Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Pre godinu dana PauLi je postavio temu: "Kako pomoci geju da postane otac?" U strategiji je pomenuo 5 plana, od stvaranje deteta sa lezbejkom, do usvajanja...
Ja sam tada postavio ODVRATNU poruku (bas se stidim):
"HEJ, PA OVAJ JE FORUM TOTALNO PROLUPAO I OMATORIO!!!!!!!!!!!!
PA OVDE SE PRICA O BRAKOVIMA (RAZLICITOSPOLNIM) I DECI, STO JE ISTO DEGUTANTNO KAO KAD NEKO PRICA O DARK ROOMovima I O TUCANJU PO ZELEZNICKIM STANICAMA... MISLIM, DEO FORUMA (KAZEM; DEO!) TRESE ILI RANI PUBERTET ILI KLIMAKTERIJUM I KRIZA SREDNJEG DOBA!
I, PAUL LI, OTKUD JE ZA DOBIJANJE DECE
Pravi razlog je vi�ak emocija, energije i ljubavi, koju �elite nekome da poklonite.
ZBOG TOG VISKA EMOCIJA OD RODITELJA DECA NAJVISE PROPATE. AKO NEKO IMA VISKA EMOCIJA, NEK SE OBRATI VALJANOM PSIHIJATRU!"

Onda, ovih dana mi jedan gej kaze da je njegova zivotna zelja da postane mama. Ne samo sto je zelja, vec se nada da ce jednog dana to biti moguce... Dakle, mali svaki dan provede neko vreme mastajuci o tome. Prvo mi je bilo malo cudno, nikad nisam sreo nekoga ko zeli tako nesto...
Znam da je priglupo da pitam, ali ipak... Dakle, da li ce, mozda jednog dana biti moguce da gej postane - mama?
Korisnikov avatar
By jukie
Kao što lepo kaže moja mama: Bog im dao - vrag im ne da.
Te izreke se uvek setim kad pomislim na gejeve koji ŽELE decu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Teorijski je moguca varijanta vanmaterichnog zacheca i kod tipova, e sada svakako da treba donatorka jajne celije, oplodnja iste na veshtachki nachin i guranja u zid shupljine stomaka...ili gde vec.
Iskreno nemogu da razumem takvu zelju, jer se ja bojim dece, osecam se nesigurno i ugrozeno u blizini male dece, ako se sluchajno desi da jedan OD ljubavi of my life zeli dete..nema nikakvih problema, ali chim se ta beba usvoji odmah u unternat ne zelim ochima da je vidim dok se ne zaposli, nadje poshtenog momka... znachi do njegove 20-25godine..onda moze da nam dolazi u posetu jednom godishnje.
Korisnikov avatar
By Zoe
@Morgane: Znam kako se osecas.....sva deca se osecaju ugrozeno od druge dece, tako to ide......... Ali kad dodje vreme :venchanje: bices spreman.......a do tad ne treba ni da mislis o tome previse. Take it easy :D

Ala sereeem...............:zacepi:
Korisnikov avatar
By Zibro
ovo me podsetilo na vic o tipu koji dolazi kod doktora zaleci se na jutarnju mucninu i pita dali mozda nije u drugom stanju ,
doktor mu odgovara :
ali gospodine to je nemoguce znate vi nemate matericu ,
a ovaj ce :
toga se i plasim , sumnjam da je mozda vanmatericna trudnoca ...
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Zibro
ovo me podsetilo na vic o tipu koji dolazi kod doktora zaleci se na jutarnju mucninu i pita dali mozda nije u drugom stanju ,
doktor mu odgovara :
ali gospodine to je nemoguce znate vi nemate matericu ,
a ovaj ce :
toga se i plasim , sumnjam da je mozda vanmatericna trudnoca ...
Dobar ti je vic, dobar...
Korisnikov avatar
By tramp
ja bih da budem tata ... hm da se udruzim sa nekim ko bi da bude mama?
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by tramp
ja bih da budem tata ... hm da se udruzim sa nekim ko bi da bude mama?
javljam se! hocu da budem mama i siguran sam da cu za desetak godina imati barem dvoje dece:zastava:
Korisnikov avatar
By Andre87
Mislim da je moguce...vazno je da dete prima ljubav sa obe strane...nisam za podelu da jedan zaradjuje drugi obavlja kucne poslove....verovatno bi padale kritike od okoline...ali sta te ne ubije ojaca te ..bolje potpuna gay zajednica nego rasturena,nasilna str8 porodica
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!