Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Imala sam divnu vezu sa jednom devojkom godinu dana. Kad kazem vezu, mislim na onu varijantu : ne opterecujemo se vezom, ne vidimo se nekad i po nekoliko dana, ali kada se vidimo, onda uzivamo u svakom zajednickom trenutku maksimalno.
Nasu vezu su krasile sitnice kao sto su razmena sitnih poklona za rodjendane i Novu godinu, cestitke povodom Osmog marta i sl.
Nije nam smetalo to sto nismo istog obrazovnog nivoa, ja sam zavrsila fakultet i radim kao bibliotekarka, a ona radi kao konobarica.Da ste samo videle kako me je, sirom rasirenih ociju, pazljivo slusala dok sam joj prepricavala neke klasicne romane, kao sto je "Ana Karenjina". Videlo se da uziva zato sto joj bas ja pripovedam. Upoznala sam je sa mojim roditeljima ( naravno, kao drugaricu ) , a i ona je mene vodila na slavu kod njenih koji zive u jednom zaseoku u srcu Sumadije. ( Nisam vam rekla, ona nije Beogradjanka, nego se uselila u nas grad pre 2 i po godine ). Svidjala mi se ta njena naivnost i nepokvarenost. Nije perfidna i prefrigana kao vecina Beogradjanki koje sam upoznala. Ponekad sam umela da je zezam da je ona moja mala pastirica, a ona bi se smejala.
I u cemu je onda problem, pitate se sigurno.
Pa, ni sama nisam znala, do pre neki dan. Unazad mesec dana mi se nije javljala na telefon, nije odgovarala na sms poruke, kada bih otisla na Novi Beograd do njenog stana, nije mi otvarala vrata ( mada sam jasno cula da se sunja s druge strane i viri kroz spijunku ).
Kako nisam sklona skandalima i ispadima, a uz to sam i lepo vaspitana, nisam se derala pred njenom zgradom i dozivala njeno ime.
Ali sam zato pocela da venem. Nestao mi je apetit, zaspati sam mogla samo uz pomoc bensedina i ko zna dokle bih stigla u toj agoniji, da moju milu sasvim slucajno nisam srela na ulici. Stala sam pred nju i zahtevala da mi objasni zasto me izbegava. Rekla mi je na to: " Jos pitas zasto te izbegavam ?!?! Odakle ti hrabrosti ?!?!?! " Bila sam zabezeknuta, a onda mi je ona objasnila da sam pre mesec dana u jednom disko - klubu sa drustvom prosla pored nje, kao pored turskog groblja.
Odmah sam se setila koje je to vece moglo da bude. To je bilo onda kada je moj brat od tetke dobio sina, pa smo svi porodicno isli u disko da to proslavimo. Bila sam trestena pijana, pa te veceri ne bih videla ni belu macku pred ocima.
Sve ovo sam pokusala da objasnim mojoj miloj i ona je, posle kraceg premisljanja, prihvatila moje objasnjenje, otisle smo na pivo i ja sam mislila da ce sve biti kao i pre. Medjutim, ona mi se ponovo ne javlja.
Ne mogu da verujem da je to zbog onog banalnog dogadjaja iz disko kluba. Ako jeste, onda zaista verujem da u zivotu postoje OPASNE SITNICE. Ako moja mila ovo procita, neka mi se javi sa pravim objasnjenjem. Da li su u pitanju OPASNE SITNICE, ili je prosto nasla sebi drugu devojku.
:placko:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem, dragi, nije bitno koji nick uzmes, ti ostajes isti...

sekund.. bjese, bile ste zajedno godinu dana? bogme, srce, vi ste za to vrijeme bas izmijenjale cestitki i sitnih poklona za te silne rodjendane, praznike i slicne hepeninge...

ti si jedna stidljiva Beogradjanka... a kazes da si upoznala gomilu prefiganih cura.. ccc, onda si da tom "pastiricom" bas imala srece... da mi je jedna takva, odmah bih postao str8, napravio joj gomilu lijepe djece, sa sijenom u kosi i morem u ocima...

da ne pricamo o tripu sa obrazovanjem, postenjem i iskrenoscu, svojstvenom svim tvojim nalozima...

a tek trip sa "srcem Sumadije" :smeh: :smeh: :smeh: znaci, pao sam od smijeha!!!

srce, kad pozelis da stvoris neku Milushu, Stanushu, Granu, ili Ljeposavu(mada ni Djekna ne bi lose "sjela"!) javi mi se na u2u, da ti sibnem par korisnih informacija o Crnoj Gori.. do tad... virtuelne Srbijancice iz gradova i sela su odavno pase...
Korisnikov avatar
By *deni*
Jebi ga, Jelisaveta,sta da ti kazem osim da se nadam da ce tvoja ribica procitati ovo i da cete se medjusobno konacno razjasniti. Najgore je kada u ljubavi stvari ostanu nedorecene, jer tada ostane i zle krvi.
Sve najbolje !

