Originally posted by Kiwi
Ima li šta loše u laganom pronalaženju svoje novoprobuđene seksualnosti? Verovatno dotična osoba želi da krene od početka, koketiranja, maženja, štipkanja .. i da se kao svaki pubertetlija prvih par puta zadrži samo na tome .. nije ona kriva što je postala svesna svoje seksualnosti u godinama u kojim je ... po stilu bih rekao da autorka ima 25+ godina...
mali OFF:
nema nista lose, apsolutno! u ovoj poplavi seksa i potenciranju istog, sigurna sam da mali broj ljudi konzumira isti. imam utisak da je mnogo nedojebanosti

otud i frustracije.
opet, nisu ljudi za to krivi. nacin zivota se promenio. mnoge stepenice se preskacu, eto .. net je valjda zamisljen zbog brzine zivljenja, nema se vremena za neku ljudsku komunikaciju, lakse je sesti i otkucati par recenica nego se smarati busem dva sata iz jednog kraja grada u drugi, retko se uopste izlazi, time je naruseno ustrojstvo komunikacije face to face, a seksualne potrebe prirodno postoje i onda je doslo do pometnje. hocu seks, ali nemam vremena da te pitam kako se zoves, posao me ceka, kao i druge brige i sekiracije. ionako me neces razumeti i cak ces pokusati da mi zabijes noz u ledja zbog para ili neceg slicnog. moram da sacuvam steceno. moram da odrzim integritet. moram da postojim.
hocu ljubav, ali opet i tako dalje.
i sad ako neko ne ume i ne moze da obavi civilizacijski susret licem u lice bez prethodne terapeuske pripreme, tesko da se nesto vise moze desiti medju ljudima. u ocaju, pribegavaju internetu. lazna iluzija slobode i fantasticna manipulacija dosadom. net je porok i zamena za zivot. (u preteranim kolicinama)
meni je opsti utisak da svi mnogo pricaju, a malo sta rade i urade povodom ljubavi i seksa. ali, opet, mislim da je to djubre ovoga veka koje se kao damoklov mach svalio na ljude, koji placaju cenu za olaskicama u ljudskosti.
ON: doticna ima 22 godine.