- 31 Avg 2006, 20:42
Pre dve godine i kusur, upoznah klinca sa kojim sam se u to vreme, uz premishljanje zbog njegovih godina ipak upustio u kres shemu. Sve je bilo super,dok mali nije pocheo da pokazuje znake klinachke zaljubljenosti, shto je u meni probudilo alarm, jer nisam zeleo da se josh vishe uplicem u neshto shto mi je delovalo pogreshno josh u startu (Mishljenja sam da bi, makar u pochetku, klinci trebalo da se vezuju za vrshnjake i da svoju sexualnost formiraju sami, bez ikakvog uticaja sa strane, shto sam mu i rekao pri samom upoznavanju). LM,povukao sam se, prestao da se javljam na telefon, odgovaram na sMS poruke, mali je pokushavao da stupi u kontakt josh kojih mesec, dva i na kraju digao ruke i odustao (barem sam ja tako mislio). Chuo sam da se kasnije kod drugih raspitivao o meni, ali to je u sushtini bilo to.
Pre par sati u chasovima dokolice i dvoumljenja da li da zalegnem na popodnevnu dremku ili pustim neki film, shto bi na kraju rezultiralo istim
, zachu se zvono na ulaznim vratima stana. Teshka srca krenuh da otvorim vrata, mislivshi da je na njima poshtar ili neko od komshija u pokushaju da sopstvenu dosadu skrati uvaljivanjem na moju gajbu i smori me josh vishe, kad na njima ugledah andjeosko stvorenje!!!
Mladic duge, razbashurene svetlo smedje kose, kockastih fancy naochara za vid idealno uklopljenih uz fizionomiju izduzenog, prelepog lica i jarece, paperjaste bradice, koja je uz teksas na njemu i srebrni prsten na palcu desne ruke upotpunjavala sliku stvorenja koje nikako ne dolazi sa ovih prostora, stajao je kao ukopan i zgranuto gledao u mene.
Na trenutak sam osetio neku neprijatnost i zbunjeno promumlah: Izvoli?, na shta je josh koja sekunda njegovog cutanja kod mene izazivala samo josh vecu nelagodnst, koja preraste u totalnu zbunjenost i neko igranje u stomaku kada on napokon otvori usta i pravim, mushkim glasom progovori: Ti se mene ne secas? , sa nekom dozom tuge i treme u istom trenutku u svom glasu.
Ne, rekoh ja josh vishe zbunjen. -Izvini, ali ko si ti???
-N..... , reche on.
Umalo se ne srushih, kada mi kroz glavu prolete asocijacija na klinca i kada ga u ovom prelepom stvorenju prepoznah!
Skroz zbunjen i sludjen od neizvesnosti i sa ogromnim znakom pitanja koji se okretao nad mojom glavom, pozvah ga da udje.
...
dovrshicu, chim ispratim komshiju koji mi je upravo banuo.
Pre par sati u chasovima dokolice i dvoumljenja da li da zalegnem na popodnevnu dremku ili pustim neki film, shto bi na kraju rezultiralo istim

Mladic duge, razbashurene svetlo smedje kose, kockastih fancy naochara za vid idealno uklopljenih uz fizionomiju izduzenog, prelepog lica i jarece, paperjaste bradice, koja je uz teksas na njemu i srebrni prsten na palcu desne ruke upotpunjavala sliku stvorenja koje nikako ne dolazi sa ovih prostora, stajao je kao ukopan i zgranuto gledao u mene.
Na trenutak sam osetio neku neprijatnost i zbunjeno promumlah: Izvoli?, na shta je josh koja sekunda njegovog cutanja kod mene izazivala samo josh vecu nelagodnst, koja preraste u totalnu zbunjenost i neko igranje u stomaku kada on napokon otvori usta i pravim, mushkim glasom progovori: Ti se mene ne secas? , sa nekom dozom tuge i treme u istom trenutku u svom glasu.
Ne, rekoh ja josh vishe zbunjen. -Izvini, ali ko si ti???
-N..... , reche on.

Umalo se ne srushih, kada mi kroz glavu prolete asocijacija na klinca i kada ga u ovom prelepom stvorenju prepoznah!
Skroz zbunjen i sludjen od neizvesnosti i sa ogromnim znakom pitanja koji se okretao nad mojom glavom, pozvah ga da udje.
...
dovrshicu, chim ispratim komshiju koji mi je upravo banuo.