Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Nazalost jesam!
Ali, tog puta je ona naisla na pravu osobu koja ce joj uzvratiti istom merom. Nekada mi bude zao sto sam bila okrutna, ali samo sam vracala istom merom.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam... ali znam da su pojedini primerci itekako primeceni.
Priznajem, i ja sam imala trip da podjebavam moju bivsu iz neke sujete ili besa, ili ogorcenosti, ili ljubomore, ili nezadovoljstva sobom. A to je bolesno. Nastrano, I dare say.
Korisnikov avatar
By m..
Jesam, ali ne u mom slucaju, bila sam svedok tako necega kod nekih mojih prijatelja. Cak sam jednom i ja povukla na tu stranu, zarobljena u losoj vezi koja nije vodila nigde, a iz koje jedno vreme nisam imala snage da izadjem, i uzasno mi je zao sto sam se tako ponasala, nisam to radila niti svesno niti namerno, ali jebiga...
Korisnikov avatar
By m..
U svakom slucaju, par puta sam bila necija igracka, sad sa distance shvatam da te zene nisu htele nista ozbiljno samnom, medjutim to nisam videla kad je trebalo, niti su na bilo koji nacin to pokazivale, niti su rekle na vreme, sve mi je izgledalo kao idila, i nisam slusala svoj stomak...
Mislim da mi se u neku ruku to i sada desava, i desavace se jos, valjda prosto imam potrebu da svet gledam kroz ruzicaste naocare i lazem sebe. Ono, sve iako me prati losa karma, u neku ruku sam zasluzila, medjutim mene je povredilo znatno vise ljudi nego sto sam ja povredila, ta govna dodju s kamatom.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kao i m.., i meni se dogodilo da sam bio "zarobljen" u vezi koja ne ide nikuda, pa sam postao ekstremno destruktivan. tripovi gde guraš partnera do granica izdržljivosti. na kraju mi je i to postalo dosadno, pa sam ja (!) raskinuo vezu. no, to je bilo pre mnogo godina, kad sam još bio maji... :maji:

u svakom slučaju, iz sadašnje perspektive shvatam koliko je to bolesna percepcija stvarnosti. potreba da se uništavanjem drugog potvrđuje vlastita vrednost.
Korisnikov avatar
By m..
Pa i ja sam raskinula ovo svoje, mislim da ne ispadne da sam ja radila bog zna sta, devojka je bila uzasno nesigurna, posesivna i neodlucna, a ja naprosto nisam uradila nista da joj bude bolje. Mislim ono nije mi ni na kraj pameti palo da je razuveravam kad je istripovala da brdo nekih riba u klubu gleda u mene (mislim wtf, ko gleda u mene uopste?) i slicno, nemam ja nerava za to...
Korisnikov avatar
By Adam*
Sto kaze moja BAKA:"Nemoj da seres u tanjir iz kog si jeo"!!!!
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Do sada ne... i bilo bi lepo i da ne naletim...al takav je zivot, verujem da cu imati prilike i za to! :/
Korisnikov avatar
By Dina
Kad god pogledam u ogledalo :ogledalce: Salim se, ali u svakoj sali... :D I ja sam bila u vezi gde sam na kraju mislila da li moze da bude destruktivnije (sa obe strane)? U stvari svakako da moze, ali sam videla gde je meni granica, nije lose znati... Ne bih volela da se ponovi, ali nikako ne bih volela ni nesto slatkasto... Po meni su negativna i pozitivna osecanja bliska, preplicu se, kada su samo slatka onda je to blisko ravnodusnosti.

