Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By tennis maniac
jelena dobila peng 6:2 6:3 ,sutra u cetvrtfinalu protiv molik,takodje igra i cetvrtfinale dubla,srecno
By tennis maniac
jupi dobio sam prvu zvezdicu,vreme je da jelena konacno prestigne anu na wta listy,sorry na malim slovima mrzi me da kucam velika
sto se tice scg,ser,srb u svakom sportu je ocigledno drugacije,u zenskoj odbojci je jos uvek scg,kao i u zenskom rukometu,i tenisu,od sledece godine svi sportovi SRB,jos samo da ana i jelena konacno zajedno zaigraju u fed kupu i bicemo sila
Korisnikov avatar
By spliff
:fige: molik nije shto je bila proshle godine...
Korisnikov avatar
By Kupper
Ana je drala Molik u finalu (...........) 2005, turnira neposredno pre Australian Open-a. Kako Jelena igra ne bi smelo da bude nimalo problema.

A Jelena je sa Kineskinjom ? vec izbacila dubl Molik-?
By tennis maniac
jelena dobila molik 6:3 7:5 svaka joj cast,takodje je i u polufinalu dubla ona i na li igraju sa ting li i tian tian sun sutra,jos uvek se ne zna jecina protivnica jer jos igraju cakvetadze i puckova
By tennis maniac
jelena sutra igra singl(jos uvek se ne zna protivnica cakvetadze i putckova igraju treci set)oko 11h po nasem vremenu,dubl oko 15h,srecno
Korisnikov avatar
By Kupper
A ko su devojke u drugom delu zreba? Ko ja je moguca protivnica Jeleni u finalu?
Korisnikov avatar
By spliff
jankovic vs. molik 6:3 i 7:5 :tenis:

WTG JJ :love:
By tennis maniac
na zalost jelena predala mec zbog povrede ledja ani cakvetadze pri rezultatu 5:7 0:2 samo da nije nista ozbiljno i da ce moci da igra u stutgartu sledece sedmice,zar samo nas trojica pratimo tenis? :giggle:
By tennis maniac
steta mogla je da osvoji titulu,ali mozda je bolje da se ranije vrati da se adaptira na dvoranu i vremensku zonu,mada mozda odustane od stutgarta,zreb je danas popodne
Korisnikov avatar
By spliff
ma bolje.ovo ionako nije bash neki turnir. nadam se da cce obe nashe curice sada da zaigraju lepo u dvoranama...
Korisnikov avatar
By Kupper
Bolje, nema ni mnogo poena ni para a ledja zacas mogu (na daj boze) da stradaju. Sto bi se cimala takva velicina tamo negde sa Cvetkadze:)?
Korisnikov avatar
By Marvin
E jeb ga. Baš joj se ne da.
By tennis maniac
jelena izjavila da je predala zbog grceva,iscrplenosti,sve je ok sa njom,ocekuje se zreb za stutgart gde bi i ona i ana trebale da igraju
zreb je gotov jelena je 8 nosioc,u prvom kolu sa meri pirs koja i nije u nekoj formi,u drugom kolu sa teniserkom iz kvalifikacija,u cetvrtfinalu kuznetsova,ana ne igra,razlog jos uvek nepoznat
By tennis maniac
od utorka direktno na eurosportu i eurosportu 2 svi mecevi sa centralnog terena,verovatno cemo gledati jecu ako igra u utorak
Korisnikov avatar
By spliff
:up: ja ccu gledati svakako
By tennis maniac
Originally posted by spliff
:up: ja ccu gledati svakako
to se ne propusta:bye:
By tennis maniac
ana ne igra zbog upale tetive desnog ramena(ma sta to znacilo)
By tennis maniac
Originally posted by Goran Smith
Ана против Мери :kokice:
ana ne igra zbog povrede,jelena igra sa meri :spank:
By tennis maniac
ana veselinovic osvojila celendzer 25k u podgorici,troicki u glavnom zrebu tokija protiv visentea,ako ga prodje u drugom kolu bi igrao sa federerom,nole igra u francuskoj
Korisnikov avatar
By spliff
sutra od 1330 :tenis: na eurosportu
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Од УС Опена није било квалитетног тениса на ТВу, коначно :yay:
Korisnikov avatar
By spliff
sledeccih mesec dana non stop :)

moscow
linz
zurich
By Çâðê_DUP
A koji je od ovih nabrojanih turnira WTA?
Muški tenis ne gledam ali uopšte...
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!