Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika
Trenutno najmladja srpska televizija, B92 najavila je novu programsku šemu za predstojeću jesen sa dosta novih i ekskluzivnih programa.

U trci sa RTS-om, B92 je pobedio i kupio prava za emitovanje fudbalske Lige šampiona za još tri sezone a kao velika novost novinarima je saopštena i informacija da su otkupljena i prava prenosa španske fudbale lige - Primere. Nikolu Žigić, Boška Jankovića i druge srpske fudbalere u Španiji i njihove sudare sa Barsom i realom moćićemo da gledamo subotom i nedeljom počev od 9.septembra samo na B92.

Nova TV sezona donosi očiglendo i novi imidž za B92. Puno zabavnih i takozavnih "rijaleti" programa, medju kojima je sigurno najpoznatiji, dugo očekivani Big Brother, odnosno "Veliki brat" u srpskoj verziji. U sredu je i zvanično saopšteno da emitovanje prve sezone Velikog brata počinje 15. septembra!

Pored Velikog brata, ove jeseni TV B92 obogaćena je sa još dva, vrlo zabavna, maštovita programa, produkcijske kuće Adrenalin:

F.K. TEHNIČARI je urnebesni reality show tokom koga će 16 običnih (i malo manje običnih) mladića dobiti priliku da ostvari dečački san i zaigra protiv pravog profesionalnog fudbalskog kluba. Dobiće najbolju opremu, imaće vrhunske uslove i jednog od najboljih trenera – Slobodana Santrača – koji će za 13 nedelja pokušati da ih spremi za utakmicu života! Hiljade kandidata pokušalo je da uđe u tim, misleći da život fudbalera čine samo golovi i autogrami. Ali oni koji su u tome i uspeli ubrzo su shvatili da ih očekuju iskušenja o kojima nisu ni sanjali! Oni nisu najbrži, nisu ni najbolji, oni definitivno nisu najjači – oni su Tehničari! Da li će uspeti da pobede sebe, hoće li ikada naučiti da igraju fudbal, da li će svi zajedno stići do velikog finala... i kako će u njemu proći? Nasmejte se i navijajte za nas - poručuju sa B92.

KARAOKE OBRAČUN, jedan je od najpopularnijih muzičkih show programa na svetu. Ove jeseni konačno stiže i kod nas! Karaoke obračun je večernji show program u kome se četiri poznate osobe, podeljene u dva tima, takmiče u pogađanju pesama. Ono što borbu čini zanimljivom jeste činjenica da zagonetnu pesmu pevaju obični ljudi koji reči i melodiju često promene do neprepoznatljivosti. Baš to i jeste najveći izazov – pogoditi o kojoj pesmi je reč! Ipak tu se takmičenje ne završava, jer za osvajanje poena, potrebno je i OTPEVATI čitavu pesmu uživo sa pratećim bendom! Svi timovi će morati da pokažu svoje scenske i pevačke talente. Domaćin, i glavni sudija Karaoke obračuna, biće neponovljivi Nikola Đuričko!

Od ostalih najava treba izdvojiti i emitovanje kultne američke animirane serije SOUTH PARK o istoimenom izmišljenom gradiću u kome se njegovim otkačenim stanovnicima dešavaju najneobičnije stvari.

Takodje, novina će biti i informativnom pogramu Devedestdvojke. Od ove jeseni, dnevni talk show “Poligraf” dobija pojačanje. Pored autora i voditelja Jugoslava Ćosića, naizmenično će emisiju voditi Antonela Riha, dugogodišnja novinarka B92, urednica “Kažiprsta B92” i dobitnica nagrade Jug Grizelj 2004. godine.

Izmedju ostalog saopšteno je da će "Timofejev" od sada ići ponedeljkom a "Glamurama" svakog dana.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da cu radije gledati svadbu na rts i roniti suze no fk tehnicare...:indijanac:
Korisnikov avatar
By Zoe
A ja se bas neki dan priupitah sta je sa `Poligrafom`..... :cekam:

Timofejev mi je odvratan lik, kao i Mirjana Bobic-Mojsilovic, u stvari ON je ONA u muskom izdanju, :giljotina: :ugriz: tako da ne gledam to. Mada, ne gledam ni `Glamuramu`, jebi ga :seronjo:

:tetka:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma katastrofa. ispašće gori od Pinka samo sa manje kiča, što je po meni još tragičnije. sve manje gledam TV od prošle godine i baš sam happy zbog toga. :trep:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ForeverYoung
[Od ostalih najava treba izdvojiti i emitovanje kultne američke animirane serije SOUTH PARK o istoimenom izmišljenom gradiću u kome se njegovim otkačenim stanovnicima dešavaju najneobičnije stvari.
:yay:

Samo da ne bude u neko imbecilno vreme, ono crtani za decu u pola 7.
Korisnikov avatar
By jukie
a meni je palo na pamet da će Saut Park ići u terminu 17.30 i 23.30???
Jako mi se sviđa uvodni disklejmer (gledam sada SP na OBNu) gde piše da zbog jezika i sadržaja seriju ne bi trebao gledati nitko.
offtopic: zna li neko šta se desilo sa g.Šeširkom? U ovim novim epizodama Gerison vodi sa sobom nekog pravog čoveka.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Poligraf- :hail:

Mogli bi da kupe i "Svi vole Rejmonda" :pivce:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Luna Lu svakodnevno :wtf: proci ce godine pre nego pronadju lek za smirenje dovoljno jak da obuzda gledaoce koji su pukim slucajem naleteli na ovu imbecilnu emisiju. :testerica:

thank devil for remote control :D
Korisnikov avatar
By Delete
@colonia_boy
Mojne mi kudis Lunu Lu... :lol:
By Director
Originally posted by Super Mario

Rejmonda je vec neko bio otkupio, ali se ne secam tacno ko...mislim BK...pre par godina sam je gledao ovde u Srbiji...

Luna lu jedva nalazi teme za jednom nedeljno, pitam se na sta li ce da joj lici emisija ako bude emitovana svaki dan...

FYI, South Park je kanadska serija, samo se radnja desava u Americi.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Director

Rejmonda je vec neko bio otkupio, ali se ne secam tacno ko...mislim BK...pre par godina sam je gledao ovde u Srbiji...

Luna lu jedva nalazi teme za jednom nedeljno, pitam se na sta li ce da joj lici emisija ako bude emitovana svaki dan...

Khm, khm...South Park je americka serija.
"South Park" (1997) [TV-Series 1997-????]
Runtime: 30 min
Country: USA
Language: English
Color: Color
Sound Mix: Dolby
Certification: Canada:18+ (few episodes) / Portugal:M/12 / USA:TV-14 (Syndicated episodes) / Canada:14A (Seasons 1,2,4 - 7) (DVD rating) / Canada:18A (DVD rating) (season 3) / Japan:R / Argentina:16 / Australia:MA (some episodes) / Australia:M / Brazil:18 (some episodes) / Canada:13+ (Quebec) / Germany:16 / Ireland:15 / Netherlands:MG6 / Spain:18 / Sweden:15 / UK:12 (some episodes) / UK:PG (some episodes) / USA:TV-MA / Brazil:14 / Malaysia:(Banned) / UK:15 / UK:18 (One episode) / Canada:14+ (TV rating)

izvor: http://www.imdb.com/title/tt0121955/
Korisnikov avatar
By Super Mario

Da, Rejmond je premestan uzudz i popreko dok ga posle svega desetak epizoda nisu skinuli bez objasnjenja.
Ocemo Rejmonda! :)
Korisnikov avatar
By Egon
meni i nije nesto taj Rejmond ....

ja bih hteo onog Frejzhera ponovo da vidim .... :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Liga sampiona naravno. Uz fenomenalnog Acu Stojanovica. Za ostali program me zabole djoka.
By fencysmurf
Originally posted by colonia_boy
Luna Lu svakodnevno :wtf: proci ce godine pre nego pronadju lek za smirenje dovoljno jak da obuzda gledaoce koji su pukim slucajem naleteli na ovu imbecilnu emisiju. :testerica:

thank devil for remote control :D
nemoj da si takav!

Mozda je Luni Lu zatrebalo i dnevnih potrebstina i mozda joj nedeljno torbarenje od sponzora do sponzora nikako ne zadovoljava potrebe... U ostalom znas kako pevaju decaci iz blokova ... Do juce alkatel , tera nova, a danas beby motorola, fendi, nova kola...
Korisnikov avatar
By jukie
Sautpark ne može da bude kanadska serija jer onda ne bi kanadski zvaničnici javno izjavljivali da ne planiraju da tuže Ameriku što su pljuvali po Kanadi u nekim epizodama, pošto su Kanađani toliko liberalni da misle da Amerikanci smeju da ih pljuju :zid: ... a i onda bi Amerikanci imali glave kao loše nacrtane ribozome a ne Kanađani... "Terens i Filip" (podpriča u okviru Sautparka koju deca gledaju na televiziji, kao Iči i Skreči u Simpsonovima) se navodno proizvodi u Kanadi i ima kanadske glumce, i onda deca odlaze u Kanadu da ih vide i Amerika objavi rat Kanadi itd. To je deo fabule.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Gledao bih "South park" na B92, da nisam vec odgledao sve epizode snimljene do pre mesec dana... :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!