Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
@Sava_Savanovic

Cao, da li bi meni mogao da pogledas moj natal? Zanima me u kom pravcu treba da idem kada je u pitanju karijera. Sledece godine upisujem fax pa se dosta dvoumim, imam neke zelje doduse nisam siguran da imam talenta za to (npr. rezije ili fotografija) ...j moj natal,

Kada budes imao vreme/ ili kada stignem na red, molim te pogledaj!
Novi Sad
4. januar 1988.
11:45 (pre podne)
By Bombina
ja sam na redu i on ce posle tebe abc
obecao je na mene,poslat ce kasnije abc
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Sava_Savanovic
Ma moze svima, samo mi dajte malo vremena :) :hvala:
Savo, bez opterecenja, kada budes imao vremena, mozes li i meni izneti svoje vidjenje moje natalne karte????? Unapred ti mnoooogo hvala!!!! :) :wink2:

Inace, datum rodjenja je 11. mart 1983. u Kikindi, u 11, 45h pre podne!!!!
By Çâðê_DUP
:lol:
Korisnikov avatar
By Herald
U sledećoj tabeli ćete naći datume sa pozicijama kada i u kom znaku Sunce boravi

Znak Trajanje Pozicija
Ovan 19.04-13.05 29. Ovna-22 Bika
Bik 15.05-19.06 23 Bika-27 Bllizanaca
Blizanci 20.06-20.07 28 Blizanaca-27 Raka
Rak 21.07-09.08 28 Raka-16 Lava
Lav 10.08-15.09 17 Lava-22 Device
Devica 16.09-30.10 23 Device-6 Škorpije
Vaga 31.10-22.11 7 Škorpije-29 Škorpije
Škorpija 23.11-29.11 0 Strelca-6 Strelca
Zmijonoša 30.11-17.12 7 Strelca-25 Strelca
Strelac 18.12-18.01 26 Strelca-27 Jarca
Jarac 19.01-15.02 28 Jarca-26 Vodolije
Vodolija 16.02-11.03 27 Vodolije-20 Riba
Ribe 12.03-18.04 21 Riba-28 Ovna

www.astrorion.com/ophiuchus.htm
Korisnikov avatar
By Herald
Upravu ste da je zapadna astrologija prognozerska i da se

svodi na mogucnosti, ali Vedska astrologija ne daje mogucnosti.

Ona preizira nesto sto se ne moze izbeci i tu mogucnosti nema.
By Çâðê_DUP
Originally posted by smera
Vedska astrologija ne daje mogucnosti.

Ona preizira nesto sto se ne moze izbeci i tu mogucnosti nema.
I like that :mazi:
By Çâðê_DUP
Evo, kad nadjes vremena:

imam marsa i veneru u skorpionu, sta to znaci?
stelijum u petoj kuci, sta to znaci?
retrogradni jupiter u 12 polju

ovo su otprilike najinteresantniji detalji mog inace ubimebozedosadnog horoskopa .. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Jadnicak Sava.... Koliko posla....... Svaka cast unapred.... :cekam: :vezan: :zid:
Savo.... :hail:
Korisnikov avatar
By bigirl
What's your sign? Do you know?
Let me guess. You're Scorpio?
What's your rising? Where's your moon?
Scorpios are pretty cool. See I'm a Sag
So they say: I'm a butterfly, I like to play
I'm always aiming into the sky
I point my arrows extremely high

'Cos everyone has a sign
Whether supernatural or divine
Believe or not if you're so inclined
'Cos in this great big universe
We're the stars on earth

See the man over there, He's a Leo,
check his hair. Virgo eyes. Aries smile.
I like the Leo. Check his style.
When the night is good and clear
I hear a whisper in my ear
If you follow the Northern Star
You will always know just where you are

'Cos everyone has a sign
Believe or not, if you're so inclined
We're the stars on earth

We are stars doo doot, doo doot, doo yeah
We are stars doo doo doot, doo doot, doo yeah
We are stars. 'Cos in this great big universe. We're the stars on earth

