Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Који је интернет претраживач бољи?

Yahoo
2
9%
Google
21
91%
Korisnikov avatar
By unic0rn
zar yahoo ne koristi odavno google?
Korisnikov avatar
By Abyss
Isto u svakom slučaju, ali glasam za Google :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Koristim google, po navici, yahoo nisam skoro nikad ni koristio.
Korisnikov avatar
By Rei
Mislim da sam mozhda tri puta u zhivotu koristio yahoo search...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Jedino sto od Yahoo! koristim je mail i messenger.
Korisnikov avatar
By iJazz
Google :yes: . Yahoo! odavno ne koristim.
Korisnikov avatar
By Delete
Google
Yahoo samo mail.
Korisnikov avatar
By M M and I
ja guglam li ga guglam...yahoo ne koristim odavno...cak ni za mail posto bas volem ovaj gmail ...
Korisnikov avatar
By Kupper
Google iako cujem da Alltheweb.com ima nekoliko hiljda stranica vise.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
danas je jako teško napraviti poređenje ova dva pretraživača. kada se Google pojavio, imao je mnogo obimniji indeks, a i inteligentnije algoritme. Yahoo! se od tada neverovatno popravio.

po meni Yahoo! ima bolju pretragu slika (jer ne cenzurišu toliko), a Google skoro sve ostalo. ono što mi se najviše dopada je Google-ova pristupačnost i lakoća korišćenja, kao i integracija svih mogućih usluga koje vam padnu na pamet.

inače, nisam siguran da li Yahoo! ima pristup Google-ovom indeksu, što nije nemoguće. od nedavno skoro svi veliki pretraživači međusobno sarađuju i jedno vreme je Yahoo! imao (finansijski) sporazum sa Google-om radi poboljšanja njihove pretrage. doduše, čak i ako Yahoo! imam pristup Google-ovom indeksu, to ne znači da obavezno koriste iste algoritme pretraživanja i da ćete dobiti jednako relevantne rezultate. (iz mog iskustva Google je ovde bolji.) jedino što može da zbuni korisnike je to što je Yahoo! promenio dizajn interfejsa, pa sad rezultati pretrage umnogome podsećaju na one sa Google-a.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Morgan Le Faye
AltaVista
AltaVista koristi yahoo-ov search engine i jedina bolja stvar od googla je postojanje audio i video search opcije koja vas vodi do direktnog linka
Korisnikov avatar
By bigirl
Pre sam bila Yahoo! freak, a sad nešto koristim Google stalno.
Mada, ako tražim neku određenu tematiku (recimo, muzika koja dolazi sa ostrva), više koristim onaj Yahoo-ov direktorijum...
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by unic0rn
zar yahoo ne koristi odavno google?
Неее... Никад ни није... Само је Мајкрософт купио велики број акција Yahoo!-a...

Ја користим Гогољ из простог разлога што се учитава брже. Мислим, главна страница Yahoo!-a је пренатрпана. А и овај ! на крају имена ме иритира...

Волео бих да се навикнем на Live Search будући да ми се јако допада, мада будући да користим Оперу и немам неке посебне бенефиције од истог.
Korisnikov avatar
By Draco
Iskljucivo yahoo i to since imam komp. Nikad nisam imala neku zamerku zbog koje bih uopste i pokusala sa nekim drugim pretrazivacem. Guglam samo kad trazim iskljucivo domace strane i/ili izraze.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Po meni je Yahoo bolji pretraživač ako tražite nešto na engleskom jeziku, jer vas automatski ispravlja ako ste pogrešili u spelovanju reči, i kada tražite slike jer nema tolike cenzure.

Google je pak bolji kada pretražujete nešto na srpskom, tako da ja uvek kombinujem ta dva pretraživača u zavisnosti od toga šta tražim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!