Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
verovatno cu biti dobrodrzeca zivcana baba koja zivi sa dvadeset macaka i vozi motor
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne zamisljam je mnogo posto sam vec jednom nogom u grobu. Jedino cemu se nadam je druga udje za oko 40 godina.
Korisnikov avatar
By gari
Ta razmišljanja su zastarela. Genetika brzo napreduje i smatra se da će već za 20 godina /što je za većinu od vas prihvatljiv vremenski period/ biti pronađen način da se biološki časovnik uspori a tu su i ulje iz ajkuline jetre, razne novootkrivene biljke u Južnoj Africi i Ameriki koje regenerišu, pa anti-oksidanti /vitamini E i C po 500 mg dnevno/, ubrizgavanje svežih stent ćelija itd. Dakle i u 80-im ćete biti kao mladići u tridesetim, orni i jebežljivi.

:ruzan: :sesir: :hvala:
Korisnikov avatar
By ManToy
Plasim se starosti i onoga sto ona donosi, te tako cuvam zdrav razum pa ne razmisljam mnogo o njoj. :nokti:
Korisnikov avatar
By gari
Ma da o starosti i smrti niko i ne misli dok je mlad jer misli da je to isuviše daleko /a neki misle da nikada neće ni ostareti ni umreti/. To je mladalački sindrom. Tek kad počne ono, ispade zub, oćelavi se, osedela kosa, nešto tamo mlitavo onda počinje razmišljanje. Uostalom razmišljanje o tome je čisto gubljenje vremena jer svake sekunde može neki tromb da dospe u mozak ili srce i...nema starosti.

:sleep: :alien: :ccn:
Korisnikov avatar
By Marvin
Imam strah od starosti. Baš pre par dana sam shvatio da je to to. Sreo sam previše izuzetno starih i nemoćnih ljudi u jednom danu. Ne samo sreo nego i komunicirao sa njima.

Samo da mi ne bude tako. Sve ostalo (čini mi se) mogu podneti.
Korisnikov avatar
By HARP
Moja sorta živi po 100 god. neki su i duže... tako da u zavisnosti od urbanizma civilizacije moj profil će izgledati tako. Jedino što se neće promeniti je to da ću uvek biti dete :D
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by hlaefdige
verovatno cu biti dobrodrzeca zivcana baba koja zivi sa dvadeset macaka i vozi motor
HEY!!

That is MY fantasy!!!

Doduse, sa Maybachom, ali sa malo zivaca i puuuno macaka :maca:
Korisnikov avatar
By Deksi
Jednostavno ne razmisljam o tome... :sigh: nekako je deprimirajuce :(
By Ulix
Sed, izboran. Bilo bi lepo da dotle sebi mogu da priustim neku garsonjeru, negde na Novom Beogradu (jer je ravno, ni u dvadeset prvoj ne mogu uzbrdice da svarim), ili u Zemunu. Mozda sam, mozda sa deckom. Svakako da ova druga varijanta zvuci bolje i svakako da sada mislim da ce biti tako, ali me skeptik u meni ipak opominje da se ne nadam previse. Okruzen knjigama, ne narocito poznat, ni bogat; jedan od onih ljudi iz komsiluka koji se nikome ne javljaju na hodniku i kojima smeta kad deca vriste u parku ispred zgrade.