So what's your sign ? Let me guess ? I dunno.
I do confess. What's your rising ? Where's your moon?
I dunno, but you're still cool

'Cos everyone has a sign
Believe or not if you're so inclined
We're the stars on earth

We are stars doo doot, doo doot, doo yeah
We are stars doo, doo doot, doo doot, doo yeah
We are stars. 'Cos in this great big universe
We're the stars on earth. Yeah
You believe me. You believe me
You believe me. You believe me
Yeah. dooh doot, doo. Doo doot doo
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
@Delete: Delete je Vodolija, podznak Lav. Dosta neobicna licnost mora se priznati, ona je osoba koja je usmerena ka novom, jos neotkrivenom I u mnogo cemu odudara od klasicnih sablona u koji bi trebaloda se uklopi neka devojka. Ona je tip osobe kojoj je uvek potrebno drustvo. Verujem da je upoznala dosta ljuci, medjutim za jako mali broj njih moze reci das u joj prijatelji. Impulsivna je, radi na osecaj, sto ce reci da je osoba pozeljna za prijatelja – uvek nadje nacin da kaze ono sto misli. Mozda se ponekad oseca otudjeno od sveta jer joj klasicne teme za razgovor mogu biti strasno dosadne. Ona ne voli da bude u sablonu, voli da isprobava nove stvari I od ove godine bi trebale da zapocnu velike promene u njenom zivotu u smislu d ace konacno pronaci sebe I poceti da se bavi onim sto zaista zeli. Ima odlicne predispozicije za bavljenje sportom, I to pretezno timskim. Zapravo bilo koji sport koji zahteva pretezno veste ruke I brzinu. Samo obrati paznju na donji deo ledja I cuvaj se preloma. I kad smo vec kod potencijalnih problema, obrati paznju na temperament. Tj pronadji nacin za adekvatno osobadjanje od stresa, narednih pet godina ce ti biti dosta stresne.
Ako studiras, ocekuj velike probleme sa studiranjem, mada to ce proci vec pocetkom sledece godine.
Sto se tice ljubavi, uf… komplikovano… Upravo zbog toga sto trazis osobu koja je mozda blesava koliko I ti jer ti svaka druga opcija izgleda krajnje monotono. Mozda prelako ulazis u veze da bi se posle nekog vremena zapitala sta ti je to kog djavola trebalo… Jbg, mozda nije pametno reci ovako nesto, ali uopste nisi osoba za duge veze. Zapravo nisi osoba za veze uopste. Mislim d amen e shvatis pogresno, za tebe je tip veza gde se neces cesto gledati sa partnerom, tj da vise budete razdvojene nego jedna pored druge. Jer previse vremena zajedno prerasta u monotoniju a to je ono sto kod tebe ubija svaki vid zelje, osim zelje da sto pre pobegnes iz toga.
Izbegavaj duzi boravak u inostranstvu, mogu ti praviti svakakve probleme. Mozda licis na nekog poznatog kriminalca, sta ja znam… Kraci putevi su neminovni, po svemu sudeci, posao ce ti biti takav da ce zahtevati da stalno putujes. A osim toga, na tako nekom putu ces I upoznati osobu koja ce ti postatni mnooogo vazna :) . Aj toliko…. Za sad :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
@m..: Ovan, podznak Skorpja, Mars u Strelcu… Krajnje zanimljiva kombinacija. Ko je rekao da su muskarci sa Marsa a zene sa Venere ocigledno nije upoznao tebe. Jer ti si m.. tipicna “Marsovka”. Izuzetno borbena, impulsivna, pa mozda I malo nepromisljena, ali uvek uspevas da se izvuces iz situacija u koje se sama uvalis. Ali jedna nezgodna stvar sa tipicnim Marsovcima jeste to sto cesto povredjuju glavu i/ili boluju od cestih glavobolja I visokih temperatura. Mozda te privlace agresivne stvari, agresivan sport ili druge stvari koje zahtevaju malo zustriji karakter. Iako podznak Skorpija zna da da cutljive ljude, tj ljude koji samo skeniraju sve pogledom, ti nisi cutljiva. Mozda bas naprotiv mozes biti mala pokretna enciklopedija tj da znas pomalo o svemu, ali da ni u jednoj od tih stvari nisi profesionalac. Zapocinjes mnogo stvari, ali ni u jednoj ne istrajes do kraja. Tvoja svrha zapravo I jeste da zapocinjes stvari, da budes inicijator. Znas biti prilicno tvrdoglava. Bilo da si u pravu ili ne, jer nekad mozes jednostavno terati inat drugima.
Ne spadas u kategoriju vernih osoba, bar sto se tice flerta, jednostavno moras da flertujes. Tj mislim da cak nije da moras, pre ce biti da to radis nesvesno. Pazi se ljubomornih ljudi, kad tad ce te neko gadno povrediti, I to mislim bas, bas GADNO. Mada ima dosta vremena dok ne dodje do toga, tad ces vec imati tu negde oko 43 godina. Sto ne znaci da I do tad neces biti povredjivana, to je samo kritican momenat u zivotu.
Za par godina ces se bas posvetiti poslu I karijeri I tad mogu reci mozes da ocekujes bas dobru zaradu. Neces biti sef sef, neces biti ni obican sluzbenik, tj imaces svog sefa al ices I ti biti sef drugima. Bices negde u sredini lanca. Inace sef ce ti biti neki prevarant, tako da obratis paznju na njegovo ponasanje I pazi da ti ne ispadnes kriva za sve, tj uvek sve radi “po knjizi”. E sad… sudeci po planetama rekao bih da ce to biti neki javni posao, mada ne iskljucujem mogucnost da mozda vec jesi javna licnost. A I saradnja sa inostranstvom je ok, ali zivot u inostranstvu – ne. A nije da neces imati zelje za tim. Neka sve ostane samo na kontaktu sa stranim zemljama, za tebe je ipak zivot u ovoj zemlji. I to bi ti mozda najvise odgovarao Novi Beograd, al dobro, to su vec sitnice…
Aj toliko za sad…
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Uzgred btw, za one koji zele da im protumacim nesto: Ne ostavljajte podatke na public, posaljite na u2u. To kazem cisto zbog vas.
Korisnikov avatar
By Delete
Savo, hvala, extra si!
:kiss:

