Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Kako se zamišljate sa recimo 80 godina, kako zamišljate svoj život u tim godinama? :deda:
Unaprijed obavještavam svekoliko forumsko pučanstvo da opciju "neću toliko živjeti" smatram krajnje nezanimljivom i neduhovitom... :roll:
By superfly
sebe vidim kao prvog srpskog hju hefnera (vlasnik omraženog i često zabranjivanog časopisa gej milorad), okruženog mladićima- vitim borovima...... LOL
By Simor
Eh, ja nemam nameru da menjam stil života ni pod stare dana. Koja bora više, i to malo oštrija, i to je to.

"Živim zdravo, a hranim se lako"!

Danas: :sise: , sutra: :sise: , sa osamdeset godina: :sise:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne zamishljam sebe ni za 5 godina, a ne za 60... :)
Korisnikov avatar
By tramp
zivot mi neprestano uzima neocekivane obrte tako da ono sto sam bila zamislila (ja akademik okruzena mladim umovima koji dolaze na razgovore) mozda bude a mozda i ne bude ... planiram da radim dok ne umrem tako da cu verovatno sa 80 ako ih dozivim biti samo malo usporenija verzija sebe od danas, sa malo vise iskustva, malo vise bora, malo manje snage, malo manje planova a malo vise secanja ...
Korisnikov avatar
By Val
Slika<---That's me in 45 years.
Korisnikov avatar
By 2kune
Hm, očito mladeži promiču neke bitne biološke činjenice... Npr: klimakterij... :vatroslava:
Korisnikov avatar
By KiWi
Od kada sam počeo da razmišljam o svojoj novootkrivenoj smrtnosti, ne razmišljam o danima starosti.. nada se da ću ih doživeti u sreći, veselju i izobilju ...
By ^OveRtoneS HunteR
Imacu dugacku sedu kosu i bradu, imacu svoj tron i svu penziju cu da trosim na heroin i pucacu se u venu.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ali ja STVARNO necu doziveti te godine, molim da mi se progleda kroz prste i dozvoli da JA to napisem :alexis:

:D
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by cha1nedgunner
Imacu dugacku sedu kosu i bradu, imacu svoj tron i svu penziju cu da trosim na heroin i pucacu se u venu.
Ne pitam te štaš radit u 35-toj već štaš radit u 80-toj... :fuck:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by OneGirlArmy
Ali ja STVARNO necu doziveti te godine, molim da mi se progleda kroz prste i dozvoli da JA to napisem :alexis:

:D
Može, sad definitivno nečeš doživjeti te godine! :freddy:
Korisnikov avatar
By Dina
I meni je zivot isao skroz neocekivanim tokovima pa mogu zamisliti da ce tako biti i na dalje.... Mogu samo da kazem kako bih volela da bude... Volela bih da imam nekog dedicu pored sebe koji je bas moja ljubav, pa onda da imam cerku i da je njoj dobro, bilo bi lepo da imam i unuke (ali to naravno zavisi od nje). Volela bih da imam dovoljnu penziju i da najzad mogu da se bavim bas samo onim sto volim... I da jos budem u snazi i zdravlju pa da mogu i da putujem sa dedom sa pocetka. Takodje da se cesto vidjam sa Seamanom i Totom pa da se secamo nekadasnjih vremena na GS i kafica... Naravno i da mi ostali prijatelji budu zivi i da se druzimo... Eto tako otprilike - ako se pola ostvari dobro ce biti :wink:

:gatara: :deda:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ah, ah.....:grizenokte:
Dobro, dobro.... :cheer: ....evo.......
Ja cu biti usamljenik, daleko od ociju javnosti, zivecu okruzena zivotinjama i prirodom.......citacu knjige a najverovatnije i pisati. Imacu dugu kosu, vitak stas....puno bora :D
Korisnikov avatar
By gari
Biću na ostrvu Dr Moroa i izigravaću majmuna /genetski modifikovanog/ za dolare a ne besplatno kao ovde u zemlji Ser-biii...

:zacepi: :zid: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Budit ču se svakog jutra sa erekcijom... u kičmi.
Korisnikov avatar
By Adenim
<<<<<<<<-------------------------ovako
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by 2kune
Hm, očito mladeži promiču neke bitne biološke činjenice... Npr: klimakterij... :vatroslava:
pa valjda ce me proci do osamdesete???
Korisnikov avatar
By gari
Jel beše dokazaše da postoji i muški klimakterij? Jel to ono kad matorci polude za piletjinom? Pa spljiskaju sve što su štedeli pedeset godina na nekog mladca za mesec dana /voznja aviončićima, mobilni telefončići, šampanjac i jagode, Budva.../? Nadam se da će me ta fazza mimoići?

:brada: :lukavi: :D
By Çâðê_DUP
verovatno cu biti nesto kao pokojni lovac na krokodile i napisacu brdo avanturistickih prichica i stvaracu svetove, putovacu gustim, tamnim maglinama medjuzvezdanog prostora, zakacicu se za roj meteora i sprzicu se pri ulasku u atmosferu Majke Zemlje, ali sigurno necu plesti i heklati :hekla:
Korisnikov avatar
By gari
Oćeš, oćeš, sve bakice su kad su bile mlade mislile kao i ti. Nisi ni prva ni poslednja koja se zaletala u svemir a završila sa klupčetom u krilu.

:lol: :misli: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by tramp
Originally posted by 2kune
pa valjda ce me proci do osamdesete???
:smeh: :smeh: :smeh: :love: :kiss:
By Swanheart
hmm...koja starost...ko zna sta ce biti sa mnom u narednih 10 godina...:nokti:
By just!N
Ne razmisljam o tome...jos sam mlad :beba: :D A najdalje sto i idem je...za 20, 30 nekih godina... :love:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Stan u centru grada,sa velikom bibliotekom knjiga. Ja pushim na lulu, nosim pufnate kashmirske dzempere, duge shalove koji ce se vuci po podu u neonskim bojama, startke i perje u kosi. Odlazim na zurke i redovno se radim magichnim pechurkama i pejotlom. Lichni maser, kuvar, par robova....
I par machora, naravno i dve doge kao moji zashtitnici, svi muzjaci.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ako dozivim te godine, bicu svakako bogat, i smatram da covek sebi tada moze da dopusti da radi droge dok ne umre, da ne oseca sve te bolove.

Dakle, zamisljam sebe kao heroinskog narkomana od 60e do smrti.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vecini vas drzhim vituelne pomene, Tasose, parastose i te stvari . :P
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kal zakath
Budit ču se svakog jutra sa erekcijom... u kičmi.

:smeh: :smeh: :smeh:

Korisnikov avatar
By Val
Nego, koliko nas ce sa 80 da ostane na ovom forumu? :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!