Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By nEne
Slika

Upravo sam listajuci kanale ugledao animaciju FOX Televizije! Znaci krenula je, doduse jos uvek nema programa, verovatno ce krenuti za koji dan (mozda za koji sat?)...

:B
Korisnikov avatar
By Stripi
Tako sam se ja oduševljavao animacijama rvackog RTL pa se nakon nekog vremena razočarao što na animacijama nisu i ostali.
Korisnikov avatar
By nEne
@ stripi

meni je strava sada ova nova animacija RTL-a sa onim vodenim efektima... inace, dobra je RTL televizija, nemo' tako

@ bigirl

ne znam koji kanal, kod mene na tv-u je to nekih 252 MHz... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa to i kažem, animacije us im ok, program katatrofa.

Kada pogledaš 4 reprize serije The Nanny nekako ti ta misao prostruji glavom...
Korisnikov avatar
By shumadinac
i kakav je program???šta nude od filmova, serija...

mislim na FOX
Korisnikov avatar
By Rei
Fox krece za par dana, negde sam prochitao...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Fox Srbija bi trebao startati 9.10. ...

Slika

a 4 dana kasnije (13.10) kreće Fox Crime na hrvatskom, za sada ide samo promo materijal i svako malo se čuje rečenica "gledate fox crime, novi kanal za misterije, ubojstva i kriminal, od petka, 13 listopada" :bubbles:

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by MARQUE
a 4 dana kasnije (13.10) kreće Fox Crime na hrvatskom, za sada ide samo promo materijal i svako malo se čuje rečenica "gledate fox crime, novi kanal za misterije, ubojstva i kriminal, od petka, 13 listopada" :bubbles:
AAAGH!!! Što mi nemamo Fox Crime, ne bih ni kliktao daljinskim na išta drugo... Nisam ni znao da to postoji, sad si me bacio u bedak
Korisnikov avatar
By MARQUE
Trenutačno u Europi postoji samo Fox Crime Italia, no od 13.10 se proširuju na još nekoliko zemalja, između ostalog i na Hrvatsku. Ja baš i nisam neki ljubitelj tih kriminalističko - forenzičarskih serija i filmova, ima ih previše već na postojećim kanalaima... al ajde dobro, vidim da se puno ljudi pali na to :nesiguran:
Korisnikov avatar
By bigirl
'oće li mi netko reći na kom JEBENOM KANALU da tražim to govno od američke televizije??????
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by bigirl
'oće li mi netko reći na kom JEBENOM KANALU da tražim to govno od američke televizije??????
ja zaista ne razumem zašto bi želela uopšte da nadješ kanal te televizije kad unapred imaš takvo mišljenje o njoj? šta, voliš da vidiš govno, pa da možeš sa zadovoljstvom da ga obilaziš? pazi da ne ugaziš ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Video ... kod mene je posle RTSa 1.. dakle negde, 11-12 kanal na video ...

Postoji još jedan repetitor koji ja hvatam, ali je slika očaj...
Korisnikov avatar
By KiWi
El može neko da prevede šta su oni česi hteli da kažu na njihovom sajtu?
Korisnikov avatar
By nEne
From 09.10.-09.11.2006 on Fox TV Serbia will be only movies and series.
After that Fox TV Serbia add and news from around the world. Also starting from today TEST signal is on air in Serbia.

Source: News Corp.

Što će točno prikazivati srpski Fox, vidjet će se ubrzo, no vjerujemo da se programski neće previše razlikovati od zapadnoeuropskih verzija tog kanala- dakle emitirati će se uglavnom produkcija Fox-a te filmovi iz produkcije 20th Century Foxa, a kojih je više no dovoljno da Fox Srbija na samom startu svog emitiranja impresionira publiku i uzdrma konkurente.
Citat po http://www.kingsatonline.com/jumpto.asp ... =1&id=1846

@ bigirl, kanal je ch50, tamo gde je nekad isao BK Telekom, inace, nije mi jasno zasto ti treba kanal, uzmes daljinski i odradis pretragu...
Korisnikov avatar
By jukie
Postoji li sajt sa programskom šemom (ja to skinem i pažljivo prekucam u Excel fajl koji mi kaže šta kad imam da gledam)?
Korisnikov avatar
By ::fy::
Kanal FOX Serbia emituje na frekvenciji koju je koristila BKTV!

@bigirl>> ti si ***** :dropdead:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nemoj da vredjas devojku samo zato sto je na najlepsi moguci nacin dva puta postavila pitanje, i nikome (osim tebi) nije bilo ni na kraj pameti da joj odgovori.
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni je deni pokvario tv!:jutro:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by kiss addict
ja zaista ne razumem zašto bi želela uopšte da nadješ kanal te televizije kad unapred imaš takvo mišljenje o njoj? šta, voliš da vidiš govno, pa da možeš sa zadovoljstvom da ga obilaziš? pazi da ne ugaziš ;)
Keep your friends close, but enemies closer.

Ne volim da pljujem po nečemu što nisam videla. Zato, tražim kanal, memorišem i pružam šansu.

"Unapred mišljenje" se možda i može promeniti. Ali je za sada jedino koje imam.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ForeverYoung
Kanal FOX Serbia emituje na frekvenciji koju je koristila BKTV!

@bigirl>> ti si ***** :dropdead:
Eh... Samo ako neko pljune po Amerima, kao da ti je nabio prst u oko, a ne u dupe, a? :egzorcist:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kada će početi redovni program...

BTW. Jel istina da je ova špica rađena u maya-i specijalno za naše tržište??
Korisnikov avatar
By spliff
na mojoj kabelskoj josh nema te lisice.... :kesa:
Korisnikov avatar
By Ra

:smeh: :smeh: :smeh: ...ti si verovatno jedna od onih koja misli da smo mi tako vazni Amerima i da samo misle kako da nas uniste i satru nas balkanizam....ahhhh...(nekim cudnim zakljuckom vecina ljudi u nasoj zemlji koja razmislja tako pretezno nije presla granice ove zemlje....pitam se zasto!?)

:nokti: :kosach: :nokti:
Korisnikov avatar
By KiWi
Večeras u 20h, dakle pre par minuta ... počela je sa emitovanjem programa ... emisija o životnjiskim vrstama, nadam se da jukica gleda ...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Ra

:smeh: :smeh: :smeh: ...ti si verovatno jedna od onih koja misli da smo mi tako vazni Amerima i da samo misle kako da nas uniste i satru nas balkanizam....ahhhh...(nekim cudnim zakljuckom vecina ljudi u nasoj zemlji koja razmislja tako pretezno nije presla granice ove zemlje....pitam se zasto!?)
:puzzle: :nope:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ozbiljno... BUKVALIZAM me je oduvek oduševljavao... :hand:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!