Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by mili86Moze li se saznati, od tebe kao najkompetentnijih, kao id ostalih kompetentnih, cime je to Paja zasluzio da postane svetac? Koja su ta njegova toliko dobra dela da je humanista bez premca? I ne zanima me sta je sve crkva donirala, poklonila, zanimaju me njegova konkretna dela. Kad, kako, sta. I vecito prijanjanje uz vlast se ne racuna kao rad.
pa sad...
mozda sam ja ovde najkompetentniji...
hvala Bogu, i licno sam upoznao Negovu Svetost...
mozda je rano nazvati nekog svetim, pogotovu sto je Svjatjeishi jos uvek ziv... ali Njegova dela ce ostati da govore iza njega kad jednog dana vise ne bude bio na tronu Svetog Save.
Mozemo samo da zahvalimo Bogu sto je za arhipastira Srpske Crkve vec toliko godina patrijarh Pavle, koji je sav svoj arhipastirski rad posvetio miru i naglasavam MIRU, dobru i blagostanju u svakom pogledu
i da podsetim, ne bira on vladike nego Snod... znaci on moze samo da se potpise i verifikuje glasanje Sinoda
Ziveo nas Paja na mnogaja ljeta
Originally posted by mili86ali se isto tako nije ogradio od ljudi koji su blagosiljali srebrenicu onda nije nista uradio kada je u pitanju sexualno izivljavanje jednog pahomija nije rekao oce gavrilovicu pa to sto vi govorite je bogohuljenje nego ih je sve stavio pod svoje skute kao majka zastitnica verujem da je ovakvih stvari bilo jos nekih sam se setio a i ovo je dosta da neko ne moze da bude svetac to je njihovo zanimanje svi koji se nisu dolicno ponasali a pripadnici su SPC morali su biti uklonjeni sa svojih RADNIH MESTA
@ RACABG![]()
@ mina: ja sam lepo naglasio da je rano nekog aproglasiti svecem. recimo da je taj covek pokretac i veliki donator akcije: Udahnimo zivot Srbiji... kojom je mnogo ugrozenih beba spaseno jer su nabavljeni inkubatori...
a navedi samo jedan primer zasto je los ... on nikad nije rekao dobru rec ni o karadzicu ni o mladicu, nije nikada blagosiljao ni srebrenicu ni bilo sta drugo
a za one koje neznaju u velikoj jekteniji na liturgiji se izmedju ostalog od pocetka rata na ovim prostorima cita molitva za neprijatelje nase....
mislim da je stvarno krajnje neposteno govoriti o coveku koji je za svojih devet punih decenija prosao i propatio mnogo a neki se ovde nadju pametno pa sedeci kraj vrelih radijatora kod kuce mogu da komentarisu nekog ko ce ostati upamcen u ovoj zemlji a i sire ne samo kao patrijarh vec kao covek...
i kako jednom Svjatejisi rece u svojoj besedi: Budimo ljudi, sto neko rece, i ako smo srbi
a sto se onih slika tice...
odmah prijavljujem avalonu
Originally posted by M M and IDajdžest - dobar, jasan i istinit.
Paja svetac!?!?
Paja dobrotvor? Paja svetla tacka?!?!?
Koja patetika!
Paja, kao i ostatak klera SPC je banda pedofila, lopova, pohlepnika, ljudi sa politickim ambicijama....sljam koji je jedna od prepreka Srbiji da bude moderna evropska, i pre svega pravna, drzava.
Originally posted by M M and I
Paja svetac!?!?
Paja dobrotvor? Paja svetla tacka?!?!?
Koja patetika!
Paja, kao i ostatak klera SPC je banda pedofila, lopova, pohlepnika, ljudi sa politickim ambicijama....sljam koji je jedna od prepreka Srbiji da bude moderna evropska, i pre svega pravna, drzava.
Originally posted by RACABGOriginally posted by mili86ali se isto tako nije ogradio od ljudi koji su blagosiljali srebrenicu onda nije nista uradio kada je u pitanju sexualno izivljavanje jednog pahomija nije rekao oce gavrilovicu pa to sto vi govorite je bogohuljenje nego ih je sve stavio pod svoje skute kao majka zastitnica verujem da je ovakvih stvari bilo jos nekih sam se setio a i ovo je dosta da neko ne moze da bude svetac to je njihovo zanimanje svi koji se nisu dolicno ponasali a pripadnici su SPC morali su biti uklonjeni sa svojih RADNIH MESTA
@ RACABG![]()
@ mina: ja sam lepo naglasio da je rano nekog aproglasiti svecem. recimo da je taj covek pokretac i veliki donator akcije: Udahnimo zivot Srbiji... kojom je mnogo ugrozenih beba spaseno jer su nabavljeni inkubatori...
a navedi samo jedan primer zasto je los ... on nikad nije rekao dobru rec ni o karadzicu ni o mladicu, nije nikada blagosiljao ni srebrenicu ni bilo sta drugo
a za one koje neznaju u velikoj jekteniji na liturgiji se izmedju ostalog od pocetka rata na ovim prostorima cita molitva za neprijatelje nase....
