- 17 Okt 2006, 10:01
... prelistavam ELLE i gledam vitke, zgodne manekenke, osecam nekakvu nelagodnost koja mi se penje kao zuch, skidam im u mashti odecu, zamisljam ih gole, matematichki se prisiljavam da razmisljam kako mene zensko telo PRIVLACHI PRIVLACHI PRIVLACHI ... a onda zamisljam taj oktopod, tu vaginu koja mi u lice baca kosmicki sekret koji se blago sliva sa obruba raspojasanih pubichnih dlaka ... bacam novine u panici i chupam kosu ... AAAAAAAAAAA!!!!
onda ih oblacim u mislima, opet su mi lepe, privlacne, bespolne ...
a onda usta, vidim ta zenska usta kako mi se primicu kao da hoce da me usisaju, oci zabludele strascu, kao koprena smrti koja me doziva, iz usta izviruje samo malo, kao podli jezicak crvotocnog casovnika, kao kazaljka koja je uprla u mene svoj optuzenicki prst! ne, to je jezik! ah!
palim cigaretu, oblivena znojem: nisam lezbejka. ok. zivecu s tim. medjutim, kao klisurina ka meni stize naredna pesnicka slika dlakavih muda od dve tone (Angelina trchi u WC da povraca)
kako sam sebe pronasla u ovome sto si rekla, ne bas isto, ali je sustina ista
zaista se lepo osecam, kada se doteram, nasminkam, kada se ponasam kao cura, kada pored sebe imam muskarca, koji me zeli, kada osecam njegov pohotan pogled, njegov nagon, kada uzivam da ga zavodim, kada uzivam u tome da mu postepeno dopustam da me osvoji, kada mu se polako predejem, kada zelim da to sto duze traje, ali nazalost, i sve to ima svoj kraj, on naravno zeli da mu se totalno predam, zeli da zadovolji i svoj iskonski - zivotinjski nagon, zeli da ga zadovoljim, zeli moje usne, usta, jezik, iako nevoljno, ja se predajem, a ako mi je isto njemu to raditi, kao i imati u ustima bilo sta, bananu, nogu od stolice, i ja to radim, ili posle toga, drugi deo, dok on zaista muski radi, zaista se napreze, a ja jedva cekam da zavrsim, blago se smeskam, pokusavam da mu udovoljim i mislim u sebe
e majo, majo
neznam, nasta sam neku slicnost u onome sto si i ti osecala QueerQue