Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
chitam opet.... i lik ma koliko bio imbecilno zadrt i komichan je uradio pravu stvar - isfiltrirao do tanchina tako da nece morati da se smara sa 100 000 poruka tipa

jesi za kres
jesi za upoznavanje (IMA LI CHEGA IRITANTNIJEG?)
koliki ti je
imas jos neku sliku
za sta si

.....

ustedeo i sebi i kandidatima vreme....
Korisnikov avatar
By donquijote
Ovo bi uz izvesne izmene mogao da bude moj oglas Meni,recimo, nije važna veličina polnog organa, važniji mi je oblik, ja sam esteta:saint2: Takođe mi je važno da se lepo oblači, da ima ukusa (naročito obraćam pažnju na cipele), da lepo miriše, moram da ga osetim na klometar:bye: Zatim da zna da kuva, da govori španski, da mii recituje Lorku i peva fado na uvce:love:
Ima tu još kriterijuma, ali da se ne rasplinjujem sad.
Korisnikov avatar
By taurus
jbg plasim se aviona, gubim pravo na konkurs :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
poor is the man who has only ONE taste in men...

pa, bar se da utesiti da ce naci THE ONE. zaista, ove kriterijume zadovoljava najvise jedna osoba na planeti. :)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Taman pomislim da sam sve video, kad ono...
Korisnikov avatar
By KiWi
omg! dokle je to otišlo!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mr Dee
poor is the man who has only ONE taste in men...

pa, bar se da utesiti da ce naci THE ONE. zaista, ove kriterijume zadovoljava najvise jedna osoba na planeti. :)

A zashto je jadan? Meni ovaj oglas izgleda sasvim normalno. Decko zna shta hoce ( a ne trazi previshe, nego je malo ljudi koji su sasvim OK)! Zaista mu zelim da nadje TOG jednog koji je savrshen. Mislim da ipak postoji vishe mushkaraca koji se ne kurvaju, imaju posao i stan, ne pushe, lepo se oblace, zavrshili su shkolu i ne vucaraju se sa bivshim "muzevima", ali njemu je dovoljan jedan. Bravo za ovog decka, ko god da je! :up:
Korisnikov avatar
By KiWi
Nešto mi govori da svako ko se nađe u opisu nema neku posebnu želju da mu se javi ... ipak, treba sastaviti CV i stati u red sa ostalim kandidatima.
Korisnikov avatar
By Val
Pa ljudi koji su njemu slicni sigurno vec imaju pripremljen CV i cekaju. ;)
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by REI
Ovaj je ludji od mene :giggle:
Mada, kako život odmiče ovo sve manje i manje smatram ludim...tipu je očigledno dopizdilo pa je napravio ovakvo nešto :yes:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by donquijote
Ovo bi uz izvesne izmene mogao da bude moj oglas Meni,recimo, nije važna veličina polnog organa, važniji mi je oblik, ja sam esteta:saint2: Takođe mi je važno da se lepo oblači, da ima ukusa (naročito obraćam pažnju na cipele), da lepo miriše, moram da ga osetim na klometar:bye: Zatim da zna da kuva, da govori španski, da mii recituje Lorku i peva fado na uvce:love:
maco, bojis li se aviona? da doletis da ti recitujem lorku na mojoj verandi...:cobanica:
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by ns.happy
maco, bojis li se aviona? da doletis da ti recitujem lorku na mojoj verandi... :cobanica:
Dušo, ja se ne plašim nikoga i ničega, ali ne volim NS i sumnjam da bi ti mogao da mi recituješ Lorku:puzzle:. Zaboravio sam da napišem da tražim izvornog govornika španskog ali iz Španije, a ne iz Južne Amerike. Ne volim ono njihovo otezanje i seseo, me gusta más el ceceo español. Tako su slatki kad izgovaraju onaj bezvučni interdentalni frikativ, kao da suskaju:leviathan:
Korisnikov avatar
By m..
Sta je to smesno, covek zna sta hoce. Jest da su mu kriterijumi pomalo cudni, al ko zna na sta je taj naletao u zivotu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Upravo to i ja govorim a i razgovarao sam sa jednim dečkom sinoć na gayromeo baš po tom pitanju.
A ako uspije naći nekoga ko popunjava sve te kriterije ja ću mu prvi stisnuti sočan poljubac :blush:
Korisnikov avatar
By ns.happy
maco, bojis li se aviona? da doletis da ti recitujem lorku na mojoj verandi... :cobanica:
Dušo, ja se ne plašim nikoga i ničega, ali ne volim NS i sumnjam da bi ti mogao da mi recituješ Lorku:puzzle:. Zaboravio sam da napišem da tražim izvornog govornika španskog ali iz Španije, a ne iz Južne Amerike. Ne volim ono njihovo otezanje i seseo, me gusta más el ceceo español. Tako su slatki kad izgovaraju onaj bezvučni interdentalni frikativ, kao da suskaju:leviathan:
maco a zasto mislis da JA ne mogu da recitujem lorku???? ako sam mogao da recitujem cika jovu zmaja u prvom osnovne, pred prepunom skolskom dvoranom, mogu valjda i pred tobom to da odradim. .. a moj izgovor spanskog zbog lokaliteta pomalo vuce na madjarski, i mislim da nisi cuo nesto slicno, a jako je sexy, tako da ne odbacujes unapred :mete:
Korisnikov avatar
By donquijote
Važi, kuco. Dogovorićemo se. Jedva čekam da čujem tu egzotičnu špansko-mađarsku mešavinu.:mama:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:gitara: kojote.. i tamburicu cu nekako da uglavim...
Korisnikov avatar
By donquijote
Dušo, moraš da naučiš da čitaš. Ja nisam kojot, ja sam Kihot, čuveni Don Kihot, maštoglavi plemić iz la Manče :tetka: A i zaboravi na tamburicu, video sam da slušaš Cecu tako da dogovor otpada. Ne podnosim tu vrstu muzike koju ona i njoj slične izvode.Ceca i Jeca-ne nikako, što bi rekla Ruška Jakić :kosach: Ne ispunjavaš uslove konkursa.:obesen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:roflmao: kad si u pravu onda si u pravu... :roflmao:

haha...

a ceca... pa procitaj ono pored toga pobogu... momenat je bio presudan...

nego da se mi onda dogovorimo o casovima spanskog???:fuckbed:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Taj nece nikog naci...