Moram priznati da sam sve to ponegde naslucivala za sebe, ali da mi neko kaze tako direktno...ne zvuci tako lose, moglo je biti i gore :lol:
By Bombina
ON NIKAD MENE NIJE JAVIO
KAKO JE SRAM
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Horoskop Marije Šerifović:
Marija je Škorpija podznak Bik. Podznak Bik daje ljude koji su talentovani za muziku, što pojačava njena Venera u Jarcu. Venera je u konjunkciji sa Neptunom, te će njoj ležati balade, srceparajuće pesme, pesme koje mame suze i sl. Inače konjunkcija Venere i Neptuna takođe daje sposobnost pevaču da svoje emocije prenese pevanjem, što marija svakako ume. Venera i Neptun su na vrhu devete kuće koja predstavlja inostranstvo, ali je takođe i jedan od pokazatelja bavljenja javnim poslom. Njeno Sunce je u sedmoj kući, što takođe pokazuje usmerenost ka javnosti. Ono što je jako bitno, to je Marijin Mars u Jarcu, skoro pa na tački egzaltacije. Mars i Saturn su u recepciji, dok je Mars u široj konjunkciji sa MC-om. Marija je rođeni pobednik. Na kom takmičenju da nastupi (a da ima veze sa znakom Jarca) izaći će kao pobednik. Četvrta kuća počinje u Raku, biće izuzetno vezana za svoju porodicu, svoju zemlju i svoj grad, međutim kako je Mesec otišao u znak Lava, seli se u prestonicu, tj Beograd. Ima malo nesrećan raspored planeta, naime, samo Mesec se nalazi ispod horizonta, dok su sve ostale planete iznad. Planete iznad horizonta ukazuju na osobe koje su okrenute javnosti, koje se bave javnim poslom. U njenom slučaju, Marija bi želela da zadrži privatnost svog života a da se bavi javnim poslom. To je prosto nemoguće sa ovakvim položajem. Ima horoskop jako uspešne osobe, ali emotivno nezadovoljne, i uvek će imati nekih problema sa porodičnim životom.

