Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By bigirl
@ Osiris... nije prošao rok... :(

@ Frey... Nes ne pomaže. Mleko me uspavljuje, a od kafe (ili neskafe bez mleka) srce mi lupa kao ludo, pa nisam ni za šta.
By spf 3000
jedino sto ne kapiram je kako se ne piski od tih tableta :nesiguran:
koliko je meni poznato kofein u bilo kom obliku utice na smanjenje sekrecije anti-diuretskog hormona, elem otud i piskenje.
mislim, ako je to kofeinska tableta piskenje je neminovno.
osim ako se ne radi o stanju dehidracije o kom se treba zamisliti.
ozbiljno, bigirl, batali te tablete :deda:
jos nesto. neke silne studije su pokazale da ces bolje odraditi ispit ako noc pre odspavas 6-8 sati. otprilike sve to sto nabubacis noc pre macku o rep jer mozak (usled nedostatka sna) ne moze da primeni to 'nauceno' najefektivnije (najbolje je biti veseo, naspavan i glup :smeh: ).
mada vidim ti pricas o kontinuiranom/'rokovskom' nocnom ucenju :nope:
donekle te razumem. ja npr. nikako ne mogu da ucim rano ujutru. vise mi prijaju vecernji sati. ali opet, nikad ne bih mogla da se lisim sna zarad ucenja. ako ne odspavam svojih 5-6 sati (bih ja i vise ali samo toliko mogu sebi da priustim) ja bukvalno odlepim :neznam:

probaj da promenis ritam. nije zdravo, ni za tvoj imuni sistem ni za long-term memory tog (na)ucenog stiva.
steta je stvarno baciti u vetar to nad cim si provela sate.
tim se bar ja vodim :)
By XanaX
Moj recept: prije ucenja uzeti dvije kapsule taurina (Mega Taurin, TwinLab) od 1000 mg, i popiti shalicu jake kave, dodatno uzeti 4 tablete guarame (Herbalife) uz dosta vode. Definitivno razbudjivanje, high kick i onda ucis k'o lud. Nakon nekih 10 do 12 sati smirivati se kamilicom i xanaxom svakih 2 sata. Odspavati jedno 4 sata svaki dan.

Albanski recept (od studenata medicine): uciti po 3 dana neprestano budan tako da svakih pola sata popijes shalicu crnog chaja s medom. Kasnije malo izludis, pa popijues apaurin i zaspis.

Recept jednog frenda za ispit iz anatomije: ucis, ucis i kad vise ne mozes, popijes casicu domace rakije i onda opet ucis :)
Korisnikov avatar
By Delete
Kad pocnem da ucim, meni se odmah spava i ni kafa, niti bilo sta sa kofeinom ne moze da mi pomogne da ostanem budna, ako me materija koju trebam da ucim ne interesuje, a 75% gradiva na mom faxu me ne zanima, tako da mozda i pocnem da se kljukam raznim tabletama, jer kafu ne podnosim!
Korisnikov avatar
By bigirl
Ovaj... novi ispitni rok... Da nije neko možda slu?ajno nabasao na apoteku u kojoj ima kof. tableta??

I ima li neko sa Karaburme ovde ko može da svrati u onu ozloglašenu apoteku da pita tamo?
Korisnikov avatar
By svejedno
Evo meni je sada neophodno da bukvalno ne spavam dve nedelje.
Postoje nacini za to... ali.

Ti nacini bi me odvratili od obaveza.

Gde u bg-u naci Kofein tablete, dakle?

Bigirl, koja ozloglasena apoteka?
By XanaX
ne znam koliko to pomaze korisnicima ovoga foruma, ali u RH su se pojavile kofeinsko-taurinske sumece tablete. ja obozavam taurin jer me puno mocnije dizhe u odnosu na kofein kojeg niti "ne osjetim". uglavnom, po tableti 1 g taurina i 80 mg kofeina. (Encian)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by svejedno
Gde u bg-u naci Kofein tablete, dakle?
Svi ?ute... Zlotvori jedni, otkrivajte nam gde da kupimo tabletice!!!
Originally posted by svejedno
Bigirl, koja ozloglasena apoteka?
Ma neka na Karaburmi! Samo nisam sigurna da l' u onoj strmoj ulici ili onoj duga?koj kada bus iz strme skrene levo... Uglavnom tu negde. Prva, druga stanica busa kad krene K...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by XanaX
kofeinsko-taurinske sumece tablete
Interesting... ?u (se ras)pitam...
By XanaX
energy extreme je ime tih sumecih tableta od enciana... znam da su neki encianovi proizvodi vec prisutni u srbiji, a isto znam da se i neki twinlabovi proizvodi prodaju po fitnessima i teretanama. ne znam ima li predstavnistva ovih tvrtki u beogradu. uglavnom, pogledaj malo po tim fitnessima i sl., mozda ima (u zagrebu ima takvih) trgovina za "bodybuildere" i, ako imalo razumijes, mislim, ne trebas razumijeti, dovoljno je procitati sto pise na deklaraciji, svi ti power drinks i sl. sadrze obicno visoke postotke kofeina...
Korisnikov avatar
By bigirl
Power drinks unfortunately sadrže i neko sranje koje loše deluje na srce (moje...), pa mogu da geknem tako... :sniff: A ne bih baš...

Tako da... KOFEINSKE TABLETE ŽELIM, AAAAAAA!!!!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Tralalalalalalalalala... :andjelak:

'oću kofein!!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bigirl
Tralalalalalalalalala... :andjelak:

'oću kofein!!!!
Tablete, il` ces na kaficu?
Korisnikov avatar
By Delete
Pa je l` znas gde da ih nabavis?
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne. Nema ih više u Bg-u.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bigirl
Ne. Nema ih više u Bg-u.
:hmm: :misli:
Mozda i ima :maji:
Korisnikov avatar
By Delete
Da ti nabavim odredjenu kolicinu?
Korisnikov avatar
By Delete
Cu se raspitam, pa ti javim :B
Korisnikov avatar
By Delete
NBG-ima u apoteci kod piramide kod pijace-srednja apoteka...Jesam brzo nasla? :)
Korisnikov avatar
By Delete
Zar ti nisam vec jednom rekla da mene prvo pitas, ako ti nesto treba :roll:
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde neko da izvuce highlights iz papirica koji ide uz te tablete...

Primena, doziranje, indikacije, kontraindikacije....Ukratko.

Veliki brat. Mala sestra. Marsovo dupe.
http://www.howstuffworks.com/
Korisnikov avatar
By HARP
Čitao sam pre neki dan da brufen nije dobar stalno da se konzumira, ima jako štetno dejstvo koje ostavlja trajne posledice
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Mars
Ajde neko da izvuce highlights iz papirica koji ide uz te tablete...

Primena, doziranje, indikacije, kontraindikacije....Ukratko.
Čim ih nabavim!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!