Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Pročitah pre neki dan text u nekim novinama o tome kako je zaljubljenost nalik drugom stanju organizma. Kada ste zaljubljeni, podrazumeva se: da ne možete da jedete ili da previše jedete, da ne možete da spavate, da ste napeti, nervozni, uplašeni, u stalnom iščekivanju nečega velikog i pomalo zastrašujućeg što uzburkava stomak, mozak, kompletno telo... Tj. zaljubljenost je ustvari jedan veliki stres za organizam.

Izračunala sam da sam, od svog rođenja pa do ovog trenutka, bila zaljubljena 77% vremena. 77% svog života sam pod stresom! Loše mi se piše...

A vi?
Koliko ste vi bili pod stresom? Možete li da izračunate?
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm.......a kako se to izRacunava?! :tetka:
Korisnikov avatar
By bigirl
Prvo zapišeš negde u koga si sve bila zaljubljena i koliko je to trajalo. Onda sabereš mesece. Izračunaš koliko meseci života imaš sad. I izračunaš koliko % zaljubljeni meseci čine. :nerd:
Korisnikov avatar
By bigirl
(Yeah, I know... I know... :zid: :zid: :zid: )
Korisnikov avatar
By Zoe
O, Bouze.......tesko meni...........:lood:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja cu to sutra da izRacunavam, sad mi mnogo kasno za tu rabotu........:zeva:
Korisnikov avatar
By bigirl
Koliko vam je uopšte najduže trajao dotični stres?

Meni... 6 godina... Šest jebenih godina je otišlo na jednog Garabeta... Eeeh... Fudbaler... Nekadašnja mlada nada Crvene Zvezde... A u devojku... 4 godine... Brateee... Tih 10 godina STVARNO želim nazad!!!
Korisnikov avatar
By Escobar
Ti nisi normalna.....10 godina....aaaa....!!!!!!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja to i kažem... Ja sam konstantno pod stresom. Pa i sad, dok pišem ovo, napeta sam i nervozna, uplašena, ne spava mi se, gladna sam, iščekujem nešto (sms...) i sam pogled na mobilni čini da podrhtavam cela... :uplasen: :vruce: Užasssss...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
auu.. meni je to nazalost jako malo procenat. Ne bih da racunam, bice nekoliko promila :P :( :psiholog: rado bih ja taj stres podnela, ustvari ga prizeljkujem ;) :molise:
Korisnikov avatar
By tramp
a joj ja se potpuno slazem, mene ljubav uglavnom stresira osim onih prvih par dana a i to mozda ... inace provela valjda 10 godina ali posto imam vise od bi to bi bilo oko 32% mog zivota da sad ne racunam precizno pa se dodatno stresiram ... a sta ako si zaljubljen u vise osoba istovremeno jel se to racuna vremeXbroj osoba ili samo vreme?
Korisnikov avatar
By bigirl
Samo vreme. Vremenski procenat onda ne bi bio realan, ako bi se računalo vreme x broj osoba.

Inače, moje ukupno vreme je više od 10... :nesiguran:

