Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ns.happyNemam snage, a ni volje da nekoga mijenjam. Ne mozes nekoga nauciti stvarima koje ne nosi u sebi.Originally posted by Seamanpa ozeni ga... promeni ga... aaaaa.... ne odustaj.... motku u ruke!
Nije proslo kako sam ocekivao.![]()
Momak mi se dopada fizicki, ali ne i njegova razmisljanja.![]()
Zbog sredine, razmislja o braku.
jbg jednostavno mi se ne da.....
Originally posted by SeamanVerovatno si ti u pravu ali.... ja ne bih odustalaOriginally posted by ns.happyNemam snage, a ni volje da nekoga mijenjam. Ne mozes nekoga nauciti stvarima koje ne nosi u sebi.Originally posted by Seamanpa ozeni ga... promeni ga... aaaaa.... ne odustaj.... motku u ruke!
Nije proslo kako sam ocekivao.![]()
Momak mi se dopada fizicki, ali ne i njegova razmisljanja.![]()
Zbog sredine, razmislja o braku.
jbg jednostavno mi se ne da.....
Originally posted by ns.happyLepo recheno.
da... kako probuditi srce? moje se s vremena na vreme probudi, protegne, zevne i nastavi da spava jos dubljim snom (izvinite zbog ovolike poetike, ali i tema je takva)...
Originally posted by Seamanja sam se dopisivao mesecima sa nekim tipom (dobro, sad, nije baš bilo na "koliki ti je" i to ali itekako očigledno) i sve vreme se dogovarali za viđenje, i kad sam ja najzad došao na to jebeno ex-yu more pre nekih mesec dana - savršeno sjebani obrt - osoba te gleda u oči i bez trunke blama laže jedno sat i po kako "ne, ne i ne, sve si ti pobrkao, ali - kako si mogao tako nešto da pomisliš? to je bila šala... ja sam mislio da ćeš ti ionako biti u PROLAZU ovuda"
Nista ne moze na silu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!