Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By SUNNY B
Originally posted by Val
Originally posted by SUNNY GIRL
talasu, sreco, sta nije jasno? pitaj lepo i sve ce ti biti objasnjeno. a ako jos pride imas i kratku tamnu kosu onda ne moeamo ni da pricamo, odma prelazimo na stvar. :lol: :lol: :lol:
Ma to s kosom je bas tako, samo sto si ti malo mlada. ;) Da, da...znamo se vec :pivce:
Nego, nije mi bilo jasno, sto ti crce od smeha, kad ti devojka rece, da ne vara??? :puzzle:
ovaj, ... :blush: , kako se znamo? da nisam ja malo previse :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: , prilikom tog upoznavanja , a? mislim, ja ne nadjoh nikakav talas u secanju....no, bice bolje, bice bolje.....

a sto se te prevare tice , obrati se direktno njoj (salter 4), ja nisam ovlascena da dajem takve informacije.

:bye: :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
ovaj, ... :blush: , kako se znamo? da nisam ja malo previse :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: , prilikom tog upoznavanja , a? mislim, ja ne nadjoh nikakav talas u secanju....no, bice bolje, bice bolje.....

a sto se te prevare tice , obrati se direktno njoj (salter 4), ja nisam ovlascena da dajem takve informacije.

Ma nisi pila bwe, sta ti je? Nego si bila sveze zaljubljena. Pa ste se grlile i ljubakale, da cak nisam ni sigurna, jeste li uopste skontale, da ste bile na zurci.

:misli:

I necu da je pitam...verujem ja vama. :kiss:
Korisnikov avatar
By mali_plavi
...OVO!!!!!Jednostavno moram da odem negde daleko od svega sto podseca na proslost...SVET JE PUN LAZI!!Kako mogu da budu tako dvolicni????
Korisnikov avatar
By Mars
Pa sve to ide jedno sa drugim.
Laz i prevara. Neiskrenost.

Podvarijanta-ispiranje mozga:Zasto mi ne verujes? Pa ti jos nabije osecaj krivice.

Nikad vise.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by mali_plavi
...SVET JE PUN LAZI!!Kako mogu da budu tako dvolicni????

Da, nazalost! I nikada nisam shvatila, sta im to donosi? Zbog cega sve te lazi? :neznam:

Pa majku mu, zar nije lakse biti iskren i nikoga ne vuci za nos, jer su takve veze vec unapred osudjene na "propast" ?!
:novine:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Val
Originally posted by mali_plavi
...SVET JE PUN LAZI!!Kako mogu da budu tako dvolicni????

Da, nazalost! I nikada nisam shvatila, sta im to donosi? Zbog cega sve te lazi? :neznam:

Pa majku mu, zar nije lakse biti iskren i nikoga ne vuci za nos, jer su takve veze vec unapred osudjene na "propast" ?!
:novine:
Na zalost, imao sam posla sa nekim kome je to osnovni motiv ulaska u vezu. Ono najlepse sto iz veze dobije. Da uziva u tome kako genijalno laze i vara, neotkriven.

:snesko: :snesko: :ledeni:
By SUNNY B
Originally posted by Val

Ma nisi pila bwe, sta ti je? Nego si bila sveze zaljubljena. Pa ste se grlile i ljubakale, da cak nisam ni sigurna, jeste li uopste skontale, da ste bile na zurci.

:misli:

I necu da je pitam...verujem ja vama. :kiss:
heh, ovaj , koja zurka? ajde podseti me i kako to da ti mene znas a ja tebe ne znam. jos uvek nemam nikakav talas u secanju......
Korisnikov avatar
By Nestao
nepoverenje!!!!!!
to ubija svaki odnos kome se predam.....
Korisnikov avatar
By Val
Tapkanje u mestu... :cut:
Korisnikov avatar
By Val
Kad mi neko precutkuje neke sitnice, koje mozda i nisu od znacaja...ali posle, kad ipak saznam, dobije znacaj, jer je precutkivano. Pitam se, zasto precutkuje.

