Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nadam se da ce mi neko bar malo pomoci. Izuzetno podrzavam gej populaciju, ali na zalost ne poznajem nikoga ko je gej (ili bar mislim).
Ja sam jedna srejt devojka kojoj se izuzetno (!!!) dopada jedan muskarac za koga svi tvrde da je gej (mada se on ne izjasnjava - sredina u kojoj zivim je mala i ljudi su "uskih" shvatanja i uzasno vole da zabadaju nos u tudji zivot).
Da li postoje neki znaci po kojima mogu da znam da li je on gej ili ne? On ima oko 40 god, zivi sa nekim covekom, nikada nije imao devojku itd...
Korisnikov avatar
By jukie
Ako živi sa nekim čovekom, prvo nam reci koliko ti se dopada da živite utroje u istom stanu... i da tom drugom pereš veš / suđe...
By Çâðê_DUP
da li nosi torbu preko dva ramena?

:trep:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Sto rece jedan lik na moru dok smo nas 5-orica sedeli i pili pivo rum i ko zna sta jos, kako izgleda peder. Kaze: "Ima jedan kod nas u Negotinu, vrcka guzom i sav je k'o zena" :smeh: Od nas petorice, njih dvojica su str8, a mi ostali pederi. Mi se samo pogledali i hteli da umremo od smeha :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by QueerQue
da li nosi torbu preko dva ramena?

:trep:
hahahahahahahahahahahahahaha. svaka cast. skidam kapu. :)
By Miss Neznalica
Originally posted by Pitomi oblak
Sto rece jedan lik na moru dok smo nas 5-orica sedeli i pili pivo rum i ko zna sta jos, kako izgleda peder. Kaze: "Ima jedan kod nas u Negotinu, vrcka guzom i sav je k'o zena" :smeh: Od nas petorice, njih dvojica su str8, a mi ostali pederi. Mi se samo pogledali i hteli da umremo od smeha :smeh:

Pa, ja lepo kazem da su neki ljudi krelci! Kad ja kazem da su gej ljudi isti kao i strejt, i da treba lincovati one primitivce koji imaju nesto protiv gej populacije, drustvo me posmatra kao da sam pala s Marsa! Kad bi se gejevi drzali za ruke, ljubili, mazili i setali kao i strejtasi, tada bi bar znali koga da muvamo, a koga ne. Ne bi bilo ovakve zabune!
Korisnikov avatar
By Dina
A kada bi znala da je gay sta bi onda bilo? Ne bi ti se vise dopadao?
By Miss Neznalica
Originally posted by required1981
muvaj ga... :zen:

E, vidis... Bilo je tu samo takvog muvanja! Upoznala sam ga u sredini u kojoj je mahom muska populacija. Radili smo neke projekte zajedno. U kancelariju mi ulaze jedan po jedan i donose novine, kafu, nekakve izvestaje i td. Svih ostalih ne mogu da se otresem, a on me ne primecuje! Odnosno, vidi on kako ga dodirujem, kako mu se smeskam, zapitkujem ga svasta... Na kraju sam ga pozvala da izadjemo, on kao fora pristane, da bi mi potom rekao da on nije tip za izlaske, i da mu se obratim ako mi treba bilo sta vezano za posao! Tada mi je jedna koleginica i rekla da svi misle da je on gej, i da to svi znaju sem mene! Volela bih da ga to pitam, ali sta ako nije, pa onda posizi?!
Korisnikov avatar
By Val
Jel' ovo neko stvarno pita ili ne zna kako da prepozna nekoga koga ce posle da taba? :uplasen:

:marinac:
By Miss Neznalica
Originally posted by Dina
A kada bi znala da je gay sta bi onda bilo? Ne bi ti se vise dopadao?
Ja sam se vec pomirila sa tim da on jeste gej. I dalje mi se izuzetno dopada, ali sta sad! Bar bih volela da se druzim sa njim. Svakako se divno osecam u njegovom prisustvu!
By Miss Neznalica
Originally posted by Val
Jel' ovo neko stvarno pita ili ne zna kako da prepozna nekoga koga ce posle da taba? :uplasen:

:marinac:
Stvarno me zanima! MOLIM VAS POMOZITE! Hocu da prsnem za tim likom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Val
E onda lepo napishi ko si, shta si, gde radish, pa te mozda taj potencijalni gay-prijatelj prepozna i javi ti se na u2u. :drama:
By Miss Neznalica
Originally posted by QueerQue
I da ga pitas da li je gej, sigurno ti nece reci. Prihvati njegovo odbijanje. Sta ti je stalo da znas razlog! Ne istrazuj ....
E, vidis... Problem je u tome sto sam ja pre 10-ak meseci raskinula dugogodisnju vezu, i sto mi se od tada niko nije dopadao toliko da bih bila u vezi. Dok je ovaj covek neko kraj koga bih mogla da provedem sate i dane, slusajuci ga, gledajuci ga, razgovarajuci s njim. Neverovatan je u svakom pogledu. Kad bih bar imala njegovo priznanje da je gej, volela bih da se druzimo!
Korisnikov avatar
By mmiki
Ako ima 40, zivi sa covekom, nikada nije imao devojku, mislim da je sigurno gay, sto ce mozda biti razocaravajuce za tebe. Ali, najbolje je da dobro razmislis, dobro razradis-sastavis sta ces ga pitati i na koji nacin ga uvesti u pricu, pa ga na kraju pitaj. Otvori mu se, ne cekaj da vreme prodje, jer sto vise prodje, to te na kraju moze vise zaboleti. Vidim da si otvorena osoba, pa ne verujem da ces imati problema. Inace, ne moras mu uopste pominjati da cenis gay ljude itd, samo mu reci za tvoja osecanja, ako je gay, ili str8 kojem se ti ne dopadas, u par reci ce te odbiti, reci nesto tipa: nisi moj tip, vec imam voljenu osobu koju nikada nebih povredio itd. Nama gay osobama je problem (sta ako je str8, ogromna verovatnoca), ti si zena koje ce (mozda) reci muskarcu da ga voli (prava romantika), ako se on bude nasmejao, ruzno odreagovao, ne bude cenio tvoju iskrenost, shvati to kao njegov licni minus i ne petljaj se sa njim, nije vredan toga.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mmiki
... samo mu reci za tvoja osecanja, ako je gay, ili str8 kojem se ti ne dopadas, u par reci ce te odbiti, reci nesto tipa: nisi moj tip, vec imam voljenu osobu koju nikada nebih povredio itd. ...
Slazem se sa Mikijem. Ako ti osecas toliko za njega prati svoja osecanja a on ce ti reci da li moze ili ne moze da odgovori na njih.

Sto se konkretnog pitanja tice meni Seaman uvek govori da se da li je neko gay zna po krevetu :D :opacupa: Tako za nekog mog bivseg decka kad ja pocnem da pricam kako je on mozda bio gay ali metafizicka povezanost medju nama, pa prosli i buduci zivoti itd itd a Seaman mi samo govori da se ostavim metafizike i ispituje za seks... :tuc: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[/quote]

Na kraju sam ga pozvala da izadjemo, on kao fora pristane, da bi mi potom rekao da on nije tip za izlaske, i da mu se obratim ako mi treba bilo sta vezano za posao!
[/quote]

Pa, uradi to sto ti je lepo rekao - smisli nesto da ti treba vezano za posao... Pa onda mic po mic... :misli:
By Miss Neznalica
Originally posted by KissQueen

Na kraju sam ga pozvala da izadjemo, on kao fora pristane, da bi mi potom rekao da on nije tip za izlaske, i da mu se obratim ako mi treba bilo sta vezano za posao!
[/quote]

Pa, uradi to sto ti je lepo rekao - smisli nesto da ti treba vezano za posao... Pa onda mic po mic... :misli:
[/quote]

Vec jesam. Kad ga pozovem i kazem da mi nesto treba, on mi to nabavi i pre dogovorenog roka. Ja mu se zahvalim SMS-om, on odgovori. Vidim ga na poslu (ne vidjamo se bas tako cesto jer je to jedna firma ali podeljena na nekoliko delova, a on radi u drugom delu od mene), on se nesto kao nasali itd. Inace je prilicno cutljiv.
By Miss Neznalica
Originally posted by mmiki
Ako ima 40, zivi sa covekom, nikada nije imao devojku, mislim da je sigurno gay, sto ce mozda biti razocaravajuce za tebe. Ali, najbolje je da dobro razmislis, dobro razradis-sastavis sta ces ga pitati i na koji nacin ga uvesti u pricu, pa ga na kraju pitaj. Otvori mu se, ne cekaj da vreme prodje, jer sto vise prodje, to te na kraju moze vise zaboleti. Vidim da si otvorena osoba, pa ne verujem da ces imati problema.

