Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By жњ
kakav god da je seks, volim nezne poljupce

mrzim kad neko krene da me grize po usnama i jeziku
Korisnikov avatar
By IriS
omiljeni mi je poljubac samo usnama, bez ikakve upotrebe jezika... kad se usne nežno dodiruju... mmmmm... i da tako traje što duže... :kissing:

sre?a moja pa sam ja, kao neko ko je adiktuša za poljupce, našla osobu koja nije ništa manji addict, po tom pitanju, od mene :drama:
By love_hunter
Jooooooooooj...pošto je mene Bog obdario jako duga?kim jezikom, i bivši de?ko prozvao "Lesi" :) , ja jadan navikao da me teraju da im "pregledam krajnike" :D . Ina?e, volim da se ljubim tako da se samo jezici dodiruju, ja to zovem KISSI?I :)
Korisnikov avatar
By Laika
Iskren, za po?etak, sa pravom osobom.
By Bombina
adiduska je neznija od zbunjenice ,cujem i da je ima nezne i lepe usne :D
By just!N
Meni je svaki poljubac prelep kad znam da je iskren i kad mi se svidja osoba s kojom se ljubim ili je volim...da li ce biti nezan ili vatren zavisi od raspolozenja...za mene prvi poljubac ima presudnu ulogu za sve sto ide posle... :love: :mazi: :kissing:
Korisnikov avatar
By Adam*
Poljubac je meni inicijalna kapisla za sve kasnije....ako mi ne prija miris te osobe........ONDA MOZE DA BUDE I najlepsa na svetu kada,BLJAK..........Tako da POLJUBAC RULES!!!:mljac:
Korisnikov avatar
By Sutekh
retko ko sa kojim sam bio je znao da se dobro ljudi.. Sa jednim likom sam se ljubio 9 sati..

Elem, volim nezhne, spore, duboke poljubce, blago sisanje i lizanje usana, spori ples jezika.. A kad se to sve prenese na ushi i na vrat, kuku meni :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Adam*
Daaaaaaaa USI........................i VRAT,ali treba to znati...........ne prija mi bas da mi to radi svako................hahahahahahahaha,bas sam ja neki razmazeni deckic!!!!JEbiga kada me je mamica cuvala i pazila ceo zivot,cak nije ni prestala i dalje me zove maleni!!!!!A ja 30g.....................eh...................matorac sa Baby face-om:odrasti:
Korisnikov avatar
By Sutekh
fazon kod ushiju je da se smenjuje jezik, zubi, hladan i topli dah (a pored toga ti ostaje josh 10 prstiju... tako, da.... :D )
Korisnikov avatar
By bigirl
Mmmm... Da traje i traje i traje... E sad... Kakav treba da bude - ne mogu da opišem. Recimo da moramo da imamo sličan način ljubljenja inače sve pada u vodu...
Korisnikov avatar
By Adenim
u slasti ljubljenja bih voleo da umrem
Korisnikov avatar
By coka
zavisi od situacije ali najbitnije je da je od osobe koju volim... ljubav cini cuda...
By just!N
Originally posted by the1whowished
PRVI poljubac sa nekim :love:
Uuuh.... :love: ...ako se tad ne zaljubim u tu osobu, posle necu nikad! :) Iz tog razlog mi je taj PRVI poljubac bitan i uvek ga se secam... :mazi:
Originally posted by bigirl
Mmmm... Da traje i traje i traje...
:up: :kissing: :gric: :obraz:
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by coka
zavisi od situacije ali najbitnije je da je od osobe koju volim... ljubav cini cuda...
PA bez SVETE LJUBAVI poljubac je meni bezrazlozno BALAVLJENJE!!!
TAko da PRAVI POLJUBAC PODRAZUMEVA I NARAVNO LJUBAV!!!!:tumble:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by just!N
Originally posted by the1whowished
PRVI poljubac sa nekim :love:
Uuuh.... :love: ...ako se tad ne zaljubim u tu osobu, posle necu nikad! :) Iz tog razlog mi je taj PRVI poljubac bitan i uvek ga se secam... :mazi:
Originally posted by bigirl
Mmmm... Da traje i traje i traje...
:up: :kissing: :gric: :obraz:
slazhem se :up:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Joooooooj volim poljubce od kojih ti klecaju kolena ,a usne drhte..kad bolje razmislim davno bese takav poljubac:(
By Çâðê_DUP
S osobom koju volim ... strastven !!!
i moram da priznam da me jako pale glasovi koje ispusta, umereno naravno inace bih dobila napad smeha, a ne salet strasti, ili ako tesko dishe .... (kao da ima astmu)

posle volim da je nezno ljubim po celu, obrazima, svuda po licu, da je zagrlim kao machkicu i da zajedno dishemo u istom ritmu (jer Veliki Brat nas gleda) :alexis:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
nezan a pri tom strastven, vlazan ali ne i skroz balav, onaj koji ume da zamrzne trenutak, socan, emotivan, ma jednostavno NJEGOV!

vazno je da polete emocije... po meni je poljubac mnogo veca prevara nego sex, jer to je ipak razmena neznosti! barem ja tako gledam
Korisnikov avatar
By shumadinac
joj, poljupci.....that's something I love... :love:

što se tiče njih, prava sam "kurva" :giggle: ... ljubio bih se sa svakim ko mi se sviđa (bilo muško ili žensko, poljupci su uvek lepi)...

a volim nežne, spore, sa raznim igricama jezika i usana, ne volim one brze i nasilne (će polomimo zube)...inače, partner mora da uhvati moj ritam, jer ako ne možemo da se uklopimo...nema ništa :hand:

:lizalica:
By Çâðê_DUP
ne volim da me neko sljapka jezikom (jos ako je predugacak dobijem traumu), niti da preterano izbacuje jezik i da zaboravi da ga uvuce, a izraz lica ozbiljan :iskolacen:

ne volim dugacke jezike, niti pregled krajnika, sljapkanje, olizavanje .... :shrug:

vise volim poljubac usnama (jos ako su pune i meke), a jezik da bude u drugom planu. uzas. :vatroslava:
Korisnikov avatar
By m..
Dzizs, ne dirajte nas sa dugackim jezicima, ja imam jedan ginisovski primerak, pa ga, hvala na pitanju, sasvim lepo kontrolisem i ne bavim se speleoloskim istrazivanjima krajnika, jednjaka i ostalog. Uostalom usne su mi osetljivije :) :P
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
nema veze sto imas dugacak jezik samo dok ga skroz ne izbacis ;) :P
Korisnikov avatar
By m..
Angie rekla ne voli dugacak jezik, ti se slozila. Ja sam apsolutno morala da stanem u odbranu dugackih jezika, izmedju ostalog sto imam jedan takav primerak, a drugo imale su ga i razne pa nisam imala problema.
Ja ne volim devojke sa cmiljavim usnama koje grizu. (cmiljave ovde = tanke i suvise mekane).
By Melibea
Nezan i dug mada ponekad moze i da se gricne....:giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Angelina777
ne volim da me neko sljapka jezikom (jos ako je predugacak dobijem traumu), niti da preterano izbacuje jezik i da zaboravi da ga uvuce, a izraz lica ozbiljan :iskolacen:

ne volim dugacke jezike, niti pregled krajnika, sljapkanje, olizavanje .... :shrug:

vise volim poljubac usnama (jos ako su pune i meke), a jezik da bude u drugom planu. uzas. :vatroslava:

Me too :up:
Korisnikov avatar
By Galateja
Volim poljubac uz koji ide rad ruku, a i pokoji ugriz (obostrani). :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!