Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika
FOX televizija predstavila je, u današnjoj "Politici", izveštaj o dosadašnjim aktivnostima vezanim za postavljanje nove televizijske stanice u Srbiji.

Televizija FOX je odmah posle dodele nacionalne frekvencije započela sa aktivnostima kako bi ispunila sve tehničke zahteve i sporovela najavljeni biznis plan. Agencija za telekomunikacije je 10. avgusta uručila dokument FOX televiziji u kome se ptvrđuje dobijanje dozvole za nacionalno emitovanje programa. U skladu sa ovom dozvolom i odredbom o test signalu TV FOX će, najkasnije, do 9. oktobra započeti sa probnim emitovanjem programa u Beogradu. FOX će se u potpunosti pridržavati Zakona o radiodifuziji i rokova koji su predviđeni na tenderu za nacionalne dozvole.

FOX i News Corporation je do sada investirala oko 4,5 miliona dolara i zajedno sa potpisanim ugovorima se obavezala da do kraja 2006. godine uloži 11,5 miliona dolara.

Do sada je urađeno sledeće:

- angažovani su stručnjaci i primljen veliki broj talentovanih i iskusnih profesionalaca u radni odnos,
- završeno je renoviranje i adaptacija poslovnog prostora u koji se FOX TV već uselila,
- naručena je oprema za produkciju vesti i lokalnog programa,
- renovirana su dva studija i opremljena najsavremenijom tehnologijim,
- nabavljena je kompletna oprema koja će se koristiti za sportske događaje, koncerte, live uključenja,
- započet je proces instalacije 36 predajnika širom Srbije,
- pokrenut je razvoj programske šeme i nabavka visokokvalitetnog informativnog i zabavnog programa,
- povećan je kapital na 2,5 miliona evra.

Planirano je da se od 9. oktobra do 9. novembra programska šema sastoji u emitovanju kvalitetnih filmova i serijskog programa, a da se od polovine novembra krene sa informativnim i ostalim segmentima programa.
Korisnikov avatar
By nEne
kul, svakako lepa vest! :klap:

jedva cekam da vidim kako ce to sve da izgleda, trenutne nacionalne televizije (sem mozda b92) imaju ocajnu grafiku i uopste produkciju, fox ce sigurno izgledati svetski (od neki dan RTL ima unapredjen imdz i ja sam prosto odusevljen)...
Korisnikov avatar
By gorilica
Grate!!! :yay:
Ochekujem ga sa nestrpljenjem.
Korisnikov avatar
By KiWi
Da li će to biti zemaljski ili satelitski kanal?
Korisnikov avatar
By ::fy::
Pa zemaljski !!!!! Dobio je nacionalnu dozvolu za emitovanje...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
valjda ćemo ga videti i mi u "provniciji". btw, na koju se adresu uselila TV Fox?
Korisnikov avatar
By KiWi
kad će više taj oktombar
By fazza
Varate se ako mislite da ce to biti "onaj" FOX. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
ni ne nadam se... tako nešto je previše neverovatno da bih ja ulagao nade u to
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!