Što se tiče nastupa na Evroviziji, za svako takmičenje gledamo Marsa, a kako je ovo muzičko takmičenje, gledamo i Veneru. Kako sam pomenuo, Marija ima obe ove planete na jakom položaju. U vreme proglašenja pobednika, Pluton je bio u konjunkciji sa Venerom i Neptunom što donosi veliku popularnost, kako je i u konjunkciji sa devetom kućom, to je popularnost i u inostranstvu.
Za vreme takmičenja, Mars je pravio kvadrat na Veneru, kako je kvadrat Marsov aspekt, ukazuje na učestvovanje na takmičenju, Venera u opoziciji sa Venerom je ojačala natalnu Veneru, i u vreme proglašenja pobednika, Mesec, koji je inicijator događaja dolazi u konjunkciju sa Marsom i zajedno prave kvaadrat na Veneru, ali i trigon na Mesec u četvrtoj kući - slava za njen rodni kraj, tj zemlju koju predstavlja. Međutim nije sve tako veselo, Zbog natalne konjunkcije Saturna i Sunca, kao i sadašnje kvadrature opozicije Saturna i Neptuna na natalno Sunce i Saturna, bilo je dosta otežavajućih okolnosti. Ali tog dana, tranzitno Sunce je bilo u opoziciji sa natalnim, i prosto je dalo Mariji da na tom takmičenju zablista. Kako su njoj najjači znakovi Jarca i Škorpije, to će najveći uspeh postići upravo u Beogradu (jer je Beograd JArac/Škorpija), ali veliki uspeh će postići i u inostranstvu. Naročito će biti popularna u hladnijim krajevima (zbog Jarca i Saturna). Kako je naglašen znak Jarca, njen nastup nije bio kičerast, već prilično ozbiljan i jednostavan. Pokazala je kako se treba izvoditi pesma.

Još jednom Mariji čestitam pobedu, i ovim putem joj se zahvaljujem na tome što je zaista vrhunski predstavila našu zemlju! SVAKA ČAST MARIJA!
Korisnikov avatar
By jakodrvo
Je l' moze neko da komentarise mars u raku u muskom horoskopu, pa jos u kvadratu sa plutonim,sto je jedini aspekt ovog jadnog marsa?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mars u Raku reaguje na emocije, često je depresivan, ne ume da se snađe kad je pod stresom, izbegava direktna suočavanja, uopšte daje jako slab muški princip. Takođe daje loše zdravlje, potencijal za dobijanje čira na želudcu, opekotine od vrele vode, posekotina lica... Moguće su i svađe u porodici, a osoba sa Marsom u Raku postaje agresivna tek kada se čačne nešto što je njoj jako drago. A i lenji su mnogo.
Što se tiče kvadrata Plutona, ja se ne bih opterećivao previše sa tim jer Uran, Neptun i Pluton deluju samo na jakim mestima i u određenim aspektima. Ali uz pretpostavku da jeste tako, taj kvadrat donosi auto-destruktivnost, gomila agresiju, pojačava fizički bol, narušava zdravlje, opasnosti od eksplozija, radijacije i sl. Daje poremećenu psihu, fetišizam, pražnjenje kroz nanošenje bola drugima, ili pak kada neko njemu nanosi bol. Ukoliko je osoba homoseksualac, imaće mnogo promašenih veza... Užasno je naglašena ljubomora i posesivnost.
Mada sve ovo je bitno samo ako je osoba znak/podznak Ovan ili Škorpija.
By жњ
jel moze neko da mi kaze koji su mehanizmi delovanja nebeskih tela na nas u momentu naseg rodjenja? :sesir:
By жњ
Originally posted by Sava_Savanovic
Ne.