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By ns.happy
bas bez veze... sto neko rece... cutanje najvise boli... ne daj se jeco! svi smo uz tebe!:venchanje:
Korisnikov avatar
By Zibro
nacin na koji si opisala vasu vezu vec govori da tu nesto debelo nije u redu , potenciranje na cinjenicama tipa
nismo istog intelektualnog nivoa ,
ona je moja pastirica , ona je konobarica , nije iz Bg i sl ...
to su podaci koji za nas nisu bitni ja npr nikada ne bi dozvolio da mene neko gleda tim ocima niti bi pozeleo da budem sa nekim o kome bi imao takvo misljenje . Veza treba da pociva na jednakosti i ravnopravnosti ,
Po meni
onog trenutka kada si sebe postavila iznad nje i pomislila da eto jedno seosko neobrazovano celjade u sustini ima puno srece sto je sa jednom fakultetski obrazovanom cool ribom iz Bg zapecatila si vasu pricu
By Simor
Mila moja, tako ti je to kada se sa pastiricama upuštaš u vezu....
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Zibro
nacin na koji si opisala vasu vezu vec govori da tu nesto debelo nije u redu , potenciranje na cinjenicama tipa
to su podaci koji za nas nisu bitni ja npr nikada ne bi dozvolio da mene neko gleda tim ocima niti bi pozeleo da budem sa nekim o kome bi imao takvo misljenje . Veza treba da pociva na jednakosti i ravnopravnosti ,
Po meni
onog trenutka kada si sebe postavila iznad nje i pomislila da eto jedno seosko neobrazovano celjade u sustini ima puno srece sto je sa jednom fakultetski obrazovanom cool ribom iz Bg zapecatila si vasu pricu
Ne ne i ne. uopste se nisam na taj nacin odnosila prema njoj, mame mi.Bar ne sa takvom konotacijom.
JA sam mislila da, ako se opusteno govori o tim kulturoloski-obrazovnim razlikama medju nama, da je to ustvari najbolji nacin da se one negiraju i da im se oduzme znacaj, ako znate na sta mislim.
Bas smo imale opusten i lep odnos, bez i jednog problema. Zato sam ostala sokirana ovim naglim zaokretom. Evo, bas sam malo pre ponovo pokusala da dobijem na telefon moju milu i ona se javila, a u pozadini se cuo neki zenski kikot. Rekla mi je preko phona da je sve u redu i da ne zna zbog cega pravim toliku frku oko svega. Kada sam je pitala kakvi su to zenski glasovi i smeh koji se cuju, rekla mi je da su joj dosle komsinice na kafu. Sve sam cekala da me pozove, da se pridruzim drustvu, ali je poziv izostao.
Hocu da svisnem od ljubomore. Sta da radim? Na ivici sam da ucinim nesto nerazumno i glupo.
Korisnikov avatar
By Zibro
ok , naravno da iz ovih nekoliko redova ne moze da se stekne prava slika , ja samo kumentarisem ono sto procitam , zivot je nesto drugo ......