mislim da je stvarno krajnje neposteno govoriti o coveku koji je za svojih devet punih decenija prosao i propatio mnogo a neki se ovde nadju pametno pa sedeci kraj vrelih radijatora kod kuce mogu da komentarisu nekog ko ce ostati upamcen u ovoj zemlji a i sire ne samo kao patrijarh vec kao covek...
i kako jednom Svjatejisi rece u svojoj besedi: Budimo ljudi, sto neko rece, i ako smo srbi
a sto se onih slika tice...
odmah prijavljujem avalonu
Originally posted by mili86Jedan primer, a da pri tome on LICNO, osim sto je pozvao ljude da ubace dinare, marke i dolare u odredjenu vrecu, nije uradio amabas nista.
a navedi samo jedan primer zasto je los ... on nikad nije rekao dobru rec ni o karadzicu ni o mladicu, nije nikada blagosiljao ni srebrenicu ni bilo sta drugoDa li je kaznio one koji JESU blagosiljali koljace koji su e zaputili u Srebrenicu? Nije.
a za one koje neznaju u velikoj jekteniji na liturgiji se izmedju ostalog od pocetka rata na ovim prostorima cita molitva za neprijatelje nase....Pa, pre bih sama sebi pucala u glavu nego nazvala neduzne zrtve bilo koje nacionalnosti svojim neprijateljima. Kakvo licemerje od strane tih ljudi, prvo su huskali na rat a sada se kao nesto mole....
Originally posted by MinaHarkermina, bravo!Originally posted by mili86Jedan primer, a da pri tome on LICNO, osim sto je pozvao ljude da ubace dinare, marke i dolare u odredjenu vrecu, nije uradio amabas nista.
@ mina: ja sam lepo naglasio da je rano nekog aproglasiti svecem. recimo da je taj covek pokretac i veliki donator akcije: Udahnimo zivot Srbiji... kojom je mnogo ugrozenih beba spaseno jer su nabavljeni inkubatori...a navedi samo jedan primer zasto je los ... on nikad nije rekao dobru rec ni o karadzicu ni o mladicu, nije nikada blagosiljao ni srebrenicu ni bilo sta drugoDa li je kaznio one koji JESU blagosiljali koljace koji su e zaputili u Srebrenicu? Nije.
Da li je recju ili pogledom bar osudio klanje nesrpskog stanovnistva na podrucju Bosne i Kosova. Nije.
Sta je uradio povodom bahanalija Pahomija, Amfilohija, Irineja? Nista.
Jak dobrotvor.
I naravno, umesto cestitki oko velikih pravoslavnih praznika od njega dobijamo turu pridika o ovome i onome, o tome kako sve sto je novo je odvratno i bljak, satansko, a on i foslili poput njega su wau, sveci....
a za one koje neznaju u velikoj jekteniji na liturgiji se izmedju ostalog od pocetka rata na ovim prostorima cita molitva za neprijatelje nase....Pa, pre bih sama sebi pucala u glavu nego nazvala neduzne zrtve bilo koje nacionalnosti svojim neprijateljima. Kakvo licemerje od strane tih ljudi, prvo su huskali na rat a sada se kao nesto mole....
A on je i propatio? Na koji nacin, molicu lepo? Da ga nisu sa slemom i puskom poslali u Vukovar, Knin, Sarajevo? Da on nije, kojim slucajem, bio prinudjen da danima jede samo makarone jer plata nema, a i inflacija je pojela? Kao sto vidimo, tvrdnja da je on nesto vise od jednog obicnog izmatufelog i olinjalog starca apsolutno ne drzi vodu.
Originally posted by RACABGOriginally posted by mili86ispade da ste ti i paja na prst u dupe i da ste nerzdvojni ortaci obzirom da si ti najkompetentniji .....
Originally posted by mili86Wow! Ona je otvarala Vujakliju!
wooow.. !ANATEMA!
a gore negde mina napomenu slem i makarone, pa da je podsetim da je Paja preziveo i prvi i drugi svetski.... a vukovar je za njega bebi papa, ako se podsetimo strahote minulih ratovaA da podsetimo na to da Paja cuti o ratnim zlocinima, i ma kolika "beba papa" oni bili (sta god "bebi papa" znacilo), oni su ZLOCINI, a on kao poglavar jedne verske organizacije ima MORALNU OBAVEZU da osudi svaki zlocin, a on to nije ucinio, sto je, bojim se, mrlja koju ne moze sprati sa sebe. A sad i poziv na referendum. On i dalje nije Zarko Gavrilovic, samo nije ni tolika eticka gromada kao sto zamisljas.
a da se vratim na ono sto sam citirao... ne volim da komentarisem ljude koje ne poznajem kao sto to ovde i biva,,, dajete komentare na osnovu medijskih zapazanja i neke iskrivljene slike....Iskrivljene slike?
a ovde se laje na Svjatjejseg bez imalo znanja o njemu...i o njegovom zivotu,,,, pominje se pahomije i gavrilovic, a to su ljudi koji i nemaju neke veze sa patrijarhom... episkope bira arhijerejski sabor, a svestenike episkopi... tako da patrijarh i ne moze da ucini bilo sta u vezi sa tim dogadjajima osim da da svoj neki licni komentar,koji i ne bi imao neku tezinu i vaznost jer ... nasa dela govore o nama, a ne drugi ljudi..a) Umrem od smeha svaki put kada napises "Svjatjejsi".
