- 23 Sep 2006, 10:01
Dakle:
* TROSKOVNIK ZA MMIKIJA *
- dolazak na zurku - gradskim prevozom ( ako nemas pokaznu, svercuj se ) - 0 dinara
- zvake "Orbit" - 35 dinara
- papirne maramice - 10 dinara
- ulaznica na zurku - 250 dinara
- jedna Fanta - 120 dinara
- kisela voda ( da se okrepis od djuskanja ) - 80 dinara
- Izmedju 23 i 24 h - Beck's po ceni domaceg piva ( promo cena ) - 100 dinara
- povratak sa zurke ( peske ili cekaj prvi jutarnji gradski autobus ) - 0 dinara
- burek - 50 dinara
- jogurt - 25 dinara
Summa summarum - Po ovom troskovniku, full provod ce te kostati tacno 670 dinara.
Ja cu i manje poneti, jer sam zensko. U dzepu cu imati tacno 330 dinara ( ulaznica + jedna kisela voda za konzumaciju ).
Originally posted by mmikiSad ce tebi tvoja Jelisaveta da isplanira budzet, tako da prodjes sto jeftinije. Nemoj slucajno da ti je tako mladom i neiskusnom palo na pamet da poneses celu ustedjevinu, jer ti se moze desiti da se zaneses i da potrosis i boga i oca, pa ces posle da duvas u prste i da gledas gde bele vrane lete.
...Inace i ja sam u veeeeeeeeelikoj frci. Imam 6 000 din a treba do 19. oktobra da skupim nesto vise od 13 000 din. Maznuh 1 000 kevi pre 3 dana, al' to treba da uradim jos cak 7 puta, a ja jos usput trosim pare, znaci jos jedno 9 puta i + da ne trosim preko....
Dakle:
* TROSKOVNIK ZA MMIKIJA *
- dolazak na zurku - gradskim prevozom ( ako nemas pokaznu, svercuj se ) - 0 dinara
- zvake "Orbit" - 35 dinara
- papirne maramice - 10 dinara
- ulaznica na zurku - 250 dinara
- jedna Fanta - 120 dinara
- kisela voda ( da se okrepis od djuskanja ) - 80 dinara
- Izmedju 23 i 24 h - Beck's po ceni domaceg piva ( promo cena ) - 100 dinara
- povratak sa zurke ( peske ili cekaj prvi jutarnji gradski autobus ) - 0 dinara
- burek - 50 dinara
- jogurt - 25 dinara
Summa summarum - Po ovom troskovniku, full provod ce te kostati tacno 670 dinara.
Ja cu i manje poneti, jer sam zensko. U dzepu cu imati tacno 330 dinara ( ulaznica + jedna kisela voda za konzumaciju ).