Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by Escobar
Originally posted by bigirl
Strašnooo... Ja sam šokirana koliko emotivno površnih ljudi ima ovde...
To nije emotivna povrsnost. Naprotiv, sa onim pravim u stanju si sebe mnogo vise da das...
Upravo tako da to SRANJE SE NEEEE CENIIII i mene to izludjuje........jer ja se dajem 100%...........nekako to postane obicno kada je tako .KAo jebeni tik........bljak.........ni ja nisam sretan sto je tako ali mi sve sto se desava govori da jeste.
MAda ja sam Fucking optimista i uvek cu verovati da postoji neko ko ce to da ceni i bar upola vraca.hahahahahahahha koja sam ja budala........ne postoji.......ili ..mozda...........eto vidite.......jebeni emotivni optimista.

P.S. FUCK.........
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajde onda... Vi koji se ne zaljubljujete, objasnite mi kako neko ko nije sposoban da se zaljubi (ne ume to) može i ume da voli?
By Çâðê_DUP
Originally posted by Adam*

POvrh svega KORIST....jebena korist.........moze da mi prica ko sta hoce ali sbve se na kraju svede na to.Ko koliko ima ,iz kakve je porodice,sta moze da dotocnoj osobi obezbedi u zivotu....ITD.
mozda bi bilo bolje nadati se da je makar i ovo POTPUNO TACHNO. olaksalo bi brojna bolna saznanja.
Sa ostatkom posta se slazem.

mislim da ponekad emotivna "povrshnost" proistiche iz dubokih spoznaja i gledanja direktno u ponor. istinski emotivni ljudi se zaljubljuju jako retko, retko, ali snazno, duboko. Tiha ljubav. Mocna, tiha ljubav koja moze potrajati zivot ili dva .... .... :drama:
By Çâðê_DUP
Originally posted by bigirl
Ajde onda... Vi koji se ne zaljubljujete, objasnite mi kako neko ko nije sposoban da se zaljubi (ne ume to) može i ume da voli?
odakle to? kakva je to ljubav makar i ebz prolazne zaljubljenosti i strasti? ljubav prema bliznjima, porodici i prijateljima je nesto drugo. ja sam kapirala da mi pricamo o erotskoj ljubavi, na koju se kasnije nadogradjuju i drugi elementi ljubavi, ali pocetno polaziste i zariste (strast) mora u nekom obliku da postoji, inace je to bratska ljubav. po toj logici ja bih bila u vezi sa svojom mackom (uzvracena ljubav) :maca:
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by QueerQue

POvrh svega KORIST....jebena korist.........moze da mi prica ko sta hoce ali sbve se na kraju svede na to.Ko koliko ima ,iz kakve je porodice,sta moze da dotocnoj osobi obezbedi u zivotu....ITD.
mozda bi bilo bolje nadati se da je makar i ovo POTPUNO TACHNO. olaksalo bi brojna bolna saznanja.
Sa ostatkom posta se slazem.

mislim da ponekad emotivna "povrshnost" proistiche iz dubokih spoznaja i gledanja direktno u ponor. istinski emotivni ljudi se zaljubljuju jako retko, retko, ali snazno, duboko. Tiha ljubav. Mocna, tiha ljubav koja moze potrajati zivot ili dva .... .... :drama:
Evo neko ko KONTA.................dO PANJA!!!!!
Drago mi je da je bar neko reagovao jer ovo po meni ide u nekI "DEGENERICNI SPOJ DVOJE" ZBOG KO ZNA CEGA A DA STVARNO RAZMISLI..........bLJAK............mene ov malo plasi.......jebote sto je svet napredniji mi ljudi smo zaostaliji............imam osecaj da su se nasi preci BAS BAS voleli(gledam moje roditelje-to je cista jednostavna LJUBAV i caoooo)-------toga vise izgleda nema.ili ima..?????

:puzzle: :puzzle:

Fuck opet moj OPTIMIZAM...........
Korisnikov avatar
By bigirl
imam osecaj da su se nasi preci BAS BAS voleli(gledam moje roditelje-to je cista jednostavna LJUBAV i caoooo)-------toga vise izgleda nema.ili ima..?????
Mislim da si me pogrešno shatio... Ne smatram da su ljudi koji se konstantno zaljubljuju vredniji od onih koji vole. Eto, ja se stalno zaljubljivah, a opet umem da volim (toliko da to ponekad zaboli).

A sada... Ne samo što se bliži vreme kada ljubav izumire jer skoro niko nije sposoban da voli, da se da, da primi, nego ljudi bre prestaju i da se zaljubljuju. Partneri se više ne biraju već se ide po principu "ko 'oće".
Korisnikov avatar
By Adam*
Eto vidis da smo se razumeli ipak.............tako je..........
Pametna si ti devojcica.........
Ali tuzno je sto se o ovome uopste raspravlja jer jebote to nam je jedan od primarnih instikata...........a mi smo od njega napravili sprdacinu..........(Mislim ljudi)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!