Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by AngraMainaHuh, dekoncentrise i mene. Mogli bi zajedno da se dekoncentrisemo njime i sadimo dzbunje
Hvala za link, baš ovih dana planiram da posadim neko DŽbunje na terasi ali ovaj tip sa tvog avatara me dekoncentriše...
Originally posted by spliffImas tamo i istomishljenika, sam' da znas
i ja volim biljke....
posebno cannabis sativa i cannabis indica
nije ni coca za bachiti, a tek mak
Originally posted by AngraMaina
(Njakanje)
Nisam se registrovao na tom sajtu, u meðuvremenu sam upoznao jednog slatkog peemefovca koji mi ljubazno rešava sve dileme o gajenju biljaka. -Svakom preporu?ujem.![]()
Originally posted by bambolaZnaci, slushaj cero.
Treba mi pomoc! Naime,dugo vec gajim razne biljke,najvise imam kaktusa i sukulencija,onda dracenu,adama,evu,sanseveriju,palmice...i da ne nabrajam,moj problem je ovaj-zasto moje biljke tokom zime pate,izduzuju se i gube zelenu boju,iako ih drzim na prilicno svetlom mestu-a kod jedne drugarice iste vrste stoje na mnogo mracnijem mestu i sasvim su normalne?!Mislim na obicne biljke,ne kaktuse(oni su sasvim OK,zimi dremaju i cekaju prolece)...
Da li je mozda u pitanju to sto imam centralno grejanje,a ta drugarica drzi biljke u nezagrejanoj prostoriji? Kako to da izbegnem,posto nemam nijednu hladnu prostoriju u stanu?
Originally posted by 2Q2Bstr8A jesi se i registrovao ili samo posmatras ??? Znas da uskoro organizujemo okupljanje u NS-u
e, da, to je super sajt! ja visim na njemu već neko vreme. btw, ne gajim sobno bilje, samo u bašČi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!