Čak... više od 15... :zid: I to ona jaka, jaka zaljubljenost, sa svim simptomima...
Korisnikov avatar
By Val
:doh: Znaci, ne verujem... :D
Korisnikov avatar
By Adam*
Ljubav je totalna bolest(to je naucno dokazano da covek imam neki oblik psihickog obolenja).............samo problem je u tome sto su ljudi mazohisti i vole da muce seba......jednostavno se bez toga ne moze.
Sada kako sam vec malo stariji i iskusniji skontao sam da je to usatvari STRAST a ne ljubav.........ljubav je stvar koja se desava izmedju prijatelja(postovanje ,poverenje...itd) a ovo drugo je ustvarji jebena bolest mozga..........i tome dofdje kraj hteli vi to ili ne.
POvrh svega KORIST....jebena korist.........moze da mi prica ko sta hoce ali sbve se na kraju svede na to.Ko koliko ima ,iz kakve je porodice,sta moze da dotocnoj osobi obezbedi u zivotu....ITD.
Uzas.........ja mislim da je LJUBAV jedna velika imaginacija...........samo lepo je dok traje i dok nosis ljubicaste naocare a kada prave stvari isplivaju na povrsinu nastupa razocarenje.........ne mozes da verujes da bi za tu osobu zivot dao pre razocarenja.........to se uopste ne ceni,,,i to je problem.
A dobrota....dobrota vremenom postane obicna stvar i ni ne primecuje se.
Sve sto sam stariji sve sam razocareniji.
Korisnikov avatar
By bigirl
Le le... Sjeba mi temu... :tepih: :shamar:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Adam*
Ljubav je totalna bolest(to je naucno dokazano da covek imam neki oblik psihickog obolenja).............samo problem je u tome sto su ljudi mazohisti i vole da muce seba......jednostavno se bez toga ne moze.
Sada kako sam vec malo stariji i iskusniji skontao sam da je to usatvari STRAST a ne ljubav.........ljubav je stvar koja se desava izmedju prijatelja(postovanje ,poverenje...itd) a ovo drugo je ustvarji jebena bolest mozga..........i tome dofdje kraj hteli vi to ili ne.
POvrh svega KORIST....jebena korist.........moze da mi prica ko sta hoce ali sbve se na kraju svede na to.Ko koliko ima ,iz kakve je porodice,sta moze da dotocnoj osobi obezbedi u zivotu....ITD.
Uzas.........ja mislim da je LJUBAV jedna velika imaginacija...........samo lepo je dok traje i dok nosis ljubicaste naocare a kada prave stvari isplivaju na povrsinu nastupa razocarenje.........ne mozes da verujes da bi za tu osobu zivot dao pre razocarenja.........to se uopste ne ceni,,,i to je problem.
A dobrota....dobrota vremenom postane obicna stvar i ni ne primecuje se.
Sve sto sam stariji sve sam razocareniji.
MY MAN!!!!! :up:
Korisnikov avatar
By bigirl
Baciću vas u podrum i zaključaću vas tamo!!! Na NEODREĐENO!
By Bombina
joj ja nemogu da pronadjem resenje
gde moze da izracunati
ja sam ponekad nervozna
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by bigirl
Baciću vas u podrum i zaključaću vas tamo!!! Na NEODREĐENO!
Mozda dok se ne zaljubimo jedan u drugog? :kakodane:
Korisnikov avatar
By blenta
na moju veliku sretju ili mozhda nesretju
emotivno sam osakatjen i nikad se za zhivota nisam zaljubio :happysmoke:
Korisnikov avatar
By bigirl
Strašnooo... Ja sam šokirana koliko emotivno površnih ljudi ima ovde...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ima nas svakakvih :P ja bih stvarno volela da sam nekog leprsavog karaktera i da se zaljubljujem on regular basis (volim to osecanje :love: ), ali ne mogu protiv sebe. Ne vidim kako to da promenim. Postoji li neka tableta? :puzzle: :eya:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by bigirl
Strašnooo... Ja sam šokirana koliko emotivno površnih ljudi ima ovde...
To nije emotivna povrsnost. Naprotiv, sa onim pravim u stanju si sebe mnogo vise da das...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Do sada, nije proshla niti jedna noc, niti jedan dan da u nekoga nisam bio zaljubljen. Mada predmet moje zaljubljenosti su chudne "stvari."
Mesecima sam mashtao o svojim ljubavima sa Jejtsom, Arurom, Aleksandrom Velikim, Hitlerom, Krishnom.... o tim mojim ljubavima mogu danima da pishem, da navodim svaki detalj, kada sam uzivao a kada sam plakao u tim vezama.
Dovoljno je da samo prodjem ulicom i da se u trenutku zaljubim u deset prolaznika, ali brzo chitajuci ljude i empatija mi dozvoljava da za par sekundi u mislima prezivim chitavu vezu od prvog poljubca do raskida....
Jako mnogo dopushtam srcu da luduje, ali to dobro skrivam, nekog mogu voleti chitav svoj zivot, tako strasno da upadam u trans kada se setim tog lika, a ipak poshtujuci ljudsku slobodu, nichim ga necu vezati za sebe, jer je to sebichno. Nisam despot niti bog, da neko bude vezan za mene. To je utopija, i bez obzira da li stvarna i opipljiva bila, ili pak samo puko sanjarenje. Ostavlja duboke ureze jer osecam.
I zbog moje hipersenzitivnosti, trenutke totalne premorenosti uma i tela smatram za blagoslov, jer tada jedino tada mogu da budem prazan, kada mi je mozak bio ukljuchen vishe od 18h, i kada mi je telo otupelo od premora, imam trenutke tishine i totalne anti-emocijonalosti.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Morgan Le Faye
Mesecima sam mashtao o svojim ljubavima sa Jejtsom, Arurom, Aleksandrom Velikim, Hitlerom, Krishnom.... o tim mojim ljubavima mogu danima da pishem, da navodim svaki detalj, kada sam uzivao a kada sam plakao u tim vezama.
Dovoljno je da samo prodjem ulicom i da se u trenutku zaljubim u deset prolaznika, ali brzo chitajuci ljude i empatija mi dozvoljava da za par sekundi u mislima prezivim chitavu vezu od prvog poljubca do raskida....
Mmmm... Alexander the Great... Imala sam taj trip kad sam bila mala... :minibounce:
By Bombina
bigirl sto si sokirana,vidis bas su agresivne
By Melibea
Bigirl ako te ne mrzi da racunas evo ovako.....
1. 4 god bila zaljubljena u drugara iz odeljenja
2. 3.5 god bila zaljubljena u tadasnju devojcicu
3. 5 meseci u pogresnu osobu
4. 8 meseci i jos traje u sadasnju curicu
Korisnikov avatar
By blenta
svashta sam ja saznao otkad sam na forum pocheo dolaziti
ali da sam emotivno povrshan to me bash iznenadilo :nope:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!