Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
nisam baš znao gdje da postavim ovu temu pa sam je ovdje stavio jer se radi o ljubavi i seksualnosti. ne znam ni sam više u kojem pravcu da živim život. ono da li da se odlučim u gej pravcu ili strejt pravcu. roditelji mi ne znaju da nešto osjećam i za muškarce, a kao roditelji trube o tome kako bi voljeli unuke, i kako ću sebi jednoga dana naći djevojku i oženiti se.
nemam hrabrosti niti spremnosti da im kažem... da se 'outujem'. upoznao sam tipova, bio sam sa muškarcima ali sve strogo tajnooo top secret. ali ne znam možda kada bi našao tu pravu djevojku možda bi nju zavolio i mogao da živim s njom do kraja života?! postoje li takvi slučajevi
upoznao sam dečka, naš je i on nije out, ali je se odlučio da sebi nađe životnog partnera. sviđa se i on meni i nije loša osoba, mogli bi graditi budućnost zajedno po tome kako bi nama bilo najbolje ali ima tu dosta preprijeka i zbog toga se bojim išta baš ozbiljno počinjati sa muškarcem .... nekim danima mislim da trebam da zaboravim taj gej život i sve to a opet imam dana kada se mirim s tim što jesam... da sebe trebaš stavljati ispred svega i treba da budeš sretan s onim što jesi i ko si. jer ako sebe ne voliš nećeš ni drugog voljeti. roditelji možda bi željeli da si strejt ali jebiga opet trebamo i mi gej ljudi živjeti svoj život oni će jednoga dana umrijeti i opet ću ja ostati da živim svoj život. ne mogu uvijek da živim onako kako oni to hoće.... i to tako.... hm ne znam ni sam. pitanja pitanja i sve te misli koji mi se vrte po glavi.
siguran sam da nisam jedini
Korisnikov avatar
By Tweety
ovo je vec tako prezvakana tema! da ne bih pisao eseje, imas dve opcije:
1.zivi svoj zivot
2.zivi zivot svojih roditelja
trece na postoji...
Korisnikov avatar
By Zoe
ni sa devojkom neces biti `siguran` ma sta to znacilo, i nece zivot biti bez prepreka ma sa kim bio........i, da, ovo sto je tweety rekao stoji :alexis:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
muzika86
...tu dosta preprijeka i zbog toga se bojim išta baš ozbiljno počinjati sa muškarcem .... nekim danima mislim da trebam da zaboravim taj gej život...
Nezreo si, decace.
Ako si gej, gej si. Kakvo "zaboravljanje gej zivota", kakvi bakraci ?!?!?!
muzika86
...ali ne znam možda kada bi našao tu pravu djevojku možda bi nju zavolio i mogao da živim s njom do kraja života?! postoje li takvi slučajevi...
Na pravom si putu da postanes jedan od onih koji nadju ne PRAVU, vec PRVU devojku koja naidje, ozene se njome, dobiju dete, pa posle krisom, kad nikoga nema kod kuce, dovode momke i jebu se s njima kraj decije kolevke.
Ova scena ti ne gine, jer se potrebe za muskarcima neces resiti do sudnjega dana, zenio se ti makar i sto puta.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pobogu, pa decko je u strasnoj dilemi, i to sto smo neki od nas odavno raskrstili sa svojom sexualnoscu nije razlog da ga svi napljujemo..
@muzika: jednostavno pokusaj da sto manje mislis na to da je bolje biti str8 (jer NIJE!), a svojim roditeljima reci da imas u planu nesto sa jednom curom, ali da nisi siguran kako ce se sve to odvijati. tako ces kupiti vremena, mozda ne dovoljno, ali ces bar moci na miru da se posvetis sebi, i pronadjes svoje mjesto.
i da, upusti se u vezu sa tim deckom, ako to zelis, jer je najgore od svega u tom sosu biti sam.
uostalom, ako si 86.godiste, imas jos dovoljno vremena do zenidbe, tako da sad o tome ne treba da razmisljas.
nadji neku druaricu kojoj se mozes outovati, i ona ti moze biti od pomoci..

i finally, ne pitaj za savjet forumashe, dovesce te do ivice sloma zivaca :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
vredjanje i prepucavanje iseceno i poslano u DyR - korisnici/ce se mole da ne nastave sa uzajamnim vredjanjem u cilju mira u kuci ... za interna prepucavanja postoji u2u pa samo na pred :hmm:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vechna je istina (ovo ko prokleti Amfilohije) je da ako si peder, jebaces se s muskarcima sad, za 10 godina, za 20 godina ili 30 godina.

Razlika je u tome da li ces sebi upropastiti mladost, dobar deo zivota a onda i drugima zivot i josh razne stvari. Tu mislim na zhenu i decu koje bi eventualno imao.

Nichiji hir, fiksacija ili zelja ne mozhe niti sme da stane na tvom putu da se realizujesh kao individua, u profesionalnom, socijalnom, emotivnom i seksualnom zivotu.

Nije lako biti to shto si ali mnogo je vrednije izboriti se za sebe dok si mlad, postaviti granice i raschistiti sa sobom i svima, nego to raditi pod stare dane. To ne izadje na dobro.

A 'moji roditelji bi umrli', 'odrekli me se', 'ubili me' su samo izgovori. I nek umru, i nek te se odreknu ili te ubiju - ti nisi njihovo vlasnistvo niti smes i mozes da zivot vodis onako kako njima odgovara.

Iskoristi to shto si tu gde si i mani se politike - loshe ti ide. Upishi brate medicinu ili farmaciju. Takvu vibraciju mi shaljesh :icequeen:
Korisnikov avatar
By muzika86
-outovati- je veliki korak.... korak za koji jos nisam spreman. al isto tako tesko je i nije lijepo zivjeti zivot za ono sto nisi... u ovom slucaju strejt osoba.
jedna od stvari sto me privlace ovom decku je sto je se on koliko toliko pomirio s cinjenicom da je gej i da zeli ozbiljnu vezu sa muskarcem. ... pa sta god drugi mislili pogotovo kada si opkoljen nasim narodom.
sto se tice roditelja pa trenutno dosta ovisim od njih jer idem na faks (idem za ucitelja btw)... ali imam zelju da se sto prije osamostalim i odem malo od njih.
:zastava: :auto:
Korisnikov avatar
By unic0rn
e pa eto, dilema reshena :)

autuj se kad osetish da je doshlo vreme za to :chilling:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!