Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Mnogi (str8eri) koje znam su uvek govorili kako bi lakse podneli da ih inace `zvanicno` njihov str8 partner prevari sa istim polom, nego sa suprotnim.........a meni je to isto. :hvala: jedino sto sujeti moze da godi sto zaboga ON nije otisao sa nekom boljom ribom nego sa tipom.....i obrnuto.
JA nemam iskustva sa udatim zenama, premda udatih zena koje traze avanturu sa devojkom ima na SVAKOM cosku......:goran:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by tramp
:wow: kako sam ja zimus bila ljutita :smeh:
Kao ris. :mad:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ako vam je vec toliko stalo do iskrenosti i do ne povredjivanja bliskih vam(bar situaciono i hronicno) osoba i 'ne unistavanja' njihovih zivota, haj'te svi lepo masovno izvedite jedan comin out mortale, pa budite dosledni svojim principima. inace, zamolite svoje priajtelje da se izderu na vas, da vas ostave, prijave policiji morala i bla, bla, bla jer ste neiskreni, nemoralni, zavlacite ljude...

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by OneGirlArmy
Mnogi (str8eri) koje znam su uvek govorili kako bi lakse podneli da ih inace `zvanicno` njihov str8 partner prevari sa istim polom, nego sa suprotnim.........a meni je to isto. :hvala: jedino sto sujeti moze da godi sto zaboga ON nije otisao sa nekom boljom ribom nego sa tipom.....i obrnuto.
Ja bas ne znam takve (sem sebe)... Mojim prijateljicama bi najveca tragedija bila da ih muskarac prevari sa drugim muskarcem, tako uvek govore. Mislim da je u sustini isto kako i ti kazes, prevara je prevara, samo ljudi mogu imati drugaciji licni dozivljaj, mislim da ne mora biti razlog samo sujeta... Ja kad sam dolazila u situaciju da sumnjam da me partner vara sa drugom zenom izbezumljivala sam se, svi moji demoni iz rane mladosti iskoce, strahovi da sam nedovoljno zenstvena i da me nijedan muskarac nece voleti (to sam sve prevazisla ali u tim situacijama se javlja). Kad sam bila u situaciji da sumnjam u muskarca jela sam cokoladu, onako lezerno... Kako Seaman kaze vec na pocetku ovog topica vecina muskaraca vara, pa su samo malobrojni srecnici da naidju na verne i iskrene, ne treba se nervirati ako nisi medju njima...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Dina
Originally posted by OneGirlArmy
Ja bas ne znam takve (sem sebe)... Mojim prijateljicama bi najveca tragedija bila da ih muskarac prevari sa drugim muskarcem, tako uvek govore. Mislim da je u sustini isto kako i ti kazes, prevara je prevara, samo ljudi mogu imati drugaciji licni dozivljaj, mislim da ne mora biti razlog samo sujeta... Ja kad sam dolazila u situaciju da sumnjam da me partner vara sa drugom zenom izbezumljivala sam se, svi moji demoni iz rane mladosti iskoce, strahovi da sam nedovoljno zenstvena i da me nijedan muskarac nece voleti (to sam sve prevazisla ali u tim situacijama se javlja). Kad sam bila u situaciji da sumnjam u muskarca jela sam cokoladu, onako lezerno... Kako Seaman kaze vec na pocetku ovog topica vecina muskaraca vara, pa su samo malobrojni srecnici da naidju na verne i iskrene, ne treba se nervirati ako nisi medju njima...

Ja nikad ne razmisljam o tome..... :cekam: i uvek, bas uvek mislim da bas MENE nece prevariti bas MOJ partner (odnosi se na oba pola).........
Nedavno mi je moj bivsi rekao kako me je prevario u vreme kad se net i chat pojavio i to sa osobom koju je tako upoznao, a bio je sa mnom...
Nije me uopste pogodilo, vec dugo godina nismo zajedno, pa valjda zato, iako bih se uvek zaklela da ON to nije u stanju da uradi......
Anyway, mislim da skrenuh sa teme........pokusacu da se vratim.....
Nemam pojma, ja sa ozenjenim muskarcima nikada nisam bila, ali mislim da je to prvenstveno zato sto ja necu nikoga da delim....... :seljache:
Udate zene, bar ove koje ja imam prilike da vidim a koje traze devojku, takodje mi nisu interesantne i iz istog razloga..... :nope:
Meni treba NEKO ko ce biti samo moj i cija cu ja biti. Simple as that :hvala:
A ne osudjujem one koji se tako ponasaju. Njihova stvar.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Tweety
Takvi ljudi mi se gade, gade i gade!!!! :ninja: :ninja: :ninja:
citiracu samog sebe i dodati da mi se sada toliko gade da mi se automatski povraca kada upoznam takve ljude! zasluzuju kamenovanje zbog licemerja i lazi! poslati ih u iran po hitnom postupku! :sekirica: :sekirica: :sekirica:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ranije sam imao fazu u kojoj sam zeleo ozenjenog muskarca pored sebe. Posle jedne afere, shvatio sam koliko je to bilo bolesno i poremeceno i koliko sam sebi, a verovatno i njegovoj zeni, nezgoda naneo. L'amor la celibatairé :)
Korisnikov avatar
By tramp
[offtopic]@Mr Dee - ja sam out koliko je to moguce, sledeci korak bi bio da oblepim plakate sa svojom slikom po svim vecim gradovima sveta i napisem I am here I am queer... a i to bi uradila da neko hoce da plati :D