Originally posted by UlixJao pa ti si i lud i ledeno lucidan u isto vreme - :svakacast:Originally posted by mili86Wow! Ona je otvarala Vujakliju!
wooow.. !ANATEMA!
a gore negde mina napomenu slem i makarone, pa da je podsetim da je Paja preziveo i prvi i drugi svetski.... a vukovar je za njega bebi papa, ako se podsetimo strahote minulih ratovaA da podsetimo na to da Paja cuti o ratnim zlocinima, i ma kolika "beba papa" oni bili (sta god "bebi papa" znacilo), oni su ZLOCINI, a on kao poglavar jedne verske organizacije ima MORALNU OBAVEZU da osudi svaki zlocin, a on to nije ucinio, sto je, bojim se, mrlja koju ne moze sprati sa sebe. A sad i poziv na referendum. On i dalje nije Zarko Gavrilovic, samo nije ni tolika eticka gromada kao sto zamisljas.a da se vratim na ono sto sam citirao... ne volim da komentarisem ljude koje ne poznajem kao sto to ovde i biva,,, dajete komentare na osnovu medijskih zapazanja i neke iskrivljene slike....Iskrivljene slike?
A ti ga poznajes godinama, licno, da znas?
a ovde se laje na Svjatjejseg bez imalo znanja o njemu...i o njegovom zivotu,,,, pominje se pahomije i gavrilovic, a to su ljudi koji i nemaju neke veze sa patrijarhom... episkope bira arhijerejski sabor, a svestenike episkopi... tako da patrijarh i ne moze da ucini bilo sta u vezi sa tim dogadjajima osim da da svoj neki licni komentar,koji i ne bi imao neku tezinu i vaznost jer ... nasa dela govore o nama, a ne drugi ljudi..a) Umrem od smeha svaki put kada napises "Svjatjejsi".![]()
![]()
![]()
Kakva odvratna rec.
b) Njegova rec (dakle, rec "Svjajejseg") ima itekako veliku vrednost medju vernicima i opet je bila njegova moralna obaveza (a samo takve i ima) da OSUDI i ekskomunicira Zarka Gavrilovica zato sto je ordinarni fasista, nakon prajda, kao i da se ogradi od Pahomijeve strasti ka decjim guzama. On nista od toga nije uradio, cime je precutno stao uz ove monstrume
Originally posted by mili86nemoj da dozivljavas ovo licno pokusah reci da imas jako malo godina zao mi je sto se ne razumemo ovde cak ni modratori neznaju sta je zargonOriginally posted by RACABGOriginally posted by mili86ispade da ste ti i paja na prst u dupe i da ste nerzdvojni ortaci obzirom da si ti najkompetentniji .....
wooow.. !ANATEMA!
ja sam valjda ucio neke skole pa mogu da pricam o njemu jer je on svojevremeno i predavao na istim
a gore negde mina napomenu slem i makarone, pa da je podsetim da je Paja preziveo i prvi i drugi svetski.... a vukovar je za njega bebi papa, ako se podsetimo strahote minulih ratova
a da se vratim na ono sto sam citirao... ne volim da komentarisem ljude koje ne poznajem kao sto to ovde i biva,,, dajete komentare na osnovu medijskih zapazanja i neke iskrivljene slike....
a ovde se laje na Svjatjejseg bez imalo znanja o njemu...i o njegovom zivotu,,,, pominje se pahomije i gavrilovic, a to su ljudi koji i nemaju neke veze sa patrijarhom... episkope bira arhijerejski sabor, a svestenike episkopi... tako da patrijarh i ne moze da ucini bilo sta u vezi sa tim dogadjajima osim da da svoj neki licni komentar,koji i ne bi imao neku tezinu i vaznost jer ... nasa dela govore o nama, a ne drugi ljudi..
![]()
edit: Dina, moderatorka Religije, filozofije i teorije
Originally posted by Unique
@mina: Ne smatram tvoje argumente neistinitim, samo bih ti zamjerio na nacinu na koji ih izrazavas. Jbt, kao da je taj Paja tebi licno nesto tako strasno uradio, pa sad haras forumom sa misijom da svima otvoris oci i ukazes na njegovu neispravnost.
Originally posted by DinaNe,Dina,nisi ga samo ti tako dozivela.
Gari,
Posto je tema o Patrijarhu Pavlu - ja sam njega videla pre nekoliko godina u troli, u guzvi, nije hteo da sedne iako su mu ustupali mesto. I zaista zraci dobrotom, mirom i plemenitoscu (ili sam ga ja tako dozivela).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!