Prilicno sam otvorena osoba, cak toliko da mi to neki i zameraju. Drugi problem je to sto je on dosta stariji od mene, pa jos dodatno i poznaje moje roditelje, a i ovo je uzasno mala sredina gde se samo ogovara... Za njega svi tvrde da je gej, jer vec godinama zivi sa jednim covekom, a i jedan decko koji je gej, a to ne krije, je rekao za njega (u uvijenoj formi) da je gej.
Kako to da ga pitam? Ako ga ponovo pozovem da izadjemo, i ako mu kazem sta osecam, a on me opet odbije, posizecu. Bojim se da ce onda pomisliti da sam previse navalentna. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Seaman
Gay je ako slusa Madonu, voli seriju WILL&GRACE, zeli da posjeti Holandiju, voli tenis... :D
Korisnikov avatar
By muzika86
Možeš nekada poznati po manirima, glasu, ako nema djevojke, kako se oblači, kako hoda, kako misli, kako govori male stvari često govore mnogo toga... ili po izlgedu itd itd. jedostavno moraš dugo da pratiš tu osobu i saznaješ o njima sve i svašta. a lakše bi bilo da ih pitaš to... mada je to malo teže uraditi.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Gay je ako slusa Madonu, voli seriju WILL&GRACE, zeli da posjeti Holandiju, voli tenis... :D
Moj bivsi onda nije bio gay ali ja imam dobre sanse da "postanem", jos mi samo Madonna fali... :giggle:

Ti si rekao da je :opacupa: jedino pouzdano... :wink:
Korisnikov avatar
By iJazz
Idi na štelovanje gaydar-a... ili ga pitaj.

Geez... :novine:
By Miss Neznalica
Originally posted by muzika86
Možeš nekada poznati po manirima, glasu, ako nema djevojke, kako se oblači, kako hoda, kako misli, kako govori male stvari često govore mnogo toga... ili po izlgedu itd itd. jedostavno moraš dugo da pratiš tu osobu i saznaješ o njima sve i svašta. a lakše bi bilo da ih pitaš to... mada je to malo teže uraditi.
Ovo je bio prvi konkretan odgovor. Hvala ti! Nije femine po ponasanju, mada je izuzetno cutljiv i povucen. Samo se ponekad nasali. Sav je mistican (a to mi se mnogo, mnogo svidja)! Uvek je doteran. Oblaci sivene pantalone (nikad farmerke), kosulju ili majcu sa kragnom, sako. Koristi tonu parfema! Nista neuobicajeno. Ma, mozda se on mene malo uplasio, posto sam ja uzasno direktna. Ma! Za pocetak mu ne bih dozvolila da se mrdne iz kreveta, bar 48h, i to samo za pocetak! Uplasio se da cu ga previse iscrpeti, posto sam dosta, dosta mladja od njega. :smeh:
Vau, pa ja umem sebe i da utesim!!! :namig2: Katastrofa!
By Miss Neznalica
Originally posted by Seaman
Moj bivsi onda nije bio gay ali ja imam dobre sanse da "postanem", jos mi samo Madonna fali... :giggle:

Ti si rekao da je :opacupa: jedino pouzdano... :wink:

Pa, jedino da stanem pred njega i da mu kazem: "Zelim da te "provozam" po krevetu!" posto on na moje kulturne i fino ugladjene manire ne reaguje!
Al' bi bilo bezanije... :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ti ako si resila da ga ne pustas iz kreveta mozda ces ga uplasiti i da je str8 :smeh:

Pa ne znam... mozda ako se bude razvijalo vremenom dodje i do toga... Mada Seaman (pametnica moja samo ga citiram :mazi: ) kaze da i ako gay muskarac zavrsi u krevetu i vezi sa zenom nema nade da ce se odreci muskaraca. Tako da ti dobro razmisli sta zelis u zivotu........
By Miss Neznalica
Ti ako si resila da ga ne pustas iz kreveta mozda ces ga uplasiti i da je str8 :smeh:

Pa ne znam... mozda ako se bude razvijalo vremenom dodje i do toga... Mada Seaman (pametnica moja samo ga citiram :mazi: ) kaze da i ako gay muskarac zavrsi u krevetu i vezi sa zenom nema nade da ce se odreci muskaraca. Tako da ti dobro razmisli sta zelis u zivotu........
Ma, nema problema! I onako ne bih da ga setam po gradu! "Setala" bih ga, onako sportski, po krevetu, stolu, podu, u autu... UHHHHHHH!
Cica-maca! U slobodno vreme nek radi sta hoce! MIslim, kad ja ne budem na njemu, nek on bude nad kim (ili pod kim) hoce, naravno ako se ikad skinem sa njega!!!
:lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!