Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
:mljac:

Ovu simpaticnu poslasticu mi je preporucila drugarica koja samo to jede od slatkisa, jer nema masti ( a to sto ima secera, skroba, vestackih aroma je zanemarila, a meni je bilo mrsko da pojasnjavam procese pretvaranja ugljenih hidrata u masti, pa smo ipak uzivale u istom i pijuckale kaficu)
Slika

Uf... sto volem bosanchice.... :blush:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Obozavam ratluk, naravno s kafom.
Frendica i ja smo palili iz ns-a u sremsku kamenicu jer je tamo postojala kafana koja je sluzila tursku kafu s ratlukom. A ujedno da obidjemo doce u kamenichkoj bolnici :sunce:
Korisnikov avatar
By Rei
Shto kazhe Grejs iz Vil i Grejs Isn't it great that sugar contains no fat?! sipajuci desetak kashikica shecera u kafu. :)

Elem ratluk meni nekad prija a nekad ne, a kafu ne pijem. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne volim.
Ja sam nabasao na neku kavanu kraj puta (u Srbiji) gde dobijesh kafu, ?ašu kisele i ratluk. Za 20 din. :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa sad ti vidi koliko nas za to DERU u NS i BG ;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma vidim ja to svaki put kada mrdnem nedge.
Po nekim vojvodjanskim seocima u slatkim malim pekaricama dele krofne sa džemom i šlagom ako kupiš bilo šta.
Ej, dele!!! :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Ratluci su OK ako su sveži, do?im kad sam bio mali u selima je bio obi?aj da se kada se ide u goste deci donosi ?okolada, radno sposobnoj populaciji kafa a starcima ratluk... e pa starci su reciklirali ta pakovanja ratluka (tj razmenjivali jedno isto pakovanje x puta), pa sam se prevario i pokušao da pojedem jedno, koje je imalo konzistenciju plastike...
:cekam:
btw u Lavu, veštici i ormaru je veštica rekla onom klincu da ?e mu dati da jede sve što poželi i on je tražio ratluk. Pošto je znala magiju, stvorila je fensi pakovanje (fino izrezbarenu kutijicu) sa nekoliko kockica ratluka... to mi je bilo wow
Korisnikov avatar
By taurus
Moja baba pre kafe mulja ratluk .
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by taurus
Moja baba pre kafe mulja ratluk .
a jesi li ti na babu?
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja ga ne volim, ali mi je hit bilo kad su baba i deda mom ortaku ovde u Austriju poslali busom jedno pakovanje,
a na pakovanju ladno panorama Menhetna :lol: a ispod pise lepo: Ratluk sa orasima.
Jos cuvam to pakovanje :D
Korisnikov avatar
By Delete
Ne volim ratluk, ali je neki moj konsija znao da napravi neki domaci ratluk i to sam ZDERALA kao luda, narocito kad se pije :kafa:
By Bombina
volim ja cokolada od ratluka njam njam
Korisnikov avatar
By Deksi
joooj znam uvek kad sam na selu rodjaci me nude ratlukom i jos nekim glupostima,nikad ne uzmem baca mi se pegla od toga.....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Obozavam ratluk sa orasi :njami: :palacinke:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Bombi
volim ja cokolada od ratluka njam njam

:smeh:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja obožavam ratluk :hyper:
Najbolji mi je od ruže :yes:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Daaa i ruza je super mmmmmmmm
Dodji da ga zajedno jedemo :blush:
Korisnikov avatar
By Zoe
Opa batooooooooo :yay: sta ratluk radi! Moracu i ja da pocnem da ga jedem! :grin: :up:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Mr.Ja
Obozavam ratluk sa orasi :njami: :palacinke:
Nije SA nego SAS ORASI! :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pardoniram...
Ajde mala mora se da tucamo orase
Palacinci bez orasi jedu siromaaasiiiiiii
Korisnikov avatar
By Stripi
E sad...o?emol tucat orase il jest ratluk? :blush:
Korisnikov avatar
By Stripi
Šta se ti smiješ bestidnice!
:D :kiss:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Kao Sarajlija, obozavam ratluk, narocito sa orasima, mada i sve druge vrste dolaze u obzir:peva:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja tokom godine uglavnom ne jedem ratluk ali ga iz nekog razloga nosim na letovanje... Svako jutro pojedem po jedan da se osvestim a i zasitim se jer ne znam kakva ce hrana u hotelu biti, pa kad pojedem njega nije mi ni bitno toliko...
Korisnikov avatar
By mrle
Originally posted by Marvin
Ne volim.
Ja sam nabasao na neku kavanu kraj puta (u Srbiji) gde dobijesh kafu, ?a?u kisele i ratluk. Za 20 din. :lol:
To se dobija u svakoj postenoj, srpskoj kavani :) Sve ostalo je cista perverzija :D
By Storm
Ne volim ovaj ratluk koji se viđa po Srbiji - providni, šareni, ušećereni. Presladak je.
Međutim u Istanbulu imaju potpuno drugačije vrste ratluka (lokuma). Ima jedna varijanta, mnogo je dobra - isto su kockice, ali nisu providne nego su bele (kao kiki bombone, ali mnogo mekše, i ne tako slatke) a u tu masu su umešani krupno iseckani komadi pistaćija.
:njami:
Korisnikov avatar
By ns.happy
OBOZAVAM KAFU SAS RATLUK... ( i to s orasi)

elem, ispijanje kafe treba da bude nalik ispijanju caja kod japanaca... ritual... moj ukljucuje ratluk...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!