Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, svima preporučujem da kada budu šetali Kalemegdanom posete izložbu "Letenje" u Galeriji Prirodnjačkog muzeja (mala zgradica na poljančetu preko puta klizališta/terena za košarku)... ekstra je dobra, bilo mi je teško da poverujem da toliko eksponata i postera može da stane unutra... kao da ušetate u 3-D enciklopediju.
Eksponati uključuju: ptice, leteće sisare, insekte, drveće, zeljaste biljke, dabra, gomilu postera sa slikama onoga što nije na eksponatima. Postoji i deo u kome možete da mazite lišće paprati i da bacate seme raznih biljaka uvis da vidite kako se okreće.
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
zanimljivo ;) a do kad traje izlozba, koje je radno vreme galerije PM-a i koja je cena ulaznice ? Moram ja to sve da znam pre nego li krenem iz ovog mog sela :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Pitomi oblak
zanimljivo ;) a do kad traje izlozba, koje je radno vreme galerije PM-a i koja je cena ulaznice ? Moram ja to sve da znam pre nego li krenem iz ovog mog sela :D
Pitao sam nekidan, jer je još ljudi imalo isto pitanje, i evo odgovora:

do kad traje izlozba
traje par meseci; imaju običaj da produže trajanje ako bude velika navala posetilaca (bar su tako sa pretprošlom izložbom - produžili je još dva meseca)

koje je radno vreme galerije PM-a
svaki dan od 10 do 21, samo ne ponedeljkom (onda planduju)

koja je cena ulaznice
to nisam pitao (jer biolozi valjda imaju besplatan ulaz uz index, a ti koji su me pitali su bili studenti biologije), ali su poznati po jako niskoj ceni ulaznice
By Simor
Hm, ovo zvuči mnogo zanimljivo....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!