoliko osoba koje prezirem, ali mislim, nijedna koju mrzim, u ovom trenutku. Još nije kasno.
Korisnikov avatar
By m..
Da, ima tih ljudi sto u meni probude duboko gadjenje (proci pored radikalskog mitinga za slucaj da je nuzno dodatno objasnjenje). Onako kad je neko previse glup za spostveno dobro, ili previse glup+zao+samozaljubljen (omiljena kombinacija)... Al to je samo trenutna emocija, prodje s pomeranjem objekta gadjenja iz kadra.
By mikka
Mislim da je najextremniji oblik negativnog osecanja koje mogu prema nekome da osetim-prezir. Mrznja je autodestruktivna, a ne pada mi na pamet da se jedem zbog nekoga ko toga nije vredan :bubbles:
Glodjem se jedino ako mislim da sam se o nekoga ogresio, i trudim se da to ispravim :turban:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ne volim taj duboki osječaj koji donosi nemir.....loše potrošena energija.
Mogu da ga osjetim ali me vrlo kratko drži.
Korisnikov avatar
By foolish
ne, moze neko da me nervira, da mi se ne svidja, ali daleko je to od mrznje.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!