Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Upoznao sam poprilicno puno parova do sada,ali tek sam od skoro poceo da uvidjam da se te veze ne kriju...Prvo na sta sam nailazio bilo je u stilu:"ne daj da nas iko u gradu sretne,prepozna itd."...Zatim su usledile varijante skrivanja samo od drustva,pa samo od porodice i druge smejurije...Nije da omalovazavam icije pravo na diskreciju,ali po meni ako ste odlucili sa nekime da budete u vezi to ne bi trebalo da bude nesto sto se krije,zar ne?Opet ima ljudi kojima je lepo i kada niko ne zna za njih...

Stoga je pitanje:"koliko daleko ste vi otisli u eksponiranju vase veze?"
Korisnikov avatar
By coka
U pocetku smo se skrivale jer nismo bile sigurne da se dovoljno volimo da bi podnele posledice otkrivanja nase veze (pre nje sam mislila da sam str8)... Sada znaju svi i koji trebaju i koji ne... Ne skrivamo se ni na javnim mestima ali ni ne preterujemo sa izlivima neznosto (sem ponekad). Uglavnom ponasamo se normalno
Korisnikov avatar
By Delete
Ako sam sa nekim u vezi, dovoljno mi je da to ona i ja znamo, svi ostali nisu toliko bitni, ako saznaju, to znaci da smo bliski, ali ne praktikujem bas svima da se hvalim kako sam u vezi sa tom i tom osobom.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nije da smisljam promotivnu kampanju, kachim bilborde ili angazhujem napucane promoterke da dele flajere a frajere da bacaju fanfare za nama ali ni ne sedim u mraku svoja 4 zida podeshavajuci u planeru svoje dnevne aktivnosti ili gasim mobilni i skrivam se po shumarcima i kanalizacijama kako se ne bi desilo da me netko sluchajno uhvati s njim.

Ko sazna nemam nista protiv & ko pita saznace je moja filozofija.

Svet je toliko hebeno mali da sve deluje kao vic.
Najbolja drugarica iz osnovne i srednje je s njim na istom fakultetu, istoj grupi i druzhe se.
Ja sam u pochetnom zanosu svojevremeno uspeo da izlanem kako ga znam a onda brzebolje izmislio odakle se znamo.
A onda je na moru igrala igricu na mom mobilnom, stigla je poruka, ona ju je otvorila i .... dobio sam znachajan smeshak od uveta do uveta i nisam imao nekog velikog smaranja oko toga. naprotiv, njega je posle toga uhvatila i ispitala kako se mi to druzimo i slichno :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Zibro
jbg stalno smo zajedno pa se susreti sa poznanicima prijateljima jednostavno ne mogu izbeci , sta vise kad god me neko vidi samog obicno je prva recenica hej cao a gde je ... , bilo je tu nekih pokusaja eskivaze bez preteranog uspeha , naravno ne izlazimo pre ljude kao par vec kao najbolji drugari pa ko razume shvatice
Korisnikov avatar
By mili86
wow... pa kad sam imao 16 god bio sam pri put u gay vezi i bila je javna... u smislu da smo izlazili zajedno, u diskoteci igrali i tako to... nismo se drzali za ruke, ali smo bili dovoljno providni...
a posle toga...
nailazio sam na neke cudne likove... sta ja znam..
4 zida su delovala kao idealno mesto i citav mikrokosmos...
ja sam protivnik toga...
zato su se te veze i brzo zavrsile,,,,
ali.... s'obzirom da je ovo zemlja Srbija... podrzavam u zadnjih par meseci i home varijantu...
sto je sigurno sigurno je....
By Swanheart
Evo bas razmisljam kako da objavim za vezu :lol:salim se...ne komentarisem puno,ko zna-zna...a nesto me i ne zanima ko sve zna...
Korisnikov avatar
By KiWi
Generalno, kada sam u vezi ne volim da trubim o tome... Bilo da sam sa momkom ili curicom ... to je deo moje intime, i ne želim da iko ispira usta samnom ...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kiwi
Generalno, kada sam u vezi ne volim da trubim o tome... Bilo da sam sa momkom ili curicom ... to je deo moje intime, i ne želim da iko ispira usta samnom ...
:up:
By Ulix
Mislim da bismo mogli malo vise da se krijemo. Kad smo zajedno, prosto zaboravimo da postoji bilo ko drugi, pa cesto puta budemo vrlo indiskretni.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Beogradjanin18

Znaju svi, porodica, prijatelji, komshije...:grouphug:
Korisnikov avatar
By bigirl
Nije da omalovazavam icije pravo na diskreciju,ali po meni ako ste odlucili sa nekime da budete u vezi to ne bi trebalo da bude nesto sto se krije,zar ne?Opet ima ljudi kojima je lepo i kada niko ne zna za njih...