A kod drugih ljudi - vidjala sam i vidjam ili cujem svasta, sto ja ne bih trpela ni u snu...
Korisnikov avatar
By Kittrie
vel, u tim 'ozbiljnijim' veza, poSSle mene ti ljudovi su bili prilicno ispijeni , unisteni i tako to... ono , fora sto ih vise volim, imam SVAKOJAKIJE ispade na njihova 'neodgovarajuca' (meni, i po meNI) ponasanja:lol:
jel se racuna to?? :cowboy:

ali inace se mucjo trudim, i miSSim da sam ok (missim svi moramo imati neke bubice, zar ne?? :lood: )

p.s. valjda sam nesto malo poRAsla..mada, bRRAte, to su pogresni ljudi, iako sTOji da ja volim da se hranim tudjom energijom...ali sam inace FINA :angel:
By Bombina
pa recimo izgovori o raskidu
-nisi ti u pitanju,ja sam ...Moguce je da se veza previse brzo razvija ili se vidate previse cesto.
-u pitanju si ti.. duboko u sebi zeli da ostanete prijatelji/prijateljice
By SUNNY B
Originally posted by Adam*
:smeh:

volim ove narodne umotvorine u duhu cistog srpskog jezika. :up: za bakutu...

inace, fala bogu i presvetoj mariji te nisam naletala bas sakom i kapom na takve. jedna me jeste urnisala (frizerka mi je nakon toga nasla i sede u kosi), ali nije da je htela, nego tako ispalo, sta ces, jedva se izvukoh, ali hvala joj za sve lepo sto mi je pruzila i na neki nacin i dalje mi pruza....a jedna je 'tela dusu da mi uzme nego sam se 'vako prepametna na vreme sklonila te moze samo da kevce iz coska...
By Çâðê_DUP
To su iskompleksirani likovi i jako slabe osobe. hrane se tudjom "patnjom" da bi skrenule paznju sa svoje sopstvene ... mene one (te osobe) podsecaju na sida-osvetnike.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by amnesia
ljude koji imaju potrebu da povredjuju, ponizavaju ili unistavaju osobe sa kojima su u vezi?
Mene maler tera,na svakih 3 meseca nalecem na takve osobe..zlootvori:federi:
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Adam*
:smeh:

volim ove narodne umotvorine u duhu cistog srpskog jezika. :up: za bakutu...

Hvala................eeeeee kada bi sve devojke slusale svoje BAKE.......verujete mi ....bile bi .ako nista drugo.....MUDRIJE!!!!I ja sam slusao svog dedu i verujte mi PUNO sam naucio o zenama od njega........pa jebiga....kilometraza je bitna...............a on je obrnuo brojcanik!!!!!!I Umro.......bog da mu dusu prosti!!!!

P.S. bee smarth!!!
Korisnikov avatar
By Val
ljude koji imaju potrebu da povredjuju, ponizavaju ili unistavaju osobe sa kojima su u vezi?

Na svu moju srecu, ali i njhovu...NISAM. :hail:
By Paris
Za vezu je potrebno dvoje. Ako jedna strana voli da povredjuje, druga strana u tome mora svesno ili nesvesno da uziva, u protivnom nema veze. Hocu reci da ne treba sazaljevati "zrtvu". To je njen izbor. Mozda je njoj lepo, koliko sick i neshvatljivo to bilo drugima. :federi:
By just!N
Jesam...uglavnom su to bili prijatelji koji su to radili osobama sa kojima su bili u vezi...a bilo je i onih koji su to trpeli. U oba slucaja zao mi bude obe osobe...prve zato sto ocigledno ima nekih licnih problema i druge sto je naletela na tu osobu i kao sto se desava zaljubila se... :povez:
By Ulix
Ne.
Mislim da se neko takav nikada ne bi usudio da bude u vezi sa mnom, jer kod mene to ne bi proslo, sto se vidi nakon dvadeset sekundi razgovora.
Korisnikov avatar
By Val
Kol'ko reci izgovorish za dvadeset sekundi?

:P
By Ulix
Ne bi poverovala.
Korisnikov avatar
By Val
Poverovacu valjda uskoro. :lol: Ovako mislim da nema shanse da neko skonta ko si i kakav si za samo 20 sekundi. :D
By Ulix
Ne moze da skonta kakav sam, to stoji. Ali moze da skonta da jedno ne trpim: budale. :egzorcist: :zmija:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne.
Na njihovu srecu:djavo:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Jesam, bila je kao krava koja da 20 litara mleka onda shutne kofu i prospe. Ne pada mi na pamet da razmishljam zashto je takva bila ali se chesto pitam zashto sam joj dozvolila da bude takva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!