- 28 Avg 2006, 00:29
Desilo mi se, Delete me outovala mojoj sadasnjoj devojci, i nije mi bilo nimalo milo 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by *PiNkLoVe*
Da. Polusestra (-76g. zajdenicki otac, keve razlicite, ne zivimo zajedno) je , kada sam joj se poverila, obecala da nikome nece reci i da ce me podrzatti, posle 3 dana dosla kod moje kev na posao, sve joj israla , cak i ko mi je devojka i neke stvari o njoj gluposti , posle otisla mom caletu isto uradila, napravila mi zescu frku u zivotu...
Originally posted by Mr Dee
jeste, pa sta.
reakcija na to vise govori o vasim strahovima, nego o njihovim namerama. i o tome koliko se oni mnogo manje opterecuju cinjenicom da smo gay nego mi....
ako bas zelite da vas ne outuju drugima, naglasite na poceku.![]()
Originally posted by unic0rnkoliko se proteze lista tih 'privatnih' stvari? da li bi ti bio problem da neko otkrije nekom drugom da si student tog i tog fakulteta, ili da se bavis takvim i takvim poslom, ili da imas takvog i takvog kera? i ko te to definise na osnovu tih informacija? te tebi bliske osobe za koje si odlucio da mogu to da znaju? ili one ne umeju da procene da li je nekom informacija o seksualnoj orijentaciji dovoljna za definisanje licnosti ili ne? ili je prosto tebi mnogo bitno da istaknes da si nesto vise od pedera?
Nisu to, neke strashno tajne i bitne stvari, ali nije ni nesto chime bih se definisao u trenucima kada taj podatak nije bitan. Niti cu na chelu istetovirati koliko para imam, kakve gace nosim, niti pink trougao, ali necu ni sakrivati nesto tako ako bi me recimo neko pitao a ta informacija bila toj osobi bitna.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!