Mislim da si propustio onaj deo gde svi znaju da ste zajedno i JEDNOSTAVNO pokušavaju da vam sabotiraju vezu na sve načine... Takvih slučajeva ima previše...
Korisnikov avatar
By Hys.
prvo mali offtopic:
@coka-avatar ti je preeeleeeep-tako ste cakane i u fazonu koji ja mlooogoo voleeem:hyper:
ontopic: svi koji mi znace bilo sta u zivotu znaju za moju vezu, roditelji,prijatelji....sobzirom da sam i udata i da naravno muz zna (koji je strejt inace) i pichi igrice sa mojom dechkom i ogovara me , posebno je zanimljivo:zvezda:
By SUNNY B
dotle da osim roditelja,svih prijatelja i gomile poznanika zna polovina profesora iz gimnazije i nekoliko sa fakuleteta..
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by SUNNY GIRL
dotle da osim roditelja,svih prijatelja i gomile poznanika zna polovina profesora iz gimnazije i nekoliko sa fakuleteta..
Ma, sta te briga.
Mada, ja ne praktikujem autovanje, jer sam shvatila da neatuvana mogu mnogo vise da postignem.
Jebi ga, momci su dobri da plate racune, a sa ribicama sam intimna za svoju dudu ( i dusu :lol: )

:giggle:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
Nije da omalovazavam icije pravo na diskreciju,ali po meni ako ste odlucili sa nekime da budete u vezi to ne bi trebalo da bude nesto sto se krije,zar ne?Opet ima ljudi kojima je lepo i kada niko ne zna za njih...

Mislim da si propustio onaj deo gde svi znaju da ste zajedno i JEDNOSTAVNO pokušavaju da vam sabotiraju vezu na sve načine... Takvih slučajeva ima previše...
U prevodu "tetke u akciji". :D
Imam iskustva sa takvima. Lek? Batine. Funkcionise provereno.
Korisnikov avatar
By HARP
Kad god sam imao vezu nisam to nigde favorizovao...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne opterećujem se time. ja jesam out, ali o svom privatnom životu pričam sa tek nekolicinom ljudi. mislim da to nema veze sa seksualnom orjentacijom, već jednom nezajažljivom potrebom ljudi da se petljaju u stvari koje ih se ne tiču. svakom bih preporučio da svoj privatni život drži privatnim, jer mnogo toga biva mnogo jednostavnije.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne opterećujem se time. ja jesam out, ali o svom privatnom životu pričam sa tek nekolicinom ljudi. mislim da to nema veze sa seksualnom orjentacijom, već jednom nezajažljivom potrebom ljudi da se petljaju u stvari koje ih se ne tiču. svakom bih preporučio da svoj privatni život drži privatnim, jer mnogo toga biva mnogo jednostavnije.
Upravo tako:hail2::zakljucano:
Korisnikov avatar
By Zemunac

Upravo se tako nesto dogodilo meni u poslednjoj vezi, krajem prosle godine. Dobro je da sam se suzdrzavao tih par meseci, inache bi neki ljudi odavno bili pokojni.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sve zavisi ako sam sa dechkom koji je trofejnog opisa, onda ce i bogovi na nebu i djavoli u pecinama znati za to...ali na takav nachin da ih najvishe zaboli.
Ako je u pitanju neshto iskreno, onda u fazonu ko naleti naletece, nishta nepotenciram.
Korisnikov avatar
By tramp
exponirana maksimalno, sve i da hocu ne mogu da krijem svoje veze previse tako da se ni ne opterecujem i onako se sve sazna :kokice:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam sva transparentna, i u izrazavanju svog misljenja i svojih emocija a i u zivljenju istih, tako da..........i da ne pricam, ja to ZIVIM, i sve u vezi sa mnom se VIDI, tako da............ :kosa:

A sto se tice toga da li bih JA svesno odabrala da prikazem svoju vezu javnosti ili ne, pa..........mislim da ne moze postojati bas ni jedan razlog protiv obzirom da je to MOJ izbor. A ja iza toga uvek stojim. :sunce:
Korisnikov avatar
By TheTree

Da.da,da,da..nazalost da..mislim da je bolje da sto manje ljudi zna,kad samo pomislim na sta su ljudi spremni da prekinu neciju vezu..Ja sam tek skoro saznala zasto je jedna moja veza pukla,tj..pravi razlog..PODLO,JAKO PODLO..Nije za dzabe napisan "Otelo",ko zna u kome cuci neki Jago..
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, koje su to meni glooposti, eeej :doh: ........pa i ako ima zlih jezika koji nesto pokusavaju da pokvare.......kako ce oni to ako ako ti neces ili tvoj partner?!? :puzzle:
Pa svako ima svoju glavu i ako je taj neko uticao na nekog i pokvario neciju vezu, onda to VEZA i nije........ :neto: Onda i treba da ode u Qrac................
C,c,c,c.c..............koji je to nacin razmisljanja............pa necu da zivim skrivajuci se i paranoisuci, sta je vama, ljudi?! :nerd:
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by Zoe
Ma, koje su to meni glooposti, eeej :doh: ........pa i ako ima zlih jezika koji nesto pokusavaju da pokvare.......kako ce oni to ako ako ti neces ili tvoj partner?!? :puzzle:
Pa svako ima svoju glavu i ako je taj neko uticao na nekog i pokvario neciju vezu, onda to VEZA i nije........ :neto: Onda i treba da ode u Qrac................
C,c,c,c.c..............koji je to nacin razmisljanja............pa necu da zivim skrivajuci se i paranoisuci, sta je vama, ljudi?! :nerd:
Al' me izbombardova..Pa nije bre Sekspir bio lud kada je to pisao,aman :)
Jesi ti u pravu,ali nije svaka veza ista,i bitno je da li se tako nesto desilo u najgorem mogucem trenutku ili kada je ona bila tek na pocetku,svi smo mi slabi ponekad pa nas onda nesto pogodi i vise nego sto treba..Zavisi kako ko odreaguje na teko nesto,svakako je tesko ostati ravnodusan na gluposti sa strane..
Korisnikov avatar
By IriS
teško je ostati ravnodušan, al je još teže prekinuti ljubav zbog gluposti sa strane :D
Korisnikov avatar
By TheTree
Daleko bilo da treba..Ali mrzim to kada se mesaju u nesto sto se njih ne tice,i bockaju stalno.pa ume da žance tako nesto..Stoga,da bih sebe distancirala od toga mislim da je bolje da zna sto manje njih..
Korisnikov avatar
By IriS
koliko dobijas, toliko i gubis. ako ne i vise od toga :setnja:
Korisnikov avatar
By V25
Hmmm...danasnje veze...???Sjajna tema za knjigu...

Sta znam,jeste da se svaka veza razlikuje,jer Boze moj,nisu svi ljudi isti...

Ali,ima i dosta istih segmenata tako da se u vecini slucajeva moze naslutiti sta sledi...

Problem danasnjosti je manjak iskrenosti i prisutnost nekakve glupe postidjenosti pred partnerom...Cemu to??Sve,ali bas sve,se hteli mi to ili ne pre ili kasnije sazna...

Kada se sa nekime izgradi odnos pun uzajamnog postovanja i poverenja malo ko sa strane moze pokvariti tu vezu...U krajnjem slucaju mogu da vam zavide na onome sto zbog svoje dokonosti i nezrelosti nemaju...

Ocigledno je da gay veze traju krace od str8 upravo zbog osecanja sputanosti koji se resava tako sto ce se spavati sa pola grada...Tuzno ali istinito...

Ni od cega se ne branim niti sam sada ko zna koliko moralna osoba,ali recimo da sam sada u vezi upravo ostvario odlican odnos zahvaljujuci sto u startu nisam zeleo nista da krijem,ni dobro ni lose i sto sam znao sta zelim...A imam i zbog koga da se potrudim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!