@deni - zesce raspadanje veze u to vreme, sta ces utice na raspolozenje :namig2: [/offtopic]

on topic:
i dalje me veze sa osobama koje su u ozbiljnoj vezi, braku itd ne zanimaju, mogu da se zamislim u tome ako su svi umesani upuceni i ok sa situacijom (par ima otvorenu vezu recimo)

ne mogu da podrzim nekog/u ko laze osobu sa kojom je bez obzira sto mogu da shvatim motive, ne mislim da ih treba obesiti za primer ali mislim da je bitno za osobu da se suoci sa sobom

problem je sto osoba koja je recimo u braku samo da bi prikrila svoju orijentaciju nece pruziti osobi sa kojom je u braku ono sto toj osobi treba, ta druga osoba ce se osecati lose a nece znati zasto - zasto ne privlaci svog muza/zenu, zasto njen/njegov partner/ka nestaju na par sati i sl. naravno postoje razne situacije ali retko je neko idealan partner prema onome koga vara ... a svi mi zasluzujemo najbolje u vezi
Korisnikov avatar
By Val
Josh vi razglabate o ovoj temi? Ja jednom i nikad vishe! Ozenjeni...kome to treba, pored toliko single devojaka i decaka?

:bljak:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ja mislim da je to super. tako ce se ljudi opeci vise puta, pa ce promeniti svoje misljenje povodom veza i brakova. nece vise biti ni jednih, ni drugih i monogamija ce konacno biti mrtva. :eevil: :smeh:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Naleteo sam na jednog takvog...
Upoznali se, videli se, extra, par puta izasli
otisao kod njega u stan i provalio da nesto nije u redu... Sta ce maskara u kupatilu?
Mislio sam da voli da se shminka i to... ali kad sam ga pitao rekao mi je sasvim opusteno: "Znas mali, ja sam ozenjen, zena mi je kod svojih trenutno, majka joj je bolesna"

poceo sam da kupim stvari, on je pokusao da me zaustavi da ne odem ali nije uspeo jer sam uzeo najdeblju knjigu sa police i pogodio ga u glavu
a kad je pokusao da me zaustavi na vratima udario mu samar i jednom u stomak

Iznenadio sam sam sebe koliko sam nasilan bio, da se razumemo nisam se nikad u zivotu potukao
ali ovo je bio takav ispad... :)
Korisnikov avatar
By Val
Mali, pa ti si agresivac? :roll:

:smeh: :nunchake:
Korisnikov avatar
By Val
Takvi ljudi mi se gade, gade i gade!!!! :ninja: :ninja: :ninja:
citiracu samog sebe i dodati da mi se sada toliko gade da mi se automatski povraca kada upoznam takve ljude! zasluzuju kamenovanje zbog licemerja i lazi! poslati ih u iran po hitnom postupku! :sekirica: :sekirica: :sekirica:
Meni se takvi ljudi gade i kad nisu ozenjeni ili udati. Dovoljno je da su u vezi, a varaju. :bljak:
Da su bar dosledni i priznaju, pa ajde. Nego ti josh sklope pricu i to tako dobru da i sami u nju poveruju. :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
ma sanjaj znas!
ako si se vec ozenio ili bilo ko, idi jebi zenu! :P
By brdja
za veze je neprimereno meni jer ja tražim dosta (onoliko koliko i pružam ) ne elim da nekome budem usputna stanica sa posla i da gledam na sat .. a što se seksa tiče za sve važe ista pravila ... :kada:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by REI
Problem sa kojim se chesto susrecu biseksualci. Ne znam zashto osudjujete choveka a uopshte niste ni probali da se stavite u njegovu poziciju. Chovek je bi. Njegova zhena NIKAD nece moci da zadovolji sve njegove potrebe. Ma koliko se medjusobno voleli. NIKAD!
Chovek mozhe da proba da potisne svoje zhelje kada su u pitanju mushkarci, ali... Probajte i vi isto. Shvaticete.

Vshta stvar je da li cete sa ozenjenim chovekom otici u krever, ali ne osudjujte ljude bez razmishljanja.
mislim da nije nuzno da je biseksualna osoba i poligamna....ja jesam bi, i moze se reci i da sam promiskuitetna, ali ako sam u vezi sa osobom, onda sam u vezi samo sa njom i monogamna sam....
...takoreci, sa muskarcem mi ne nedostaje zena, i sa zenom muskarac....
By Çâðê_DUP
ponekad se moze desiti da se zaljubimo u osobu koja je u vezi. nekada racio prevlada, nekada je to nemoguce.

imam drugaricu koja je ludo zaljubljena u ozenjenog muskarca. godinama su u tajnoj vezi. mislim da ona ne bi mogla da podnese ijedan dan bez njega, a s druge strane ta situacija je frustrira. Prihvatila je situaciju, a on je prema njoj SAVRSEN. Ne moze se razvesti zbog dece (klasika)
i sad, on je prema njoj savrshen i ko je tu ugrozen? njima je divno. s tim sto on vara svoju zenu, ona ne zeli da se uda zbog njega, zena ima savrshen brak, svi se zajedno kikocu oko zajednickog kazanceta. ljubav cveta. :)

desi se nekada, da naletimo na "pravu osobu u pogresno vreme", nije dzabe onih stihova "eh da smo se ranije sreli".... :lol:
ne verujem da ljudi svesno biraju da li ce ili nece uleteti u takve "odnose". malogradjanski moral s tim nikakve veze nema, kao ni sa cim drugim.

s druge strane, ono sto ne kapiram jeste ( a polazim od sebe)-da sam u vezi i da se pojavi neko u koga cu se ludo zaljubiti, ostavila bih svoju devojku, makar veza trajala i deset/dvadeset x godina. ja sam takva. ali, s druge strane, kapiram da je moguce voleti i 10 osoba odjednom na razlicite nacine, a kamoli dve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!