Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ns.happyhmmm, e vidis to sam i ja radio drugima....dakle ako te je povalio postoji onaj faktor privlacnosti ali to jos uvek ne znaci da on hoce bilo sta vise od tebe osim da te povali...
kojote, mudrico moja!
dakle, stvari se ovako odvijaju, unikorn, nije da me ne bi povalio ni da mu s e ponudim na tacni sa sve prilozima, on me je vec povalio.
jutros mi je poslao sms neka debilna konstatacija o vremenu, ali znaci ono ''dobro jutro'' na njegov nacin
on je jako dobar, sto bi neki rekli ''kvalitetan'' (sto volim taj izraz, kao meso u matijevicu), i jebi ga ako me ovo bude drzalo dovoljno dugo iskoristicu svu moc koja mi je data da ga zavedem..![]()
ako i dalje bude ladan tus, kako koyot kaze shit happens...![]()
Originally posted by Vlada TTU DICIT. AMEN
My darling, but that's exactly it! Buduci da su ga bogovi tako nestedimice obdarili bogatstvima sto materijalnim a sto duhovnim (to je taj veliki kurac, kljucan za razvoj svesti), to tebi ostaje samo da pariras toj ponudi, a ako ne mozes - pronadji nekog sa respektivno manjim kurcem i manje para - taj ima da ti padne kano zrela krushka u krilo...
Originally posted by Angelina777
nemam problema s tim. jednom mi se bas desilo, tim recima. pogledala sam je u cudjenju i otisla sam.![]()
Originally posted by operativni kadarne bude mi svejedno, jer nekako se uvek stavim u poziciju osobe sa druge strane, ma koja to strana bila. zapravo me obuzme neki mix osećanja: bude mi gao žao, ali se osetim i nadmoćno, pa mi bude smešan. zapravo sam provalio da kad god saopštavam loše vesti ljudima imam nekakav psihodelični osmeh u uglu usana. creepy...
Da okrenemo situaciju. Kako se osećate kad nekome kažete da nije vaš tip? To je u redu jel tako, jer zapravo i nije vaš tip. Zaboravite na to iste sekunde i odete do šanka po još jedno piće. Suck it up! Mislim, koliko može da boli odbijanje nekog sa kim nikad niste bili???![]()
Originally posted by amnesia
to je lep nacin da ti neko saopsti da mu se ni malo ne svidjas!
Originally posted by *STATUS*
ko hoce hoce, ko nece ne mora.....
Originally posted by Egmont
Rugobe, niste ni vi moji tipovi. Sa vama sam samo iz humanitarnih razloga![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!