sto se ovog zadnjeg kumentara tice moj savet je :
ostavi devojku malo na miru isku;liraj i pusti da prodje par dana
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Joj, to mi svi kazu.
Ali ne znam da li cu moci.
Telo me boli za njom.
By Çâðê_DUP
Ako te telo boli, opasno je. Moras da nastavis da je progonis. Nemoj je ostavljati na miru. Pevaj joj pesme Lepe Lukic ispod prozora. Ja bih na to pala, mame mi. Ponudi se i da joj ocistis kucu, snimi na kasetu sopstveni kikot i miksuj ga sa Lepom. pali garant! :kokice:
By srbija
ko ce bwe owo da cita???? :zacepi:
By srbija
Originally posted by Jelisaveta
Joj, to mi svi kazu.
Ali ne znam da li cu moci.
Telo me boli za njom.
ili par godina....a posle .......kome je jos stalo do nje...... :napitak:
Korisnikov avatar
By coka
idin do nje i kampuj ispred vrata dok ti ne otvori. pokazi na sta si sve spremna da bi ti se vratila :setnja:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by coka
idin do nje i kampuj ispred vrata dok ti ne otvori. pokazi na sta si sve spremna da bi ti se vratila :setnja:
Ja nekako ne bih da se namecem, mada mi je u svom tom mom ocaju, i ta ideja pala na pamet.
No, vec sam stupila u kontakt sa jednom finom i kulturnom ribicom sa neta, sutra cemo otici i na pice, jer zivot ide dalje i nema smisla da silim radnju.
Ako nece vise sa mnom da se vidja i ako nece da mi objasni zasto, ja to moram prihvatiti i nastaviti da zivim zivot dalje.
Nisam neka balavica, pa da me do kraja savladaju emocije.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ti si prva romkinja koja je zavrsila fax za koju sam cuo.:bye:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by QueerQue
Ako te telo boli, opasno je. Moras da nastavis da je progonis. Nemoj je ostavljati na miru. Pevaj joj pesme Lepe Lukic ispod prozora. Ja bih na to pala, mame mi. Ponudi se i da joj ocistis kucu, snimi na kasetu sopstveni kikot i miksuj ga sa Lepom. pali garant! :kokice:
Draga moja lepotice, kada bi to sve bilo tako lako, kao sto ti kazes, ja bih bila srecana kao Merlin Monro kada su joj Kenedijevi uboli smrtonosnu injekciju u cmar one daleke 1962. godine.
:no:
Korisnikov avatar
By Val
Po meni
Ne ne i ne. uopste se nisam na taj nacin odnosila prema njoj, mame mi.Bar ne sa takvom konotacijom.
JA sam mislila da, ako se opusteno govori o tim kulturoloski-obrazovnim razlikama medju nama, da je to ustvari najbolji nacin da se one negiraju i da im se oduzme znacaj, ako znate na sta mislim.
Bas smo imale opusten i lep odnos, bez i jednog problema. Zato sam ostala sokirana ovim naglim zaokretom. Evo, bas sam malo pre ponovo pokusala da dobijem na telefon moju milu i ona se javila, a u pozadini se cuo neki zenski kikot. Rekla mi je preko phona da je sve u redu i da ne zna zbog cega pravim toliku frku oko svega. Kada sam je pitala kakvi su to zenski glasovi i smeh koji se cuju, rekla mi je da su joj dosle komsinice na kafu. Sve sam cekala da me pozove, da se pridruzim drustvu, ali je poziv izostao.
Hocu da svisnem od ljubomore. Sta da radim? Na ivici sam da ucinim nesto nerazumno i glupo.

Opet razmishljash o samoubistvu? :shok:
@Bananica...ovo ce izgleda biti kratkotrajno prijateljstvo sa nacitanom i obrazovanom nam novopecenom drugaricom. :placko:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa mora se naci neki patetican kraj njenog bivstvovanja :drama: pre nego se Daca vrati..........:lukavi:
Korisnikov avatar
By Val
A, ne ne ne...ovo nema veze sa Dacom. ;)
By Bombina
jooj zao mi je draga Jelisaveta ,sve je izgubljena nada,daj joj vremena ,idi dalje ne ocekuj nju previse,izaci sama vani,pozovi drugaricu koju ti poznanjes,idite uz kafic,opusti se,nerazmisljaj o njoj...bolet ces glava
Mislim da nije vredna zeljna ljubavi
I meni je desilo,bolela glava necu vise mislit o njoj,mene kazu,idi dalje ,nemoj nervirati,nije vredna za to..
Korisnikov avatar
By Egon

Kako nisam sklona skandalima i ispadima, a uz to sam i lepo vaspitana, nisam se derala pred njenom zgradom i dozivala njeno ime.
meni samo nije jasna chinjenica da se jedna obrazovana
bibliotekarka nije derala ispred zgrade

... al cool ....

u sv. sluchaju ... mislim da je po sredi to shto
si mozda malo preterala sa tim:
"pastirice"
"chobanice"
"dodji mala i za pojas zadeni" forama

etc ...

mislim ... ne shvatajte me pogreshno

ja bih bio nikad srecjniji da me neko naziva "chobanicom"

al nema .... :(
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by ns.happy
ti si prva romkinja koja je zavrsila fax za koju sam cuo. :bye:
ja sam chuo, znam ih par ...

ali Jelisaveta je prva gay romkinja sa faxom .... :bye: ... respect!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
svasta ce se na ovom forumu saznati...

iako sam mislio da me nista nece iznenaditi, saznanje o pravom identitetu drage nam"obrazovane romkinje iz ugledne beogradske porodice" me je, blago receno, shokiralo...
jos kad bih smio naglas da kazem...
Korisnikov avatar
By mmiki
Ma Jelisaveta sila si. Postavila si i svoje ime, i svoju sliku, i svoje poreklo na videlo. Ne slusaj zlurade komentare, imas veca muda od 95% ljudi ovde, pa i od mene. Jedno URA za Jelisavetu.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by mmiki
Ma Jelisaveta sila si. Postavila si i svoje ime, i svoju sliku, i svoje poreklo na videlo.

šta bi tek bilo da nije
Ja sam dosta stidljiva devojka, pa pokusavam da probijem u sebi blokadu.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by CokoladnaBananica
svasta ce se na ovom forumu saznati...

iako sam mislio da me nista nece iznenaditi, saznanje o pravom identitetu drage nam"obrazovane romkinje iz ugledne beogradske porodice" me je, blago receno, shokiralo...
jos kad bih smio naglas da kazem...
:smeh: Nemoj da kazesh. Ovako je zanimljivije. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!