:cigareta:
Korisnikov avatar
By andjeo
uh,najvise me povredjuje laz i neverstvo!kao prosla veza koju sam imao "moj" decko je davao pogledom povoda svima cak me je i drzao u iluziji da smo uy nekoj vezi!zbog toga mrzim LAZ I NEVERSTVO!!!:usamljen:
Korisnikov avatar
By Val
Kad ode bez pozdrava... :volinevoli:
By srbija
LAZ.......a pre toga PREWARA :palacinke:
Korisnikov avatar
By Val
Gde majke ti iskopa ovu temu? :vudu:
Korisnikov avatar
By coka
kombinacija prevare i lazi, nikad ali nikad ne bih oprostila.
Ako si me prevarila reci, time sto cutis i lazes jos me vise povredjujes iako mozda mislis da je to najbolje za mene. Nko ne zasluzuje da sazna od neke tamo osobe da je prevaren!
By just!N
Najvise sitnice...ipak kazu da zivot cine sitnice...
Korisnikov avatar
By Adenim
ispadose svi Presvetle Majke Marije Tereze Neporocne....
Korisnikov avatar
By Escobar
Kad me udare kola kad sam zaljubljen, to me bas povredi.
Korisnikov avatar
By anchez
Laz, laz i opet laz.....
:avalon:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kad neko ostaje pored mene samo zato sto nema hrabrosti da ode.... nije se jos desilo ali mi je to nocna mora!!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by marvuk
Ono sto definitivno moze najvise da me povredi je CUTANJE
Kada ne znam sta se zbiva u njenog glavici, sta misli...
Onda ni ja ne znam sta da kazem, ne znam da li sam je povredio necim, da li me uopste voli...
Nerviraju me situacije danas cu ovako, sutra cu onako i onda ja smaram sebe pitanjima danima posle toga: o cemu se radi?
Još uvek su mi na prvom mestu ona "lažna sećanja", ali evo, dodajem na drugo mesto Ćutanje i to baš onako kako je opisao marvuk.
Korisnikov avatar
By d` Winter
mnogo toga...ali pre svega nedostatak osecanja
Korisnikov avatar
By Val
Dakle, vecina ne voli LAZ. Ni ja... :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by marvuk
Ono ?to definitivno mo?e najvi?e da me povredi je ?UTANJE
Kada ne znam ?ta se zbiva u njenog glavici, ?ta misli...
Onda ni ja ne znam ?ta da ka?em, ne znam da li sam je povredio ne?im, da li me uop?te voli...
Nerviraju me situacije danas ?u ovako, sutra ?u onako i onda ja smaram sebe pitanjima danima posle toga: o ?emu se radi?
da, recimo da me to nervira, onako, poprilicno, cak mi malo ide na zeludac...........bas mi je dosao tvoj post ko kec na jedanes' :cekam:

a da....stvar koja me najvise boli je
izdaja-u bilo kom smislu.
:kosach:
Korisnikov avatar
By Zoe
Mnogo toga moze da povredi kad nekog volis, jebi ga.......evo, i sami vidite da nas povredjuju razlicite stvari a ipak srodne.......
Mene najvise povredjuje usamljenost a u vezi......:(
Korisnikov avatar
By Adam*
NAjvise me nerviraju lazna osecanja..............zbog dobrog sexa,para ili neceg treceg..........a na kraju se svede na to da si ulagao sebe u nesto sto nije dostojno ni govneta a ne necega vise........
Povrh svega sve njene/njegove mane si zanemarivao ............BLJAK................to mi je gore i od prevare
Korisnikov avatar
By marvuk
najvishe shto me je do sada povredilo a desilo mi se par puta je da devojka ode od mene i da mi ne kazse razlog raskida ili da mi ne kazse pravi razlog.
boli to shto znash da iz te veze ima josh toliko da se izvuche pravih stvari i shto ste mozsda mogli da budete i samo prijatelji a sada niste jedno pored drugog i ne chujete se i ne vidite se. toliko mi je puta falio samo razgovor, najobichniji o tome kako je ko proveo dan, shta ga muchi u zsivotu...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!