- 08 Okt 2006, 04:17
Indija na prvom mestu. Moj otac i svi ljudi koji su bili kazu da se sve moze zamisliti sem Indije, da je ubedljivo najzanimljivija zemlja. Mada za nju treba izdvojiti najmanje mesec dana. Ne znam kada cu ja moci da odvojim toliko vremena... Ali najvise bih volela da idem sa ocem jer je on vec bio tamo i sam sebi radio programe sta ce videti i isao njihovim lokalnim prevozima tako da izadje mnogo manje novca nego preko neke agencije a i vidis sve sto zelis. Sa njim bih se osecala sigurno. Kad putujem sa prijateljicama ja se umorim - ne govore jezik, stide se, sve ja pitam. I hajde kad je nesto u Evropi ali stvarno nemam zelju da nekog vucem po Indiji. Posle Indije najvise bih volela da vidim Meksiko i Argentinu, to cu da sacekam da jos malo naucim spanski pogotovo sto moja profesorka kaze da ona govori tu juznoamericku varijantu jezika (meni za sad sve to slicno da ne kazem isto
). U samoj Spaniji sam bila ali se slazem sa M M and I da obala nije nesto, tj. sve je prilagodjeno turizmu, ujedinjenoj Evropi i Nemcima kao najbrojnijim turistima, nigde Spanije iz filmova, tek posle su mi rekli da je ona u unutrasnjosti. Barselona je divna, ali sam ja bila kratko, dakle ako bih isla onda bih tamo. I jos bih volela da vidim Rusiju i Portugal, pre ce biti u stvari da ce redosled putovanja da bude obrnut nego kako sam pisala