No, kako god bude, jedno znam - bicu zadovoljan, jer sam svoj zivot ziveo onako kako sam hteo i kako sam najbolje mogao.
Korisnikov avatar
By coka
Tesko pitanje... Mozda kao neka dobrostojeca baba, na nekoj dobrotvornoj zurci za matore burzuje na nekom egzoticnom mestu... sva mi deca izsla na pravi put... :lol:
Korisnikov avatar
By Sky123
starost?hmm... bas bas iskreno? velika kuca na jezeru... sva u staklu... sa ogromnim balkonima i prelepim pejzazem.... gde cu ja sedeti pored mog significant other-a...
Korisnikov avatar
By Sunce
Starost - sa cikicom koga cu voleti najvise na svetu! Uz neku muziku i zagrljaje!:gitara:
Korisnikov avatar
By Sunce
U dvoristu gajimo biljke, razgovaramo satima, slusamo muziku, setamo...Jedemo keksice i cokoladice, krisom od doktora...Milujemo jedan drugom bore i smejemo se...
Korisnikov avatar
By marvuk
zamishljam shetnje pored dunava i dalje u prelepom novom sadu sa osobom koju sam voleo celog zsivota kao i ona mene i koja me i dalje poshtuje kao i ja nju, zezamo se i dalje, prichamo i povremeno odemo do nashe kucice na frushkoj gori u prirodi i tishini uz gomilu nekih kuca, maca, ptica...
Korisnikov avatar
By Hys.
pisem, cuvam unucice kad me ne mrzi, i podjebavam sa neznoscu muza i decku koji su se odavno urotili protiv mene i gundjaju kad nesto 'ocu:roll:
Korisnikov avatar
By Dirrty
ne smem da zamisljam plasim se :( :kosach:
Korisnikov avatar
By bigirl
Plaši me i sama pomisao da ću ostariti, a kamoli da se zamišljam... :uplasen:
By us3r_101
Hm...Pa nece se mnogo promeniti...I dalje cu sedeti ispred kompjutera, slusati muziku (ako mi sluh ne ode "od preglasnog rokenrola")... I taaako...samo sto cu biti malo pametnija i mnogo ruznija, lice ce da mi se otegne do zemlje (ne od starosti nego od pirsinga, phaha)

Eto...tako nekako... I mislim da cu biti mnogo nervozna starica koja ce mnooogo da :sleep:
...osim ako ne postanem neka vestica... :napitak:
Hehe!
Korisnikov avatar
By gari
Naravno, nemam šta mnogo da zamišljam-biću mladi starac prepun koke, okružen gomilom jebežljivih mladića koje ću plaćati na sat, kada mi dosade menjaću ih za pse koji nisu mnogo dosadni. Sa mnom će, naravno, biti i moja bakica /ženkica/ koja će zajedno sa mnom učestvovati u svim mojim aktivnostima. Baviću se pisanjem memoara koje neću objavljivati već ću dati da se sahrane sa mnom u piramidi od stakla gde će je naći za hiljadu godina i 3006. proglasiti za bestseler. He, he...

:jezik: :hug: :odbij:
By fazza
Negde izmedju chetiri daske. :P
Korisnikov avatar
By deželaš
autističan, nerazumljiv, poseniliću i pričati pa ruski – jer mi to i sad predviđaju za jedno dvajes godina. U nekoj vukojebini, druga osoba i ja (ako Jedno Drugog već nismo sahranili) sedimo u naslonjačama i razgovaramo: mislimo da razgovaramo. Ja čitam Proljeća Ivana Galeba, razmišljam o tome koliko je 21. vek potvrdio zamišljanja i samo u retkim trenucima lucidnosti vodim (konačno) destileriju za pravljenje žestokih malih pića, u ograničenim serijama. u svakom slučaju, «život poput biljke, deca kao knjige, knjige kao deca»...:patetika:
:neznam:
i da, opsesivno kopam po svojim fotkama iz '80tih. :D
Korisnikov avatar
By d` Winter
ispijati koktelcice na nekoj povucenoj mediteranskoj plazi pored nase kucice,uzivati u uvek novim zalascima sunca...zvuci violine u daljini razbijace opijajuci zvuk talasa,a mi cemo biti srecni sto jos uvek imamo jedno drugo i uzivati u tim poslednjim trenucima,od kojih je svaki jedna vecnost... :snob:
Korisnikov avatar
By deželaš
i dalje od teme:

kako zamišljate svoj seks u 80toj??

:sveca:
By us3r_101
Originally posted by deželaš
i dalje od teme:

kako zamišljate svoj seks u 80toj??

:sveca:
Seks u 80toj?! :shocked: :puzzle: Verovatno ce biti :smeh: Mada zvuci pomalo :uplasen: :uplasen: ahaha
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!