Ah, kako mi se budi zla krv, tako bih hteo da se smuvam sa njim, a onda da ga tako zajebavam...

bila bi to super zafrkancija, kakve u istoriji sveta nije bilo :)
Korisnikov avatar
By donquijote
:roflmao: kad si u pravu onda si u pravu... :roflmao:

haha...

a ceca... pa procitaj ono pored toga pobogu... momenat je bio presudan...

nego da se mi onda dogovorimo o casovima spanskog??? :fuckbed:
Nemoj sad da se pravdaš, nema nikakvog opravdanja za slušanje Cece. Kao bilo ti teško , pa si se baš uhvatio za cd te razgaćene Cece, tog rugla naše (ne)kulture. Što nisi pustio neku operu, nego Cecu. Užas.
A što se časova španskog tiče, ja takve časove ne držim. Ja sam jedna fina i poštena devojka, nevina, mene još ni jedan muškarac nije dotakao, a mnogi su hteli. Ali ja se čuvam za onog pravog:merlinka:: Samo ću se njemu dati:love:
Korisnikov avatar
By ns.happy

Nemoj sad da se pravdaš, nema nikakvog opravdanja za slušanje Cece. Kao bilo ti teško , pa si se baš uhvatio za cd te razgaćene Cece, tog rugla naše (ne)kulture. Što nisi pustio neku operu, nego Cecu. Užas.
A što se časova španskog tiče, ja takve časove ne držim. Ja sam jedna fina i poštena devojka, nevina, mene još ni jedan muškarac nije dotakao, a mnogi su hteli. Ali ja se čuvam za onog pravog:merlinka:: Samo ću se njemu dati:love:
ako vam dona conte, znaci, vise volim jecu nego cecu :roflmao: daleko od toga da se pravdam, nekom je i ceca operska vedeta, evo pogledajte statusa, ili denija...tako da sam tu miran.
imam negde i cd monserat kabalje, bugarski naravno. a sto se tice casova zasto odmah morate da zamisljate bludnog profesora i zlocestog ucenika? ja sam mislio doslovno casove espanjola... no, ako vi nemate pedagoskih pretenzija ant sheri, ja sam nemocan... :carica:
Korisnikov avatar
By donquijote

ako vam dona conte, znaci, vise volim jecu nego cecu :roflmao: daleko od toga da se pravdam, nekom je i ceca operska vedeta, evo pogledajte statusa, ili denija...tako da sam tu miran.
imam negde i cd monserat kabalje, bugarski naravno. a sto se tice casova zasto odmah morate da zamisljate bludnog profesora i zlocestog ucenika? ja sam mislio doslovno casove espanjola... no, ako vi nemate pedagoskih pretenzija ant sheri, ja sam nemocan... :carica:
Sve crnje od goreg:kosach: Kakva Jeca, pu, pu, Dios me proteja de esa pedorra (ovo neću da prevedem, jer nije baš lepo:die:.
A ti si sam implicirao kakve časove španskog hoćeš upotrebivši onaj smajli koji sad ne mogu da nađem. No, ako su tvoje namere časne, pristajem da ti dajem časove, jer je moja misija širenje španskog jezika među Srbima:alexis:
Korisnikov avatar
By ns.happy
smajli je samo animirana prezentacija neke emocije ili ideje koja se potrefila pored dok sam kuckao, tako d a je moguce da sam odao pogresan utisak ;) :kiss: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By gari
Ej BRE-vas dvoje /dvojica/ kakvo je ovo domunđavanje na javnom Forumu? Idite u...U2U pa se muvajte. Ovaj što je postavio one uslove je garantovano neki mladi menadžer koji je to sve prepisao iz svog CV-ija pa preneo na oglas. Niko mu se neće javiti i tako će celoga života ostati DEVAC. Gle, traži organ kraći od 18 cm? Zar on ne zna da takvog, vala, u Srbiji nema. Svi KOSMATI I QRATI.

:hail2: :evilkiss: :hiphip:
Korisnikov avatar
By donquijote
Gari, mi baš hoćemo da svima obznanimo našu ljubav, dosta nam je da se više krijemo. Neka svi znaju da se ludo volimo:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Ja želim nekog ko je bio ukod bunara u jodnom od rukavaca Neretve bliže moru nego Opuzenu, ali samo jednom, ne više puta kao što i na bijah samo jednom, isključivo kad je bio dječak tad kao što sam bio i ja, znači ne preko 10 godina, i da ima brata s kojim se želio vozit u barci al nije znao upalit motor pa su do vas morali plivati, i da je razina vode bila na normalnom nivou. :peace: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Gari, mi baš hoćemo da svima obznanimo našu ljubav, dosta nam je da se više krijemo. Neka svi znaju da se ludo volimo:love: :love: :love:
ovaj... cika profesore don... kad ces me provozati u air pinkovom avionu poput decka iz ''bulevara uspomena''?
Korisnikov avatar
By donquijote
Zovi Jecu pa neka te ona provoza:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!