Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Ne znam koliko je vas citalo ovu fantastichnu knjigu i pratilo avanture Atrejeve, a potom i avanture Bestijana Baltazara Buksa. Rado bi pokrenuo raspravu o ovoj knjizi :)

:drama:
Korisnikov avatar
By jukie
Čitao sam je dosta davno pa se uglavnom ne sećam većine stvari... mislim da nisam bio u pravom dobu za čitanje te knjige (moja ličnost se stalno menja). Imam viziju one šume koja nastaje od jedne semenke i raste raste raste, pa kada skroz ispuni prostor nestane i posle polazi ispočetka, kao one linije na ekranu kada je kompjuter u standby modu.
Korisnikov avatar
By EYA
citala je jos u osnovnoj skoli, mislim 6. razred.
i tad sam uzivala, ali sam je kapirala kao bajku, i mozda tek negde podsvesno dozivela vrednost.

ipak mi je ostala u secanju kao fenomenalna i posle desetak godina sam je procitala ponovo, a odmah zatim otisla i kupila jedan primerak samo za sebe, da je imam :D

prica o fantaziji, zemlji koja umire i samo je ljudsko dete moze spasiti, uvodi nas u nebrojene avanture i upoznavanje neverovatnih likova, poput zmaja srece (mog omiljenog).
ujedno cemo putovati i kroz svoj unutrasnji svet i upoznavati sami sebe.

ko nije citao, nek obavezno uzme knjigu u ruke, posle toga vise nece moci da je ispusti :trep:

isti pisac je napisao i ogledalo u ogledalu. zanimljiva, ali ne toliko dobra.

i nemoj da se neko zezne pa izabere laksi put i odgleda crtani film snimljen po romanu beskrajne price.
nema ni desetinu drazi kao kad je citas i udjes par dana u taj svet maste.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Da u pravu si Eya, crtani film i film su uzas naspram knjige...
Cak sam se jedno vreme premishljao da nastavim sve one price koje nisu zavrshene
"ali to je vec neka druga prica, koju cemo ispricati neki drugi put"
bilo bi zaista zanimljivo :)

Nemam omiljenih likova, jednostavno svi su dobri.
Citao sam je desetak puta, svaki put kad ne znam gde bezim u Fantaziju i tamo pronalazim odgovore na svakojaka pitanja... Knjiga je prosto univerzalna :)

Ogledalo u Ogledalu nisam citao josh uvek, ne mogu nigde da je nadjem sem da je kupim...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ta knjiga je nasoj kuci bila jedna od onih koje se stalno citaju..bar dok sam bila mala...a onda je nestala kao i vecina nasih knjiga...
...film mi je jos i u redu...naravno ne moze da se poredi s knjigom....
By Pending-For-A-Bending
Ukoliko Vam se svidela Beskajna Prica od Michaela Ende-a (usput, Ende na nemackom znaci kraj), trebali biste da procitate i MOMO I KRADLJIVCI VREMENA. Sjajna knjiga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!