Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Ako može hitno, neko da mi obrazloži...

Vidiš se sa nekim, sve je superiška, skontate se, kresnete se, čujete još 5 puta posle toga, razmenite bar 50 poruka i kada spomeneš vezu on kaže: ''Nemoj vezu, to mi je nekako pederski'', na šta ja odgovaram ''Nije ti bilo pederski dok sam te pupmao?'' i sad se on kao ljuti?

Kojim povodom? Gde sam pogrešio??
Sigurno sex nije u pitanju, jer kaže da ništa bolje do sada nije osetio... ne verujem da me posle par susreta voli, ali ako nije spreman za vezu mogao je to da kaže... da nije zreo, da nije sasvim siguran da želi obavezu...

Dakle? Gde sam ja tu pogrešio?
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Kiwi
to mi je nekako pederski'
..........
Gde sam ja tu pogrešio?
Pogresio si sto ga nisi zatukao (kao m..) stiklom u glavu!
Korisnikov avatar
By avalon
Well... I sam znas kako u gay sistemu sve funkcionise. Vecina (da ne kazem bas svi) misle kako zasluzuje lepse, bolje, vise... whatever.
Elem, ti nisi nigde pogresio... Tvoj potencijalni partner najverovatnije misli kako se "iza brda valja nesto bolje".
:doktor:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi Kiwi, mislim da nisi nigde pogresio. Neki ljudi su jednostavno takvi kakav je taj tvoj!
Korisnikov avatar
By muzika86
izgleda si udario na nekog koje samo htjeo one night stand.... sreo sam takvih ihihi. prevazidji ga nije smak svijeta.

meni je najgore kada mi stane zavijati kako je mu dosta prevaranata i kako je tesko nekog naci ko hoce ozbiljnu vezu, kako zeli iskrenog nekog, kako uvijek bude zajeban na kraju. a kada malo dubljes udjes i razmotris tu osobu, pa ni oni nisu nista bolje od toga sto kao njima smeta kod drugih. :rentgen:

shvatice ta osoba nekada da je propustio jako dobru sansu... to ce biti tvoja osveta nad njim.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa i meni izgleda kao da nisi ništa pogrešio. Samo si naleteo na pogrešnu osobu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pogresio si sto si ga pumpao. trebao si ga izjebati i sutnuti. krmaca homofobicna!
Korisnikov avatar
By unic0rn
vidish da josh nije prihvatio sebe kao pedera.

vredja ga i sama pomisao da ga neko PUMPA a neprihvatljivo mu je da je s nekim u vezi. to ce ici malo sporije i tesko da ce se opasuljiti dok je s tobom, tako da il ga drzhi kao kres shemu il odbaci.

dodatno, postoje te neke stvarcice u vezi koje su eto tako, malko provokativne kod nekih ljudi, tj. koje su no-no kod nekih ljudi.. kao recimo to pumpanje.. :lol: to se uchi na tezhi nachin, a dobra vest je da nije krupna greshka :)
Korisnikov avatar
By Adenim

Vidiš se sa nekim, sve je superiška, skontate se, kresnete se, čujete još 5 puta posle toga, razmenite bar 50 poruka i kada spomeneš vezu on kaže: ''Nemoj vezu, to mi je nekako pederski'', na šta ja odgovaram ''Nije ti bilo pederski dok sam te pupmao?'' i sad se on kao ljuti?

Kojim povodom? Gde sam pogrešio??
Sigurno sex nije u pitanju, jer kaže da ništa bolje do sada nije osetio... ne verujem da me posle par susreta voli, ali ako nije spreman za vezu mogao je to da kaže... da nije zreo, da nije sasvim siguran da želi obavezu...

Kakva samoreklama. Zivis u gay svetu, u kojem je 90 posto pasivnih, dakle zenskih tipova homoseksualaca koji su za vezu. Prvi put cujem da pasivan ne zeli aktivnog. Za moj zeludac si pogresio to sto si svoju egocentricnost u ovoj temi popeo na vrhunac banalnosti.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ima takvih likova... U fazonu: zajedno smo, ali nemoj to da izgovoriš naglas.

Batali ga.

Zaslužuješ bolje.
Korisnikov avatar
By KiWi
Hvala na savetima i kritikama. Nisam ja njega mogao da odbacim jer je on odbacio mene. Više ne odgovara na poruke. Vala neću ih više slati. Javiće se on, kad-tad.

@Adenim: Šta je ovde samoreklama? Samo sam izneo problem. :wtf:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sa moje tacke gledista, vi vec jeste u vezi.
Dobar seks, 50 sms poruka, telefonski razgovori, sitne i krupne nesuglasice - sta je sve to, ako nije veza ?

Glede PUMPANJA, dragi Kiwi, ne zaboravi - ma koliko bilo dobro, uvek moze i bolje.
:yes:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Gde sam pogrešio??
Ne znas?
''Nije ti bilo pederski dok sam te pupmao?''
Pa ovde! :lol:
Korisnikov avatar
By Adenim

@Adenim: Šta je ovde samoreklama? Samo sam izneo problem. :wtf:
Nije mi vredno da se objasnjavam sa tvojim cinizmom.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja mislim da si pogresio (nisi pogresio, nego je njemu to verovatno zasmetalo) kada si mu rekao to za pumpanje....... :cekam:
Mislim, ima ljudi koji ne vole takav recnik, uopste i misle da si neka seljacina i prostak ako tako kazes........
Ako si mu bas tim recima rekao, onda moze biti to razlog........

Znam iz licnog iskustva da moze biti to :bubblegum:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ZvezdasBG
Gde sam pogrešio??
Ne znas?
''Nije ti bilo pederski dok sam te pupmao?''
Pa ovde! :lol:

:smeh: :smeh: :smeh:

It's funny 'cause it's true. :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a znaš ko ne voli takav rečnik? oni iskompleksirani kreteni koji bi da se jebu, ali da ne dignu noge. njima je frka na boli koji pomen tzv. pasivne uloge, feminiziranosti itd. beže od onoga od čega se ne može - od sebe samih. a tu se savršeno uklapa i ta priča "veza je pederski". autohomofobija na delu. ima dosta tekstova na tu temu - o neprihvatanju sebe. tu spadaju i oni što se ne ljube u kres varijantama i tako slična sranja. kao, odbranićeš se. ahaaa... :lood:
By Miss Neznalica

Verovatno da ne zeli odmah da budete u vezi. Daj mu malo prostora sad, na pocetku. Mozes mu reci da si prenaglio (tu se na finjaka izvuci), i da kad bolje razmislis ni ti nisi za vezu, ali, da bi voleo da se s vremena na vreme kresnete. Malo po malo, organizuj sve cesce kresanje, sve dok ne shvati da to i moze biti veza koja mu odgovara. Posto je vec rekao da "da ništa bolje do sada nije osetio" verujem da ce se "navuci" na tebe.

P.S. I ne bombarduj ga SMS-om! To moze da nervira!
By Miss Neznalica
Htela sam reci: foliraj se, bre, malo! Za pocetak mu se izvini zato sto si bio dosadan (cim ti ne odgovara na SMS-ove, znaci da si mu, ipak, bio dosadan) i reci da su te ponela osecanja jer smatras da je nesto posebno, i da ti nije tako bilo ni sa kim ranije, bla, bla, bla... To ti je, po mom misljenju, jedina sansa da popusti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!