:sigh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by жњ
jel moze neko da mi kaze koji su mehanizmi delovanja nebeskih tela na nas u momentu naseg rodjenja? :sesir:
Cenim da je something like mesec - plima/oseka... (No, every book o astrologiji mi je 7km udaljena od mene... pa ne mogu pogledati trenutno...)
Korisnikov avatar
By svejedno
Mesec - plima/oseka jeste enrergija, ali prevashodno energija gravitacije. Sto jeste velika energija.

@жњ

Ni ja ne mogu da dam /naucni - onaj koji bi tebe zadovoljio/ odgovor.

Uzmi da sam tu k'o anticki covek koji je (neosprivo) primetio cinjenicu da Sunce greje, ali ne zna na koji nacin to cini.

(Tipa - koji li je taj mehanizam koji salje tu svetlost & toplotu dOmene? Pojma nemam. 'Al da greje, greje.)
..

Lm, poenta ostaje u ENERGIJI.

Pa pogledaj energiju ove planete - Zemlje.

Tolika je da je IZ nje nikao ZIVOT, INTELIGENCIJA, ej.

I to zahvaljujuci Suncu.

(Bar tako kazu ;) )
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Sunce greje svakako, ali dozvolices da je to nije stvar VERE, osecas toplinu sunca na kozi (mada su drazi varljive ;)
Astrologija je bazirana na VEROVANJU da nebeska tela (tj njihovo kretanje, mehanizam etc) nekako deluje na nas u trenutku rodjenja.
A sunce greje li greje ;)
To nema veze sa verom, mi ZNAMO da sunce greje
(mada ja kao agnostik poricem da se ista moze znati ;)

Evo vam pa citajte:

ASTROLOGIJA-NAUKA ILI NE
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Mehanizam dejstva planeta iliti kako astrolozi sve to povezuju

:blenta:

Evo meni je zapala za oko Venera. Zasto se ona okrece u suprotnom smeru od ostalih planeta? Mi astronomi imamo svoje tumacenje na osnovu cinjenica ne nagadjamo vec posmatrajuci cinjenice prosudjujemo. Moguce je da gresimo. Ali to je samo mozda zbog nedostatka podataka koje ce se vremenom prikupiti. Kako astrolozi gledaju na tu planetu? I sta je sad sa tom 10 planetom?
Ne znam sta kazu astronomi, ali su u astroloskom smislu stvari prilicno jasne. Naime, Venera je u astrologiji izmedju ostalog poznata i kao planeta lenjosti, tromosti, gojaznosti i slicno. To je potpuno u skladu sa cinjenicom da je njena rotacija izuzetno spora (273 zemaljska dana = 1 Venerin dan). Sto se tice njenog retrogradnog dejstva, mislim da i za to postoji objasnjenje. Naime, u astro-psiholoskom smislu ona je antipod Marsa. U pitanju je musko-zenski princip. Dakle, kao plus i minus. I bas zato, da bi ta njena suprotnost u odnosu na Mars jos vise dosla do izrazaja, ona se krece retrogradno.

:sweet:
Korisnikov avatar
By svejedno
Dozvolicu. ;)

Nije ni astrologija stvar vere. U tome je stvar.

Dokaziva je.

Ja primetih da se natalne poklapaju sa osobinama ljudi.

Ma.. eto linka gore, tu pisah.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by deželaš
ajoj...

@sava> aj mi pliz reci šta bi ovo trebalo da znači: sve planete su mi na jednoj polovini kruga (u samo 180 stepeni kruga) .. ostatak je prazan... :sigh:
Ti si još i dobar! Meni su sve planete u IV-oj kući (dobro dobro, ne sve... jedna je u trećoj, i jedna u petoj :) )...
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by bigirl
Originally posted by жњ
Cenim da je something like mesec - plima/oseka... (No, every book o astrologiji mi je 7km udaljena od mene... pa ne mogu pogledati trenutno...)
ta objašnjenja sa gravitacijom ne rade :smilegrin:

pokazalo se da veći uticaj na dete ima pritisak ruke babice u trenutku rođenja, od, recimo, Venerine trenutne gravitacije :smilegrin:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!